Merhaba 25 yaşındayım yeni evliyim, esimi gerçekten seviyorum ama onu sürekli aldatmak istiyorum sevgiliykende aldatiyordum biraz ilgiye aç bir insanım bundan vazgeçemiyorum o çok ilgili bi eş ama yanımızda ya da degil başka erkeklerede kendimi begendirmek istiyorum hatta düşünsünler istesinler beni istiyorum bundan nasıl kurtulurum lütfen onerilenize ihtiyacım var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılnarsist kişilik bozukluğu gir araştır ya da git bi psikoloğa sor eğer sende bu yoksa ya da en azından başlangıcı ki o da en az bende oturup göğsümün ortasına kına yaptıracam, bir de seviyorum diyerek sevgiyi aşağılama sen sevemezsin öyle bi kapasiten yok sadece yalan söylemekte iyisin o kadar ki kendini bile insan olduğuna ikna temişsin
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada görüşüne yorum yazdığım kimseye de bakamam zira bu soruyu engelliyorum hepiniz ruh hastası sosyopat dengesiz manyaklarsınız içinizde insanlığın İ si yok merhametdir vicdandır falan hak getire ve doğuşltan sağar körsünüz sadece kendi görmek istediklerinizi görüp duyuyorsunuz sizin gibi ezik dejenere kan emicilerle bir daha karşılaşmamak dileği ile eğer KS moderatörleri bunu kaldıracaksa da son sözüm ALLAH BELANIZI VERSİN
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğim kadında sen gibiydi ilgi meraklısıydı hep başkaları da ilgilensin diye uğraşıydı en sonunda bu düzelmez deyip bastım engeli kafam rahat sizin gibi kumaşı bozuk tipler adamı katil eder kan bozuk çünkü
00 Yorumla
+1 yılBoşan evliyken iğrençliklerine kimse maruz kalmak zorunda değil sonra sana kaymak icin uğraşacak bir ton fino köpeği olur kenefte buluşursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu durum bir arkadaşımda daha vardı sevgilisi öl dese ölürdü o kadar seviyordu ama ilgiye aç olduğu için aldatıyordu sonra sevgiliside onu aldattı falan neyse sana gelirsekte yani artık evlisin iş çok ciddi bence bir doktora git derim
02 Yorumla- +1 yıl
artık evlisin derken? sevgilisini aldatmış olması sıkıntı değil yani?
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli sıkıntı tabiki ben orada durumu ciddiye alması için onu dedim hani evlilik sevgililik gibi ya ne olucak ayrılırım diyince bitmiyor ya onu demek istedim yoksa aldatmanın her türlüsü kötü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKudurmuşsun, ayrıca eşini hem sevgiliylen aldatmışsın hem de şimdi ciddi bir şekilde yapmayı düşünüyorsun, belkide yaptın bilmiyoruz. Bunu bir erkek yaptığında ne diyorsunuz, hayvan, karaktersiz, şerefsiz vs. Değil mi? Kadın erkek farkı yoktur, sen de böylesin bil. Bu arada ilginçtir yorumlarda erkekler için ağzına geleni sayanlar bunu yapan kadın olunca nasılda yumuşak yumuşak, cevaplar yazıyorlar, neredeyse kadın haklı adam canım. Size de yazıklar olsun. (Böyle yapanlar için diyorum, herkes üstüne alınmasın.)
10 YorumlaBunu bir hobi alışkanlık keyif haline getirmisiniz diyelim bende de ayni duygu hisler var ama güvenli kişiler yok ne yazık ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYanindakilerle olmaz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin niye aldatma isteğin oluyor birde yeni evlisin eşin mutlu etmiyomu seni
011 Yorumla
Soran+1 yılSürekli seviniyoruz ama sanırım o farklı bir heyecan
- +1 yıl
Seviniyosun ama farklı heyecan olmaz sen evlisin ilgi görmesen eşinden tamam deriz
- +1 yıl
Yaş kaç yeni evli olmak insana heyecan aratır
Soran+1 yılEdiyor ama anlamıyorsunuz başkaları tarafından begenilmek evli adamlar vs benim çok başka hissetmemiş sebeb oluyor
- +1 yıl
Eş ayrı başka erkek ayrı olur kadın için evli kadınlar beğenilmekten hoşlanır senide beğenmemek elde değildir heleki birde güzel tatlıysan deyme keyfine
Soran+1 yıl1.68 boyun biraz balık evliyim bence verebilirim belim önce ve kalcam güzel. Teşekkürler
- +1 yıl
1.68 boy iyi balık etlisin belin ince olması süper kalçan güzel olması mükemmel rica ederim ben tşkr ederim
- +1 yıl
Sevgiliyken nasıl aldattın peki öpüşme sevişme sarılmamı cinsellik mi
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun
- +1 yıl
Güzel kadın nerdesin
- +1 yıl
Takip edebilirmisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bende sen gibiyim vazgeçmiyorsun bundan ne yazık ki bu yüzden evlenmeme kararı aldım
04 Yorumla
Soran+1 yılBende sevkeden önce aynısını diyordum bu çok garip bir durum
- +1 yıl
Ablağ sevgi falan hikaye ben tüm ilişkilerim de aldatıyorum bunu annemde biliyor bu yüzden evlenme sakın kızın hayatını yakma dedi evlenmiyorum takılıyorum tek eşlilik bana göre degil
Soran+1 yılErkek olsaydım dedirtiyorsun çünkü erkek için daha kolay bknz: toplum baskısı
- +1 yıl
Aynen öyle ama kendi ayakları üstünde duran Bi kadın da benim yaptığımı yapabilir
+1 yılPeki eşin aynı hisleri beslese ve seni aldatsa hoşuna gidermi😤😤😤
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldattığı insana baglanmazsa gider..
