Başka bir kadınla Hem duygusal hemde fiziksel anlamda sizi aldatsaydı intikam alır mıydınız
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yaşadım bu durumu intikam almadım. İntikam güzel değil. İlgiyi kestim bitti.
Kocan olsaydı?
Yakınımda değildi bu yüzden bir şey yapmadım. Benim intikamım suratına karşı haykırmaktan öteye gitmez.
Evli misiniz kocanız miydi bu bahsi geçen kisi
Kocam olsa bilmiyorum muhtemelen evden kaçardım böyle şoklarda genelde evden kaçma psikolojisi var bende kaçarım artık nereye gidersem yalnız olabileceğim..
Sevgili
Sevgilide rahat bırakırsın ama evlilik bambaşka
Boşanma açarım
Yok ben karakterime yakıştırmaz kabulleniyorssam kabullenirim kabullenmiyorsam yoluma bakarım
Kabullenmek mi nasıl miden alacak daha nasıl devam edebileceksin cidden
Ozaman yoluna bakicaksin yani sende yaparsan kendinden miden nasıl bulanmiyacak
Ben niye yapayım yapmadım yapmamda
İntikam demissin ama
Her sorduğumuz soruyu gerçek yaşamış deneyimlemiş olsak ohooooo
Ne sorarsan ona göre yapılır bende zaten sana bunu diyorum bı anlık öfkeyle öyle şeyler yapılmaz hatadır kişi var kabullenir bakmamayi gormemeyi tercih eder kendini üzmemek için evine varsa coluguna çocuğuna bakar bazısında yediremez kendine ki yapılan zaten haksızlık ve hakaret varsa bide maddi özgürlüğü mis gibi tek celsede boşar
Allah ıslah etsin der geçerim.
Kocan diyelim
Boşardım
Kesinlikle
Nasıl?
Onu en yakın arkadaşı ile aldatırdım
Kocanı mi ohaaaa
O yapınca oha değil biz yapınca mı oha
En yakın arkadaşınla aldatmamis adam internette sanalda bulduğu bir kadınla veya aynı iş yerinden çalıştığı bir kadın yatağa atmış sen en yakın arkadaşıyla diyorsun çok fenasın korkulur sendenn
Ashshshsh ama yinede aynı kapıya çıkıyor aldatmış mı aldatmış
Yani evet en yakın arkadaşı ne demek harbiden adama çok koyar beynine kan sicrar al silahı adamın kafaya kurşun at daha az koyar jdjdjdj
En yakın arkadaşı bir de başka biri daha var onunla aldatırsanda çok koyar erkeklere
Asjsjsjshjs başka biri kim?
Afrikalı simsiyah bir zenci net söylüyorum erkekler çıldırır ağlar hüngür hüngür hemde kadınının zenci bir erkeğin altında görünce yazarken bile kötü oldu icim :(
Diyelim ki seni kocan aldattı (Allah göstermesin tabi) farzetki oldu ondan intikam için kahrolacagini bilsen hüngür hüngür ağlayıp depresyona çılgınlara döneceğini bilsen ondan intikam almak için Afrikalı simsiyah bir zenci erkekle yatar mıydın
Hayır en yakın arkadaş daha iyi kalsın
Zencileri beğenmiyor musun
Ondan değil tanımadığım etmediğim biri napcam be
Hee anladım en yakın arkadaşı dedinde peki en yakın en samimi olduğu o arkadaşı ya çirkinse napcan jdjsjsjdjdj
Sjshhdhshs
Umarım olmaz
Ahahahh umarım bence kocan aldatmaz djjdjdjd senin sohbetin sarıyor ya Dm den mesaj atsan o şekilde konuşsak olur mu
?
Olur
Kullanıcı adım alireisss yaz bana
Bulamadım
Sorduğun bir tane sorunun linkini buraya şimdi bana at burdan o soruya yorum yapayım
Tamamdır
Xper düşük kabul etmiyor
Ee benimde aynı offff ya bende mesaj atamıyorum fake sahte kullandığın Instagram hesabın var mı benim var ordan yazayım sana
Maalesef yok
Xper seviyemizi yükseltecez başka çare yok
ya da burdan böyle konuşalım devam edelim yani aldatirim dedin ya peki kocanı seni onu en yakın arkadaşıyla yatakta basmasını ister miydin
O kadar da değil
Ama mesela aldatmış işte kocan duyunca çok sinirlenmez misin çılgına dönmez misin intikam aşkıyla yanıp tutusmaz mısın
Evet de o çok iğrenç ve pis
Bir şey dicem diyelim ki duygusal aldattı kocan seni yani yazisarak buluşup sadece bir kafede çay kahve içtiğini öğrendin sen nasıl aldatirdin kocanı en yakın arkadaşıyla yatar miydin yoksa sende mi duygusal aldatirdin
Bende aynı şekilde duygusal
Olurdu
Ooooo misilleme yani ne yaparsa kısas harbiden çok fenasın en yakın arkadaşı dedin ya erkeklerin zaafını iyi biliyorsun jdjdjsjsj
Aynen öyle sjsjshhshs
Günaydınn
Xperim yetse bir soru gördüm burada onun linkini sana atcamda bak diye biri soru sormuş sitede kocanızdan intikam almak için kimle aldatirsiniz diye anket yapmış seçeneklerde Asyalı vardı türk vardı Avrupalı vardı italyan alman İngiliz vardı bir de Afrikalı zenci erkek koymus Afrikalı zenci erkekleri açık ara birinci çıkmış sence kadınlarda zenci erkek fantezisi mi var
Günaydın
Yani bilmiyorum zevkler ve renkler 🥴
Sen peki ister miydin Afrikalı simsiyah zenci bir erkekle