Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
54
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
8 sene sonrada sana nine derler ben 40 yasindakilere bile amca gozuyle bakmiyorum (karsidaki 18 yasinda olur yasli hissettirir,40 olur hayat dolu genc hissettirir) bu arada 26 yasindayim
Evet canisi aramizda 4 yas olup bana teyze demen cok hos, ergen diyemiyorum sana 22 yasindasin cunku, ama ergen ruhuyla yadamaya calisan birisin belliki insan buyudugunu kabul edemiyor haklisin haha
Onlarda sana bitmiyordu zaten, çıtırsın çık podyuma, herkes görsün, kapalı hesaplarda yok ben çıtırım, otuzlar amca, yok büyük kızlar nene, öyle süper kadın yok zaten olanlarda, kimseyi tınlamıyor. Erkekleride bıktırdınız herşeyden.
Bişeyin tadına bakmadan bilemezsin dış görünüşüne de aldanma. Ayrıca sana yalan söylemek bana ne kazandıracak. En iyisi bu tarz ilişki yaşananlarla konuş. Bak burada sor illa cevap veren pembeler çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
8 sene sonrada sana nine derler ben 40 yasindakilere bile amca gozuyle bakmiyorum (karsidaki 18 yasinda olur yasli hissettirir,40 olur hayat dolu genc hissettirir) bu arada 26 yasindayim
Senin ruhun çürümüş teyze
Evet canisi aramizda 4 yas olup bana teyze demen cok hos, ergen diyemiyorum sana 22 yasindasin cunku, ama ergen ruhuyla yadamaya calisan birisin belliki insan buyudugunu kabul edemiyor haklisin haha
Yaşamaya* klavyem bozuk, şimdi laf sokup egon şişmesin diye yazıyorum
40 yaşında amcaları övmen komikti abla. Yaş sadece bir rakam değildir
Amca sevici olmayın
Övmedim kimlikteki yaşa takılacagına kitap oku kelime dagarcıgın genişlesin çünkü bozuk kaset gibi amca teyze diyorsun herkesr
Tm abla.
Neyse ben sıkıldım bys istersen nine de umrumda degilsin açıkcası haha
Sen normal değilsin teyze
Haklisin o yuzden soruna geldim ya, kudurr haha
40 yaşında amcalar seni bekliyor
Ayyy çok ıyyy sın ağzının tadını bil saygı duyalım. Kendi ağız tadını söyleyene de saygı duy.
Onlarda sana bitmiyordu zaten, çıtırsın çık podyuma, herkes görsün, kapalı hesaplarda yok ben çıtırım, otuzlar amca, yok büyük kızlar nene, öyle süper kadın yok zaten olanlarda, kimseyi tınlamıyor. Erkekleride bıktırdınız herşeyden.
Ben bu tarz abuk subuk düşünceler ile meşgul olanlardan da sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Çocuklar la işimiz olmaz 😁 eğitimci değilim tecrübeli ve aklı belirli seviyeye gelmiş kizlarla ilgileniyorum 😘😘
Tamam yakın arkadaşının olgun sevgilisi var ve kıskanıyosun anladık bebiş, kızma bu kadar seninde olur büyüyünce 😂
amca diye baban yaşındakilere denir. abi falan dersin 8 yıl yaş farkına. sen olduğunda baban 8 yaşındaydı galiba
ay bi an hayal ettim koca kadın gelmiş 30 yaşındaki herife amca diyo puhahaha rezil etme kendini gözünü seveyim
Olsun diyeyim ya ahahaha
Valla amca falan değilim. Emin ol nice gençten daha deneyimliyiz.
yakın bir zamanda amcanla mutluluklar dilerim sana büyük konuşmanın ödülü olarak :)
kişiden kişiye değişirr ben 23 meselaaa amca değilimm
Hahahahaha bi zahmet 30 red et ama amca da değiller 😂
Herkes dengi denginedir. Eşiyle arasında 30 yaş olanıda gördüm. 5 yaş büyük kadınla evli olanıda.