- +1 yıl
Bırak allah aşkına yaaa Bu kadar da rahatlık aşırı be kardeşim 😤😤😤
Soran+1 yılUmarım kurtulurum bilmiyorum
- +1 yıl
Mutlaka kurtulmalısın yoksa bunun bedeli ağır olabilir hayat senin tercihlerinin toplamı, rabbim yardımcın olsun
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılkurtulamazsin
kumbara acılmıs bir kere
bozuk para ister02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
anlamissin ki tavrinda bu yonde zaten gayette memnunsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde yaşım 45 .. ne var yani başka kadınlarda beni beğensin istiyorum... senin o donun kıcında fazla durmaz..
00 Yorumla Kanka düşüncene saygı duyarım ama evlenmişsin. Adam da üstüne titriyor. Ne olur yapma
00 Yorumla
+1 yılmalmısninz ya abi moderatörler niye kaldırmıyor bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZamanında yanlış kişiyle evlenmişsin. Böyle ihtiyaçların olması elinde değil, cuckold ilişkiye ihtiyacın var. Ona göre biriyle evlenip rahat edecektin ama stres yaşıyorsun. Eşinde cuckold teklif et
01 Yorumla- +1 yıl
la olm bi yürü git he evet bu k*şarı ancak öyle bi ruh hastası kabul ederde eğer eşi normal insansa emin ol çeker vurur onu veya direkt boşanma davası açar normal bişeymiş gibi teklif et demişsin bir de sana teklif etseler kabul edeceksin yani? (eğer sen de g*vatsan sormadım say)
+1 yılSizin ruhunuz ka. ar o zaman. Giden kısa zamanda por. o sektörüne el atın
00 Yorumlailgiye doyman lazım onun şifası bende :D nerde yaşıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. bu nasıl bir ego ya başka erkeklerinde sana karşı istek duymalarınımı istiyorsun yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemde böyle ama onun babamla açık ilişki vardı kesinlikle sadece babamı seviyor ama başka erkeklerl bilikte olmayı kesemiyordu gayetde mutlu bir evlilikleri var
02 Yorumla- +1 yıl
2 side başkalarıyla düşüp kalkıyor sen de hala anne baba diyosun öyle mi? bir de mutlu bi evlilikleri var diyosun e tabi mutludur annen olacak sosyopat hem elinin altında her türlü pisliğini çeken kocası hem de istediğiyle düşüp kalkma özgürlüğü o kadar gevşeklik ve genişlikle doğaldır yediği önünde yemediği arkasında hem karnı doyuyor hem pastası duruyor e sana da koymuyor herhalde annenin başka heriflerin altına yatması ki burada rahat rahat söylüyorsun ya da trolsün
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli neden koysun? siz cinselliği ayıp bir şey gibi görüyorsunuz herkes cinselliğe sizin baktığınız açıdan bakmıyor. ben annemin arzularını dilediği gibi yaşamasından mutlu olmasından memnunum. fiziksel bir haz ve rahatlama bu sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken de aldatıyorsan niye evlendin?
