Selammmmsss ✌️
kaybetmekten korktuğumuz şeyler var elbette, peki ya korkmadıklarımız neler?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Selammmmsss ✌️
kaybetmekten korktuğumuz şeyler var elbette, peki ya korkmadıklarımız neler?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Önceden kaybetmekten korkardım hayatımda ki insanları sonra bi baktım o kadar değer verip sevmeme rağmen hepsi sessizce bi anda elimi bırakıp gitti
Üzüldüm beni bırakıp gittiler diye çünkü onca yıl değer veriyorsun bir şeyler paylaşıyorsun öğreniyorsun seviyorsun bi anda gitmesi koyuyor adama üzüyor yani
Bunlar olduktan sonra artık kendimden başka her şeyi herkesi kaybetsem umrumda olmaz
Afedersiniz ama hayatımda ki insanlara karşı kaşar oldum ben
İnsanlar çıkarları için seviyor yanında oluyor kimse kimsenin umrunda değil sevmiyorda hepsi yalan
Annem harici diğer insanları kaybetmekten korkmam biri hayatımdan çıkması gerekiyorsa çıkar. Allah onu o şekilde çıkarıyorsa vardır bir bildiği. Harici olarak kilo kaybetmekten korkmam😂😂😂başka aklıma gelmedi.
shsjssh :D güzeldi bu bak.
💅😂
Eig için teşekkürler ❤
Rica ederim 😌🌺
Sadece beni kıran, inciten insanları kaybetmekten korkmam. Bazen bunda bile zorlanabiliyorum, bu da insan kaybetmeyi sevmediğimden, kendileri buna sebep olsa da...
Aynen kıran inciten insanların kimsenin hayatında yük olmasına gerek yok
Kalp olunca oluyor işte ne yaparsın...
#selamgençlik 🍀🍀
Sahte dostlarımı kaybettiğimde şükrediyorum resmen! Nihayet maskeleri düşünce arınmış hissetmek muazzam..🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Kesinlikle o hissi yakından biliyorum
Tahmin ederim. İnsan hafifliyor bir de.
Mükemmel bir his aynen
Eig tercihin için çok teşekkürler 😍😍
Rica ederim canım 🌺
Cevap
54Cevap
Yokluğu koymayacak olan ve tekrar kazanabileceğimi düşündüğüm bir çok ney?
Ney işte
Bak bunu soracağını bildiğim için soru işaretini peşinen koydum. 😅
Mesela para kaybetsem koymaz. Eksilenin yeri dolar, sağlığımı kaybetsem koyar..
Usüle uygun olmuş 😅
Sanki kurban kesiyoruz. Usule uygun filan. 😅
Senin için nedir peki?
shsjsh ne ya usül işte :D ailem, sağlığım, aklım hariç her şeyimi kaybedebilirim, sorun yok
Aklıma çukur idris baba geldi. "Aile her şeydir evlat." 😿
İzliyor muydun 🥹 neden bitti nedeeen
Bütün bölümlerini severek izledim. 🥺
Sona doğru iyice bozdular. Dizideki karakterleri tanıttıkları gibi oynatmadılar. Mesela Çağatay Erdenet gibi zeki bir adam kulkan gibi dünyayı iplemeyen bir adamın iki lafına kanıyor. Oysa bize o adam zeki, kendi işini kendisi gören ve kimseye güvenmeyen birisi olarak adledilmişti.
Evet, çok haklısın. İyi bir izleyicisin :D
Teşekkür ederim lütfen. 😅
Hayatıım var 😃 o var başka bişi yok atan bir kalbim var oda zorla zaten 😃 bu var
Kaybedecek bir şeyim yok
Korkunun ecele faydası yoktur 😃 kaybetmekten korkmadığım çok şey var
Bir tanesini alaydık :D
Sevgilim olacak kişiyi kaybetmekten korkmam mesela :d
Büyük konuşma kardo 😅
Yoo büyük konuşmuyorum, biliyorum çünkü insan ne yapıyorsa kendine yapıyor. Gitmesi de kendi sorumluluğu, ben bundan niye korkayım? 😃
🙄 peki öyle olsun
her şeyi kaybedeceksin ister kork ister korkma
bu mantıkla yaşıyorum bir süredir o yüzden öyle şeylere takılmıyorum zamanı geleni kaybediyorsun
Kendimi kaybetmekten korkmam, kaybettiğim yerde bulabiliyorum. Zamanın en sevdiğim yanı sürekli yeni bir şeyler katması.