32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim gençliğim hep yalnız geçti çok şanssızım
Gizli Üye 35 yasında kuzenım 22 yasında kızla evlendi kendıleri süpyancu :D ögrencısıyle para her kapıyı açar
20 yaşında bir kızın babası en az 40 yaşındadır
35 yaş üzeri zorlarsa amca sayılır
32 yaşındayım ilk amca dediklerinde şaşirdim tuhafıma gitti ama alıştım, Sanırım evet ben bir amcayim :D
Öyle diyorlar ama birliktelik yaşayan öyle demiyor emin ol 😉
Kendini kandırma amca
Bişeyin tadına bakmadan bilemezsin dış görünüşüne de aldanma. Ayrıca sana yalan söylemek bana ne kazandıracak. En iyisi bu tarz ilişki yaşananlarla konuş. Bak burada sor illa cevap veren pembeler çıkar
35 yaşındayım ve senin gibi düşünen birinin amcasıyım..
haklısın, ama parası çoksa Sugar Daddy ya da Finansal Köle de ilan edenler nedense çoktur 😱🙄🤔🥴
iyi yapıyorsun. herkesin zevki farklı. kimi çocuk sever kimi adam sever.
İnsaşallah kendinden büyük 30 yaş üstü bir bey bulurda evlenirsin. :D
Bende 4 yaş büyüğüne abi diyorum ben amca
Sen şimdilik öyle diyorsun kısmet bu belli mi olur. Ona bakarsan ben 2 yaş büyüğede abla diyorum ama sevgilim benden 5 yaş büyüktü. ;)
çok şükür bir ergenden daha kurtulduk
evet amcayız
8 sene sonra sende ninesin o zaman, öyle derlerse alınma.
Teyze daha 8 sene var
Sen burada otur ego tatmini et, ölümlü bi et yığınından başka bişi değilsin.
8 seneye gelmeden ölürsen bu laflarında burada kalır, haberin olsun.
amca deilde büyük gelior bana yaşları fazla gibi gelio
Amca değiller biz de 30 olcaz ama bizden büyükler yani bu bi gerçek
Ben amca bastonum bile var bakmak istermisin bastonuma
5 6 yaş normaldir, kendi yasitin yarın senin yaşlı hissettirir citirliginda kalmaz.
Erkekler geç olgunlaşır
@Skjdbxb neyi
@Skjdbxb anlamadım
Amca sevmeyenleri görmek umut verici
Alınma ama tipin çok itici. Senin yaşın kurtarsa bile tip👎
Amcayım ben öpün elimi.
Tamam çocuk şimdi git kumda oyna
Değildir
öff sen kimsinde reddediyorsun ya, yürü
tecrube farklidir sen ona yetisemessin
Dayiyim ben 87 yasindayim
herkesin zevki farklı tabi
Küçülde cebime gir 😑
Sen reddet, bazıları akıllanıyor, 40 üstü arıyor
Maddi destek olurlar işte
Valla bişey diyemem ne desem ki 😊
İlerde pişman olursun😉
Ben kendi yaşımdan 1 2 yaş büyükse reddediyorum
Niye sende mi amca dayı sevicisin
Hahaha ne alaka büyük olmasın diyorum nerenle okuyorsun ki büyükse reddediyorum işte. Yaşıtlarımla olmayı tercih ederm
He iyi. 1 2 normal ama 5 6 yaş amcan olur🤣
20 yaş ve üzeri herkes yaşlı 🤣
Amca deme alınırız dede de sen.
Alakası yok bence. Fit kişiler var.
Aynı yaştayım ben neym
24 ve kaslı birine ne cevap verirsin😁
Degildir en islek yaslar
Ahahahah tesekkurler reddetmedigin icin 🤣
Normaldir, bu senin tercihin.
Cok çok kötüsün
Niye amca
Gerci ben 29 yasindayim neden amca oksunlar