Aşk İlişkileri Ah alanlar gerçekten aynısını yaşıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ümit verip terk edenler aynısını yaşar. Güncellemeler+1 yıl Karşına kendin gibisi çıksın inşAllahhh, güzel dua:) Ah alanlar gerçekten aynısını yaşıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Umarım ki yaşayacaklar.. Aynısı değil ama.. Daha beterini.. 1 0 Yorumla
jsnsnsnsnsns Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence bir yerden çıkıyor ama bunu biz Bilemeyiz Allah'ın adaleti ve terazisinden sasilmaz 1 0 Yorumla
Reverans00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Sanmam ilahi adalet bu konularda tecelli etmiyor... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ediyor bence. Yorumla Soran +1 yıl Gönül işi asıl, gönülden hissedildiği için duası da etkili. Yorumla Reverans00 +1 yıl Etmiş olsaydı benim yaşadığım olayda ederdi. Demek ki etmiyor 🤷🏻♂️ Bu hayatta kazık yiyenlerin kendini avutma şekli :)) Yorumla Soran +1 yıl Sanmam ya eder. Yorumla
BauChise Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Herkes birşeyler yaşıyor. Yaşadığı yaşattığına asla eşit olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl he tabı tabı gıt kendıne yenı erkek bul boyle ugrascagına senın ıcın dıyorum afefaf 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaşayacak. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle yaşayacak ilahi adalete güvenim tam. Yorumla Soran +1 yıl Sen de yaşayacaksın bir kızı üzmüşsen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he tabı tabı boşa hayal kurun hadı bb Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşar mutlaka ah almak bela getirir başa 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayir yasamadim yasamiyorum :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bekle o zaman. Yorumla cryptoGuy +1 yıl evliyim yani yasayacagim o zamanlari gectim :) Yorumla Soran +1 yıl Ha ha diyorum.Birinin canını yaktıysan... Allah bilir tabii. Yorumla cryptoGuy +1 yıl bu hayat boyle birilerinin istediklerini yapmak zorunda degilim.. birileri beni kirdi ben birilerini kirdi geldik buraya kadar :) Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl aynısını yaşamayabilir ama çıkar bir şejkilde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki ama aynı derecede acı çeksin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Umarım ki yaşayacaklar.. Aynısı değil ama.. Daha beterini..
Bence bir yerden çıkıyor ama bunu biz Bilemeyiz Allah'ın adaleti ve terazisinden sasilmaz
Sanmam ilahi adalet bu konularda tecelli etmiyor...
Ediyor bence.
Gönül işi asıl, gönülden hissedildiği için duası da etkili.
Etmiş olsaydı benim yaşadığım olayda ederdi. Demek ki etmiyor 🤷🏻♂️ Bu hayatta kazık yiyenlerin kendini avutma şekli :))
Sanmam ya eder.
Herkes birşeyler yaşıyor. Yaşadığı yaşattığına asla eşit olmaz
he tabı tabı gıt kendıne yenı erkek bul boyle ugrascagına senın ıcın dıyorum afefaf
Yaşayacak.
Kesinlikle yaşayacak ilahi adalete güvenim tam.
Sen de yaşayacaksın bir kızı üzmüşsen.
he tabı tabı boşa hayal kurun hadı bb
Yaşar mutlaka ah almak bela getirir başa
hayir yasamadim yasamiyorum :D
Bekle o zaman.
evliyim yani yasayacagim o zamanlari gectim :)
Ha ha diyorum.
Birinin canını yaktıysan... Allah bilir tabii.
bu hayat boyle birilerinin istediklerini yapmak zorunda degilim.. birileri beni kirdi ben birilerini kirdi geldik buraya kadar :)
aynısını yaşamayabilir ama çıkar bir şejkilde
Belki ama aynı derecede acı çeksin.
Aynisi olmasa bile eninde sonunda cikiyo
Yaşıyor
Yasamiyo
Yaşaar.
Yaşıyor evet 😭
Pek degil