Biz erkeklere bir günde küsmedik🙄
Hayırlı cumalar hayırlı günler dilerim 🙃🌺
Sizce hangisi?

Biz erkeklere bir günde küsmedik🙄
Hayırlı cumalar hayırlı günler dilerim 🙃🌺
Sizce hangisi?

Aradaki farka bak vay arkadaş ya kadınlar neden bu kadar tatlı neden bu kadar güzel neden bu kadar zor bize de Allah ne verdiyse yardırmışlar 😂
Şu tabloya bakınca zor güzel ve tatlı olana karşı öküz, odun ilgisiz acımasız yaratıklar duruyor ve bu tabloya göre kadınlar çekiyor ama gerçekte erkeklerin çektiği su götürmez bir gerçek
Görsele görede sevilecek olan siz çekecem olan biz oluyoruz çok seven çok çekerse uygunuz😂
Yani hep açık giyinmenizden oluyor bunlar 😉
Biz müdahale edince öküz oluruz , duygusuz oluruz , aptal oluruz 🤷🏻♀️ Hep sizden dolayı 🤪🤪
🫢🫢🤷🏻♀️😂
Guluyoruz falan ama kadın karsilayamadigi tüm ihtiyaclarini aratmis.. ilgi sevgi durustluk nezaket.. biraz sorgulanmali bence erkekler tarafindan. Yazık. Sonra da gun gelir kadinlar neden bu kadar acımasız cikarci bencil paragöz dersiniz. Sizin eseriniz oldugu icin olabilir mi?
Kadınlar erkeklerden daha çok çekiyor. Kıskançlıkları, sinirleri, yalanları, seviyormuş gibi yapmaları.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
55Cevap
Erkekler kadınlardan daha çok çekiyor

