Aşk İlişkileri 30 yaş üstü erkekler amca sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 30 yaş üstü erkekler yaşlı statüsünde mi Güncellemeler+1 yıl Ben 22 yaşındayım amca gibi görüyorum 30 yaş üstü erkekler amca sayılır mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Tipik ortadogu mantığı yabancılarda hiç böyle biseye rastlamadim 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim için 45 üstü amcadır. 20-45 arasına abi derim. 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aramızda ki hiyararşiyi vurgulayacaksan illa dayı demeni tercih ederim yeğenim 0 0 Yorumla
Direkt-Doğrusu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 27 yaşına girmek üzeriyim nolur böyle bir şey olmasın. Amcayım bu arada :( 0 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Senin beynin bayram tatili yaparken çalışmıyor galiba bu soruyu sorduğunda göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bebek olan birine amca olur evet ama koca kadın halinle sana amca olmaz 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek için 50 sonrası yaşlı sayılır erkeğe hafif yaşlılık karizma katıyor zaten, 30 yaş üstü kadınları teyze olarak görüyorlar çoğunlukla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aynı odaya koysalar ikimizi düz duvara tırmanırsın kaçmak için 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amca bir ayağın çukurda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim 3 ayağım var ama haberin olsun orada ayağım Demir gibi 20 cm lik inşaat çivisi bir elime düşsen varya çarşafı yırtarsın Yorumla Soran +1 yıl He amca he yaşlı bunak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 20 lik kız 40 yaşındaki adama aşığım diyor yasen 30 luklara amca diyorsun çok garipsin 0 0 Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Bence 60 ustu amca gibi değil mi:)) 2 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abartma lan tırrek 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen cocuksan evet sayilir 0 0 Yorumla
Karbonat-erol32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hayir 32 yim 25 duruyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaw amca Yorumla Karbonat-erol32 +1 yıl He amcam Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hangi konuda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlı denir mi Yorumla gacar4886 +1 yıl Neden densin ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tipik ortadogu mantığı yabancılarda hiç böyle biseye rastlamadim
Benim için 45 üstü amcadır. 20-45 arasına abi derim.
Aramızda ki hiyararşiyi vurgulayacaksan illa dayı demeni tercih ederim yeğenim
27 yaşına girmek üzeriyim nolur böyle bir şey olmasın. Amcayım bu arada :(
Senin beynin bayram tatili yaparken çalışmıyor galiba bu soruyu sorduğunda göre
bebek olan birine amca olur evet ama koca kadın halinle sana amca olmaz
Erkek için 50 sonrası yaşlı sayılır erkeğe hafif yaşlılık karizma katıyor zaten, 30 yaş üstü kadınları teyze olarak görüyorlar çoğunlukla
Aynı odaya koysalar ikimizi düz duvara tırmanırsın kaçmak için
Amca bir ayağın çukurda
Benim 3 ayağım var ama haberin olsun orada ayağım Demir gibi 20 cm lik inşaat çivisi bir elime düşsen varya çarşafı yırtarsın
He amca he yaşlı bunak
🤣🤣
20 lik kız 40 yaşındaki adama aşığım diyor ya
sen 30 luklara amca diyorsun çok garipsin
Bence 60 ustu amca gibi değil mi:))
Sen bi elime geç gör amcayı dayıyı
Dede olayım istersen öldür iyice
Abartma lan tırrek
Sen cocuksan evet sayilir
Yani yaşına bağlı nsjsk
Hayir 32 yim 25 duruyorum
Yaw amca