Bu kızdan olur mu?

Merhaba arkadaşlar öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın lütfen. Bazı detayları söylemem gerekir olay daha iyi anlşılsn. bunda yaklaşık bir sene önce tanıştğm bir kız arkadaşım vardı iyi hoş gelişti her şey ama geçmişimizi birbirimize anlatmadık daha doğrusu detaylı anlatmadık bende istemedim o kadar seviyordm ki gerek görmedim çok güveniyordm neyse biraz zaman geçtikten sonra kızın bir çocukluk aşkı olduğunu analdm ve sanrm ondan tam vazgeçmemişti en azından ben öyle analdm kız arkadaşlarıyla yaptığı mesajları bir ara gördüm ondan bahsediyorlardı , tuttuğu takım bile bir kız kolay kolay takım tutmaz sonradan öğrendim onunla aynı takmmş vs bi sürü hala devam eden ortak yanları vardı doğum günün de kıza mesaj atmış bunu da sonradan öğrendim kendisi bana söylemedi en sonunda dayanamayıp çocukla konuştum çocuk bana biz bitirmedik bizim ağzımızdan böyle bir şey çıkmadı diyor kızse ileltşiminiz bitmiştir diyor bu saatten sonra bir şey olacağından değil de sizce kız beni kullanmış mı oldu?
Bu kızdan olur mu?