Sevgilim ilişkimizde sürekli yalan söylüyor?

Herkese merhaba arkadaşlar kısaca size özetleyeceğim 7 aylık bir ilişkim var son 1 ayı çok kötü geçiyor ben sevgilimi çok seviyorum ve o beni 1 ay önce aldattı her şeye rağmen yine onu affettim, cinse!! ik olarakta her şeyimin ilkiydi banada aynı şekilde ilkim sensin demişti bende inanmıştım ilişkimizin başlarında arkadaşım beni uyarmıştı bu kızla konuşma bu kızdan uzak dur ben bu kızla bir şeyler yaşadım demişti bende sevgilime sordum yeminler ederek Allah belamı versin diyerek bir şey yaşanmadı dedi ve arkadaşıma değil sevgilime inandım gelelim konuya ben ona karşı her zaman dürüst olmuştum hiçbir zaman yalan söylemedim onuda öyle sanıyordum ama değilmiş geçenlerde çok büyük kavga ettik ve bana ilk ilişkisinin benimle olmadığını eski sevgilisiyle birlikte olduğunu söyledi ve bende kaç defa birlikte oldun diye sorunca hatırlamıyorum çok fazla dedi ve hıçkırığa boğuldum sevdiğim kızı başkasıyla düşününce, aklıma gelince nefesim kesiliyor beni aptal yerine koydun diyorum inanmasaydın diyor daha fazla sinir ediyor itiraflarının ardı arkası kesilmedi arkadaşımın dediği şeyi doğruladı evet yaşadık dedi arkasından bana arkadaşım olarak tanıttığı çocukla öpüştüğünü ve 0ral ilişki yaşadığını söyledi ve çocukla hala arkadaş ayağına konuşuyordu sinirden kendimi yedim bitirdim 1 hafta hiç yazmadım kendisi yazdı pişman olduğunu söyledi şimdi ben ne yapmalıyım beni s4l4k yerine koyan birini affetmeli miyim yoksa yoluma mı bakmalıyım ve ya beni s4l4k yerine koyduğu için intikam mı almalıyım ama gerçekten seviyorum arkadaşlar kafam çok karışık ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Sevgilim ilişkimizde sürekli yalan söylüyor?