Değer vermek sizi küçük duruma düşürmez. O değeri saplantı haline getirmek sizi küçültür..
Red mod on. ://

Deger vermek değil karşı tarafa mecburmus gibi hissettirmek büyük hatadır.
Adriana Lima gelse sana değer verse bundan rahatsız olmazsın. Çünkü kadının bir suru seçeneği var zaten. Buna rağmen seni seçmişse kendini değerli hissedersin ve sorun cikarmazsin.
Ama evde kalmış çirkin ve kimsenin beğenmediği herhangi bir kız sana aynı degeri verince kendini değerli değil kafeslenmis gibi hissedersin. Çünkü o kız mecburiyetten senin yanında yani sana değer verdiginden değil.
Genel olarak bir hatadır bu sadece günümüz için değil. İnsan en çok kendine değer vermeli ve sevdiğine de dozunda değer vermeli. Haddiden fazla değer vermek insana kendini unutturur.
Teşekkür ederim
Hatayı yapan değer verende değil aslında..
Bunu karşılayanın değersiz oluşunda asıl sorun.. Birinin saçlarını okşadığında sana dönüp çemkirirse; bu, yaptığın eylemin kötü olduğunu göstermez..
İşte bu yüzden günümüz ilişkilerini sevmiyorum.
Teşekkürler
Cevap
10Cevap
Fazla değeri eşeğe verince bile At gibi oradan oraya savrulmaya başlıyor tabiikide evet en büyük hatadır insanlara değer vermek
İlişki halindeysen, değer vermenin fazlası azı yoktur. Vermeyeceksen neden bir ilişkin var.
Evet yanlış kişiye fazla değer vermek hatadır
Bana göre evet karşıdaki kişinin kendisini kusursuz zannetmesine her hatasinda nasıl olsa bu bana bir şey demiyor dur bir daha yapayım kafasına giriyor
Karşında ki kişi cepte görür seni ve zamanla the and. Halbuki kimse cepte olamaz o an değer vermiştir keşke haketse diye düşünürsün
İnsan sevdiğine değer verir, bundan normal bir şey yok.
Seversem çok değer veririm. Hatası da benim doğrusu da.
Hata o değerin kıymetini bilmeyen insana vermekte olabilir
Kesinlikle öyle kendini unuttuğun an olay bitiyor diye düşünüyorum.
Bence insan; karşılık beklemeksizin kendi kişiliğinin değerini korumak ve yüceltmek için değer vermeli
Muhteşem tespit ve bence insan en çok kendini sevmeli bu bencillk değil öz saygı
Kesinlikle. Günümüzde alçak gönüllü olursan enayi damgası yiyorsun.
Zaten aşk yara veriyor
Değer verdiysek geri alırız nedir yani
Ederinden fazlası g. t kaldırıyor
Evet öyle oldu artık
Kesinlikle öyle
Kişisine göre bazıları değer
Aslında tam olarak değil
Evet hakketiği kadar fedakar olmamak gerekiyor
Tabiiii
Ya tabiki buuuu
Evet öyle
fazla değer vermek hatadır