Sevgilim sürekli yalan söylüyor?

Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz var ve 5 6 ay önce çok fazla tartışıyorduk çok başına buyruk davranıyordu bende onu çok seviyor yanlış bir şey yapmasını istemiyordum sonrasında beni dinlemeyip tatile gitti ben kesinlikle istemiyordum gitmesini ilişkinin başlarında başka bi kıza selam yazdığını görmüştüm demiştim ki hayırdır bu ne arkadaş yazmış haberim bile yoktu dedi ama orada ilk tohum düştü aklıma kavga ettiğimiz süreçte bana ilgisini kaybetti hiç sevmiyor gibi davranıyordu bende bi hataya düştüm tinderdan birileriyle konuştum ama ne buluştum ne görüştüm kimseyle sonra bunu öğrendi ve bunu öğrendikten sonra sürekli yalan söylemeye başladı bana ben pişman oldum kimseyi düşünmedim bile anlık bi hataydı benimki sonrasında gene bir yalanını yakaladım ve her zamanki gibi bana yalvarmaya başladı ayrılmayayım diye konuştuk affettim gene ve affettiğim akşam dedi ki eve gidelim çok uykum var tamam dedim gidelim dinlen sonra meğer bana uyuyorum diyip araba kiralayıp gitmiş bir yere telefonunu kurcalarken öğrendim araba kiralama uygulamasından bana uyuyorum dedikten yarım saat sonra araba kiralamış bir yere gitmiş nereye gittin dedim erkek arkadaşımın evinde kaldım o gece dedi dünya başıma yıkıldı her seferinde güven kazanmaya çalışıp sırtımdan bıçaklıyor bunu öğrendiğim gecede babamla onun haklında evlilik için konuşacaktık bana yalvardı babana bir şey söyleme yakma nolur evlenelim diye ağladı aklımı çok kurcalıyor madem sevmiyor kandırıyor neden evlenmek istiyor
Sevgilim sürekli yalan söylüyor?