Evliyken aldatıdığını anlayan adam seni şutlayacaktır boşamayan adam da net güzel kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılAma aldattigim ınsanları sevmiyorum onu seviyorum
+1 yılSeni istemek istiyorum, sorunu beğendim bana yaz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence yakalanmıcaksan aldatabilirsin ama asla yakalanmamalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç yakalanmadan zeki bi kadinim ama aldattiktan sonra gelen pişmanlık hissi iğrenç batı insan kurtulsak
Cevap sahibi+1 yılcanım şöyle düşünüceksin sen duygusal olarak eşine bağlısın zaten diğerleri sadece eğlence aracı ve kısa ilişkiler
Soran+1 yılKesinlikle tek seferlik bir ilişki zaten bunu yaparken hep öyle başlıyorum sanırım bunuhep senin söylediğin gibi düşünerek yapacağım cünkü ne yaptıysam olmadı bu ay uzağım kendimi tutuyorum sonra top daha fazla kişiyle aldatiyorum..
Destek alman lazım diye düşünüyorum. Bu söylediklerin şu an ki durumuna zarar verebilir ve birseyleri kaybettikten sonraki pişmanlığın bir işe yaramaz. Psikolojik destek al
00 Yorumla
+1 yılBundan aşırı zevk aliyosun ama eşinide cok seviyosun dimi
020 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle evet
- +1 yıl
Ama o birazda azginliktan oluyo bence
- +1 yıl
Azginken insan farkli seyler arzuluyo
Soran+1 yılAma eşimle iki güne ya da bir gün ara ile düzenli bu ilişkimiz var cidden
- +1 yıl
Peki yanlis anlama bende 5 aylik evliyim yardimim dokunabilir istersen yaz bana rahat bir sekilde konusalm bende boyleydim cunku biara ama atlattim simdi istersen tabi
- +1 yıl
Cidden yanlis anlama yardimci olmak istiyorum bende yasadim ve atlattim yani
- +1 yıl
Yani düzenli ilişkiye giriyosunuz ve sen yine aynisin
Soran+1 yılEvet bu çok başka bir istek
- +1 yıl
Mesela bende de oyleydi ilk zamanlar her geve ilişkiye girerdik esimle ama yinede cok istekliydik ve bu istegin verdigi şeyler beni sürükledi baskalarina
- +1 yıl
Ve özellikle evli erkekler dikkatini çekmek istiyosun seni arzulamalarini seni istemelerini istiyosun dimi
Soran+1 yılPeki ne yaptın? sence bundan vazgecebilir mi insan
- +1 yıl
Anlaticamda soru kaldirilir o yuzden dedim yaz anlatiyim diye cidden kötü bi niyetim yok yani
- +1 yıl
Olur mu
Soran+1 yılOlur ama 3 xp olmadan mesaj atamiyorum
- +1 yıl
Takip et bi
- +1 yıl
727e isminin sonu dimi
- +1 yıl
Söype yapalm ben insda veriyim sen yaz fake hesabından falan yarfim etmek isterim sende istersne
- +1 yıl
Uyar mı
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Boy kac fizigin falan yrrindemi
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik durum bu ahlakla ilgili değil en kısa zamanda git dr.
00 YorumlaBu güzel bir şey ama başına bela alabilirsin ne zamandır böyle
00 Yorumla
+1 yılİlgiyi seviyorsun. Ama yakalanmak durumunda çok üzüleceksin.
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatri tedavi olmak gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Psikolojik çünkü ve bu ilaçlar geç boşalma yapiyor
- +1 yıl
Pardon bu psikolojik bir neden yani şu ki eğer duzelirseniz yapmazsiniz
+1 yılHerkeste olan bir duygu aslında bu
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi? Ama eşim hiç öyle değil. . Bu düşünce ahlaksızlık gibi ama bana cazip geliyorum tuhaf bu durumdayim
- +1 yıl
Seni gayet iyi anliyorum aslında. Çoğu insan bu durumda aslında ama kimisi iradesine iyi sahip çıkıyor kimiside benim gibi daldan dala atlıyor. Sen eşinden vazgeçmek istemiyorsun ve çok seviyorsun...
Soran+1 yılEşimle evlendmeden önce evlenmek aklımda bile değildi onu ilk gordugumde ve evlendigimde saskindm hatta ama sanırım eski isteklerimden vazgecemeyecegim
- +1 yıl
Insan farklı tatlar lezzetler veya meraklar içindedir. Aynı düşüncede olan biriyle evlenseydin şu an zulüm olan bu iç sesin ozaman sana mutluluk çığlıkları attiracakti.
Yapacak bir şey yok. Ya çaktırmadan devam edeceksin ki illa bir gün yakalanirsin. ya da boşanmayı düşüneceksin..
Soran+1 yılUmarım yakalanmak kendimi sinirliyorum ama yakalanmadan devam edeceğim
- +1 yıl
Sanalda mi reel de mi diyorsun...