Annem, kardeşlerim ve yeğenlerim hariç kimseyi kaybetmekten korkmuyorum.
Hiç parasız kalmadım ama parasız kalma düşüncesi de beni korkutmuyor.
Birilerinin ihanet etmesinden de korkmam, kim ne yaparsa kendine yapar.
Para 🤣 gitsin gittiği gibi gelir 😀 sitede tek soru soran senmisin sürekli senin soruları görüyorum
Engelleseydin bari 😅
Yok daha zamanı var acele işe şeytan karışır
Kaybetmeyi pek sevmem, ya kazanırım ya öğrenirim.😊
Güzelmiş
Ailem haricinde hayatımdaki insanların hiçbirini kaybetmekten korkmam.
Akrabalarımı kaybetmekten korkmam.
Hafızamda beni üzen, beni evrene karşı negatif biri yapan kötü anılarımı kaybetmekten korkmam.
Korkunun hiç bir şeye faydası yok yani korkunca kaybetmekten kurtulamıyorsun, elden bir şey gelmiyor, nasipte yoksa kayıp gidiyor ellerinin arasından
Hayatımda yer eden ve sevdiğim değer verdiğim insanlar dışında hiçbirşeyi kaybetmekten korkmuyorum. Hayatta zaten birçok şeyi zamanla öyle ya da böyle kaybediyoruz.
Bu söylediklerim dışında insan zaten kaybettiklerini bir şekilde yeniden kazanabilir...
Hiç bir şey umrumda değil sanırım bu sıralar kaybetmek isteyenlere yolun açık olsun demekten başka sözümde yok yani hiç birşeye değer vermiyorum artık burasıda dahil
Özellikle ölmelerini beklediğim akrep akrabalar var tabii ki Allah bilir ne zaman kimin öleceğini ama insan bir bekleyiş içinde yani olursada selâlarını ben vereceğim sonunda çok şükür demek için
Sevdiklerimden başka hiç bir şey korkutmaz, doğduğum gibi bir gün gideceğimi biliyorum hayat belki kac yüzyıllar devam edecek ne korkayım o zaman yaşa gitsin gittiği yere kadar
kaybetmekten korkmadığım sadece benim için değerli olmayan herşeydir sabit bir şey söylemek gülünç , değer yargıları ve skalalarına göre değişir , bırakalım bu hiçbişeyden korkmam ayaklarını lafta herkes mükemmel , icraata gelince ceketimi alıp çıkarım diyen delikanlıların bile yavru kedi gibi döndüğü oluyor , hayat planladığınız ve düşündüğünüz gibi değil, her insanın kaybetmekten korktuğu bir şey vardır diyip tezimi sonlandırıyorum
Yapmış olduğum şeyden dolayı kaybetmekten korktuğum hiçbir şey yok, ailem de dahi lakin ben ailemi değil, ailem beni kaybeder.
Yani ben bunu onlara da söyledim
Nihayet beni anladılar
Aklımı, sağlığımı, inancımı ve merhametimi kaybetmek haricindeki hiç bir şeyi kaybetmekten korkmuyorum 🤞 🧚♀️
kendimi kaybetmekten korkmuyorum cunku ben kendimi asla birakmayacak olan tek kisiyim kendime hayranim
arkadaş kaybetmekten korkmuyorum korkmadığım için de saçma sapan insanlara katlanmak zorunda hissetmiyorum😋😎
Kaybetmekten korktuğum herşeyi kaybettim. maalesef kaybetmekten korkmadığım tek şey hayatım galiba çünkü düşününce başka bir şey yok.
Bu kadarmı dibe vurdun
@Darbeli_Hilti hı hı evet
Takma be kanka.. Yaşayacağımız varmış yaşadık
@Darbeli_Hilti öyle öyle
Sallamıyorsunn beni
Mersinlimisin
@Darbeli_Hilti hayır değilim.
