Güncellemeler
+1 yıl
Milf>>>>diğer kadınlar
Güncellemeler
+1 yıl
Haksız mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olgun kadın demek. benim de favoirim 30-40 yaş arası
aynen bide kısa boylu balık etliyse yerim onu :D
Mother I'd Like to F4ck demek
Milf mi bnde seviyorum bee 40 45 ne gider hemde 🔥
Git annemden sevgi bekle
Annen?
Annenden*
Gene çıktı karışma iğrenç gizli üye
Milf arayan 19luk birini ilk defa görüyorum
Ee çıtırız die çıtır mı s2m
Mantıken citirla olman gerekiyor ne yapacaksın o yaşlardaki doğurmuş vücutları sarkmış kadınları
Kısaca şöyle özetliyim yaşıtlarım kafa dengim değil biraz çocuksu ayrıca ne istediklerini bilmiyorlar ama 30yasinda ve bakımlı bir kadın ne istediğinide bilir 19luklarada taş çıkarır
Türkiye de bakımlı kadın bulabilecek misin zannediyorsun. Hemde o yaşlarda. Zaten kadınlar evlendikten sonra kendilerini saliyorlar çocuk olunca hiçbirseyi umursamıyorlar kendi kocaları bu kadar salmalarindan bıkmış sen ne yapacaksın. Yine 27 yaş altında bakım var evli değiller diye 30 üstünde bakım yok kardeş ille de yaşlı istiyorsan git 26 28 de dene şansını ama 30a çıkma
İleride ne yapacaksın umarım sevgilinin annesine göz dikmezsin. Bari belli et geçmişte milf delisi olduğunu
Evli kadını nie karıştırdın knk geç onu ayrıca hijyen çok önemli öyle değilse temas bile etmem önerin için de çok sağol 😊😊
Ahahaha yok ya sapkın düşüncelere sahip değilim sadece ilgi alanım biraz büyük yaşlara
Aman dikkat et ileride çok başın ağırır yoksa
tamam tamam kral ya sen kaç yaşındasın
Başkan hayal ettiğin yaşta değilim maalesef 😂
Ahahhaha çok tecrübeli konuştun ondan yinede merak ettim kaç yaşındasın
Tecrübem yok ama iyi bir gozlemciyim yaşıtlarıma göre olgun karaktere sahip olduğum söylenir, 21 yaşındayım
Konuşmandan belli oluyor işte bak mesela senin yaşıtların senin gibi olgun olmadığından soğuyorum onlardan
İnsta kulanio musun
Benim yaşıtlarımda yinede olgun kişiler var. Ama senin yaşın ve senden küçükler gerçekten çok anlaşılamaz kızlar var bu konuda sana hak veririm. Sizin jenerasyonun kızları epey ergen, küfürbaz ve kavgacılar. Bazen karşımdakinin kız mı erkek mi olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Ama söylediğim gibi benim yaşıtlarım ve benden büyüklerde bu yok sorun tamamen sizin nesilde
Aslında aramızda 2yil var o kdr aynı kuşaktaniz insan her geçen yıl önceki yılları çocukça görür normal
Dm den Instagram atar mısın kral
çocuklu oluyor yani doğum yapmış
Milfa böreği
Masum şey seni
Yaşlı demek 😀
Mature denio ona
Doğrudur. O terimlere baya bi uzağım
olgun demek ;)
Eee sen daha küçüksün ama🥺
yazık
Neden
çok küçüksün