Soran+1 yılIkisinde de yapıyorum
- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar bizim gibi erkeklerle neden evlenmeyip kendisine dert olacak kişilerle evlenir anlamıyorum ki.
Gerçekten siz kadınları anlamak çok zor.
Soran+1 yılSenin gibi bir erkek kendini bana getirseydi ah çok iyi olurdu:)
- +1 yıl
😂😂😂😂 valla böyle bir cevap beklemiyordum gerçekte 😂😂 ne diyecegimi bilemedim.
Valla haberim olsa getirirdim kendimi sana 😀.
Herkesin ayrılık sebebi olan şeyleri ben zevk ve haz gözüyle baktığım için dert etmiyorum.
Bana bak kız boşanırsan burdan bul bari beni 😂😂😂 bekliyor olcam seni
+1 yılYakalan. Bı dayak ye. Geçer
10 YorumlaSana başka bir şey deniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah islah etsin ne diyelim
10 YorumlaDaha önce psikiyatriye gittin mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ateşle oynuyorsun. Yapma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ki? Böyle bir fanteziniz mi var?
00 Yorumla
+1 yılYakalanınca kurtulursun
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız , can sıkıcı bi durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her kadın beğenilmeyi düşünülmeyi ister normal bu
00 YorumlaHep ylan boş sorular
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNemfomanyaksın. Çok basit.
07 Yorumla
Soran+1 yılO nedir?
Cevap sahibi+1 yılAfedersin ama yrrk delisi demek. Cinsel ilişkisiz duramayan farklı erkeklerle birlikte olma durumu. Psikilojik bir tanım.
Soran+1 yılSanırım benim için doğru bir tanim
Cevap sahibi+1 yıl*psikolojik
Cevap sahibi+1 yılEvet tam bir yrrk delisi kadınsın.
Cevap sahibi+1 yılHakaret olsun anlamında demiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSanal seks de yapıyor musun peki hiç tanımadığın biriyle?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma kimsenin hakkına girme kaderine razı ol
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o da kaderine raZı olsa eşim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu nasıl bi düşüncedir sebepsiz gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılsanırım seni hayata bakışını zevkli hale getirecek bir bedenin sana sınırsızca şeyler yaşatması ve o bedenin kişinin belki senle az görüşerek mükemmeli yaşatması birazda senin onu özlemen gerekir gibi belkide bazı şartlar eşit olarak
Soran+1 yılAh evet sanırım tam olarak öyle hem tüm duygusa bedensel zevkleri tatmak hem bağımsızlık. . hemde yanımda güvende hissettiren eşimin sevgisi
Cevap sahibi+1 yılbelkide özgürlük sınırsızlık vede tatmak istediğin bir çok şeyler
Soran+1 yılSanırım bu benim şanssızlığım kendim gibi birini sevebilseydim
Cevap sahibi+1 yılkendin gibide olsa aklında yaşanmasını istediğin deli tatlar zevkler var gibi bunu itiraf edebileceğin tek kişi özgür olacağın bir sonraki buluşmada şunları da yap diyebileceğin vede yaşananları özleyeceğin birisi olacak gibi
Soran+1 yılEvet ve bu daha kolay olur çünkü o insanda sınırsız olacak sınırsız zevk arzusu beni bitiryor
Cevap sahibi+1 yılşartlarınızın eşit olması güven açısından senin içinde uygun olacan önemli bi detay olsa gerek bul o zaman birini
İlginerimmmmm
10 Yorumla
+1 yılNamus önemli dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNemfomaniac olabilirsin psikiyatriste gitmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek versiyonuyum ara ara çok vicdan yapıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel doyurayım diycem de olmaz
00 Yorumlayaşayalım bi kaçamak kanka :)
00 YorumlaPeki seni düşünen isteyene reelde verirmisin
00 YorumlaŞeyin tövbesi tutmazmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sen bi doktora görün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım daha da zor olmaz
- +1 yıl
Boşuna kasma sonu belli gibi
Soran+1 yılNedir sonu?
- +1 yıl
Biliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılNeden istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılIlgi hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Duygusal ilgi mi
Soran+1 yılArzu edilmek beğenilmedi vücudumun baskasi üzerinde yaptığı etki bedensel tatminlik sanırım hepsi
- +1 yıl
O zaman tam benliksin
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
+1 yılNe denir ki umarım trolldür
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah
Küfür etmek istemiyorum teşekkürler
10 Yorumla
+1 yılZor kurtulursun
00 Yorumla
+1 yılşimdi neden gizlidesin peki?