Nerelisin
Bana samimi gelmeyen ama yinede konusmaya devam eden ve hayatimda olmaya calisan insanlar. Bunlar bi kaybolsalar keske
Herşeyin bir sonu vardır biter hiçbirşeyi kaybetmekten korkmuyorum dünya yalan dünya acısıyla tatlısıyla yaşıyoruz yaşam böyle
Çoraplarım var.
Çorapçı bir arkadaş bir çuval verdi saolsun.
(Not:Kilotlu çorapmı diye esprili bir geri dönüs olmasın lütfen) 🙂
Sevdiğim kişi kaybedilin için korkuyordum ve korktuğun başıma geldi şu an ise kaybetmekten korktuğun tek şey ailem oldu
Yaşamayı seviyorum o yüzden kaybetmekten korkmadıgım bişey yok her şey korkutur
bana ait olanları kaybettim hayallerim , sevdiklerim korkacak bir şey de kalmadı
Valla biz yoklugu da gorduk o yuzden herseyimi kaybetsem de sorun olmaz
Insanlar, Geldikleri gibi giderler bir zahmet kapıyı da örtsünler 🤚😃
Erkek arkadas /sevgiliyi kaybetmek gibi bi korkum yok.
Çikolatayı kaybetmekten korkarım her insan gibi ama çikolatayı yemekten korkmuyorum mesela
İyi niyetle yaklaş tığım insanların kötü niyetle yaklaşmasın dan korkmuyorum.
Para.. hayatta en önemsiz olan şey ama insanların çok değer verdiği
İkili ilişkilerde karşı tarafı kaybetmekten korkmam sevgili vs den çok arkadaş felan da
kendimi kaybetmedikten sonra gerisi önemli değil
Aslında her şeyi kaybetmekten korkuyorum ama diğer yandan da hiçbir şeyden korkmuyorum. Çünkü kaybettiğim her şeyi aklım yerinde olduğu sürece geri kazanabilirim.
Eski sevgili sjsjsjsj
Olm onu zaten kaybetmiş oluyorsun 😅 sjsj
O kadar alışmışım ki üst üste kaybetsem yine de koymaz sjsjs
Eski sevgilini kaybetmek için barışıp yeniden mi kaybedeceksin 😂 acayip mantıklı hareket
Bunu ilk kez mi duyuyorsun gerçekten sjsjs bu çok moda sjs
Allahımmm modadan geri kaldım, nalet gitsiiiin
Bende ufacık bir kuşak farkı yaşıyoruz. Bende geriyim sonradan çözdüm sjsj
😅😅 deli mi ne
Herseyimi kaybettim aklımı onurumu iyi olan herşeyi
:(
karakterimi kaybetmekten
Oha neden?
ne bilim ya soruya cevap bulamadım 😂
ohaa ben soruyu kaybetmek diye okudum ya 🥺
Deme öyle deme :D
korktuğunuz okudum 🥺
cevaplarım karmançorman oldu şu an 😂
Evet çorba gibi :D
Kaybetmekten korkacağım tek şey kuşlarım. En azından kötülük yapmazlar bana😅
Ailem ve sağlığım hariç hersey
Bir donum kaldı umarım onuda çalmazlar
Kaybetmeyi genel anlamda sevmem 😀
Kaybetmekten korkmadığım tek hayatım
Kaybetcek birşeyim yok
Canım zaten birgün gidecek
Kaybedicek birşeyim yok
Kaybetmekten korkmadım hiçbir
Kendim dışında her şey.
Ailem dışında arkadaş dost
Ailem dışında herşeyi kaybedebilirim, sorun yok
Hiç bir şey yok aslında ailem dışında.
Genel olarak insanlarin kendileri
Sevmeyi bilmeyenleri
Canım... Ölümü düşünerek yaşarım.
Kaybedecek birseyim kalmadı şerefim haricinde..
Sevmekten hiç korkmadım☺️
Ailem dışında her şeyi göze alabilirim...
Yanında mutlu hissetmediğim insanlar
Para kaybetmekten korkmam asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?