Beni neden sevmedi? bunu nasıl aşacağım?

Herkes çok güzel olduğumu söyler. Herkes ve herkes. Herhangi bir ortama gireyim, herhangi biri beni görsün, söyledikleri ilk şey ne kadar güzel olduğumdur. Şimdi diyeceksinizki her şey güzellik değildir. Elbette katılıyorum. Ama bir insanın sevilecek bir özelliği illaki vardır. Ya çok güzeldir ya komiktir ya iyidir ya zengindir ya da ne biliyim vardır herkesin sevilesi bir özelliği. Ona mükemmel davrandım ama gitti. Diyorumki tamam ona iyi davranmamı önemsememi ilgilenmemi destek çıkmamı vs hiçbir şeyi umursamadı ama güzel olmamı da mı umursamadı? Neden ya neden? Neden sevmedi beni. O kadar değersiz hissediyorumki değerli hissettirmeye çalışan insanları göremiyorum bir türlü. Dünyada herkes bana güzel dese de beni mutlu etmiyor onun bunu umursamaması mutsuz ediyor. Her şeyimiz aynıydı ailelerimiz yaşam tarzımız inanç şeklimiz mizahımız her şeyimiz. Ama inandıramamış kendini, olmamış. Arkadaş kalalım demişti. Ben sonra her yerden sildim onu. Geçen kontrol ettim. O da beni silmiş. Bu kadar sevmemiş işte. Aklında en ufak bir "acaba" bile kalmayacak kadar sevmemiş. Ben ise hala burada yazıyorum. Hala unutamıyorum. Böyle bir durum yaşasaydınız yapacağınız şey ne olurdu? Bana ne iyi gelir? Kendime nasıl gelebilirim? Durumu nasıl kabullenebilirim? Kendimi tekrar nasıl değerli hissedebilirim? Lütfen bunun en sağlıklı yolu nedir? Ne önerirsiniz?
Beni neden sevmedi? bunu nasıl aşacağım?