Bizde sevdiğimizin vergisini bir günde ödemedik xmxmxm
dır dır devamlı konuşurlar. Her hareketini hafızasına kaydederler.
Her dediğine he he diyeceksin mecburen.
O regl dönemlerinizde neler çektik bir bilsen 🤣 Kadın kadının reglini çekemiyor. Erkekler de regl olsa kadınlar bir dakika dayanamazdı. 🤣
Tabi tabi 🤣 hemcinslerinden itiraf edenler var sen de itiraf et. Regl döneminde çekilmez oluyorsunuz. 🤣 Hatta regl döneminde bilerek arızaya bağladığınız da oluyor. Nasıl olsa reglden diye düşünüp bir şey demez diye 🤣
Yaw he he 🙃
Bu soruyu sormadiniz kabul edip cvp vermek istemiyorum
İyi günler
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Erkeklerin kadınlardan çektiğini , kimse hayatı boyunca cekmemistir.
Bunu herkes biliyor ama.
Sürekli duygu ve durum değiştiren biriyle berabersiniz.
Bu sizce yeteri kadar açıklayıcı oldu mu?
Odunlara adam , adamlara odun demeye devam edildiği sürece bu sorunlar devam edecek.
Kadınların duygusal bağlantısı daha derin oluyor o sebeple kadınlar daha bir acı çekiyor
En çok arananar listesi google da evet bence bayanlar
Anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiniz bide soruyorsun.
Bitmez hoşlansanızbile e sırf inat olsun diye etkilenmedim diyorsunuz. Yok öyle bişey demeler falan
İnatçı keçiler sizi
Kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan. Dertli ortak noktayı bulan yok maalesef
Erkek daha rahat yetişiyor. Kız çocukları daha baskın yetişiyor. Kadınlar erkekler kadar vurdumduymaz olamıyor böyle yetişiyorlar.
Tabuları yıkmak lazım ama.
O kişiye bağlı bir şey bunu cinsiyetin biriyle sınırlamak doğru olmaz. Kadınlar sanıyor ki erkekler ağlamaz , erkekler üzülmez. Böyle bir şey yok eğer bir insanın kalbi varsa üzülür, yoksa üzülmez.
Yanlış seçimden kaynaklanıyor efendim hep.. Ben hep darbe yedim kadınlardan ama bu kadınlar çok çektirir manasına gelmez.. Önemli olan iyi huylu insan olmaktır bence..
Temelimiz bozuk olduğu için biçok şeyi bilmediğimiz gibi ilişkiyi de iletişimi de bilmiyoruz beceremiyoruz erkeği kadını yok
Ortak payda bulunamazsa, saygı olmazsa hayat her ikisi için de çekilmez olur..
Sevmek kutsaldır, en önemlisi paylaşmaktır...
Bence doğru kişiler yanlis insanlara denk geliyor.. Bu yüzden erkek te kadın da çekiyor ama doğru gibi görünen yanlış seçimden.
hayırlı cumalar 😌 kadınlar erkeklerden çok çeker çünkü onlar doyumsuzdur sürekli başka kadın isterler
Kadınlar bağ kurana kadar dozu kaçırıp erkeğe çok çektiriyorlar😅 sonrasında da erkekler o günlerin intikamını bi güzel alıyor 😅
Kısıye ve krakterine göre değişir Aşırı kıskanç ve takıntılı biriyle dünyanın en güzel kızı olsa yapamam
Ben zeki cakiskan ileri görüşlü merhametli sevgi dolu kibar naif.. gerektiği yerde korumacı güven verici bir erkegimmm
Erkekler çok ceker kadınlar trip kapris bır kelıme söyle bın kelime işit
Sen hiç askerde aldatılan bir kız gördün mü?
Aldatıldığı için nafaka ödeyen bir kadın?
Kimse çekmez, erkeklerin çektiği kadar.
Peki sen hic askerdeki sevgilisini bekleyip dondugunde terkedilen kiz gördün mü? Tek taraflı düşünürsen beynin tek tarafta kalir dikkat et. ☠️
İyi, oyleyse beyninin numarasi ilerlemis. Kontrole git.
Herkes herkese çektiriyor ama kadınlar daha duygusal oldukları için daha zor unutuyorlar.
Her iki tarafta çektiriyor en çok hangi taraf seviyorsa o daha çok çekiyor
İkiside
Ayrımcılık kabul etmiyorum
Hiçbir kadın, hiçbir erkek melek değil
erkekler kadınların tiribini nazını daha çok çekiyor
Kadınlar erkekleri süründürmek için yaratılmıştır.
Bence erkekler çeker niye diyeceksin bir yiğide diz çöktüren neler yapmaz siz düşünün.
İlişkinin durumuna bağlı bence kimin kimden ne çektiğini kimse bilemez😂
Zalım gadın oysa benim derdim halen 1 gadınla. Ama yok olmuyor. Zalım gadın 👊😅
Bu karakterle alakalı tamamen. Saygı hoşgörü anlayış yoksa kim kime çektirirse artık
Kadınlar bu işe geçen pazartesi başlamış gibi davranıyor.
Erkekler kadınlardan ( aksini iddia eden kadındır)
Nedir bu bize vermeyipte çektirdiğiniz 😑 düzeltme: umut vermek 😁😁
Gönül işleri bana tuhaf geliyor çok abartılıyor
Bence kadınlar erkeklerden daha çok çekiyor
Karaktere göre değişiyor
Bırakın artık bu klişeleri devir değişti artık kızlar daha çok hoyrat daldan dala geziyorlar
Kadınlar diyorum, erkeklerin çoğu gamsız 😂
Kadınlardan çekmediğimiz kalmadı: ))
Sen cevap ver bakalım soruna: ))
Bir kadından başka ne yorum beklenebilir ki😄
Bana göre gönül işiyse iki tarafta çeker karşlklı olan bşy sonçta
Erkek gece kafayı yastığa koyduğunda duyguyu gösterir (Şahsen ben öyle yapıyorum)
Ne ya tum gun gece kafasini yastiga koymasını mi bekleyelim. Ki umarım duygudan kastin cinsellik degildir ki seni ciddiye aldigima utanırım
Zalım olan taraf üzer , NET
bence al birini vur ötekine bu devirde
Sizin işiniz zor knk 😂
Pp size mi ait efenim
Erkekler kadinlar dan cok ceker:)
Hep biz çekiyoruz yani kadınlar.
Biz öküzsek sizde ineksiniz 😅doğanın kanunu
Hiç çekmiyorum çünkü yok :)
Erkekler kadınlardan daha çok çeker..
Kadınlar bir kere
Seven erkek tam sever
İki taraf da birbirini mahvediyor.