merhaba
popüler haline gelmiş neredeyse başına gelmeyen kalmamış bi durum sizce
çiftlerin birbirini aldatmalarının altında yatan sebep ne olabilir

merhaba
popüler haline gelmiş neredeyse başına gelmeyen kalmamış bi durum sizce
çiftlerin birbirini aldatmalarının altında yatan sebep ne olabilir
1) gençliğinde yaşayamadığı ya da elde edemediği kadın/erkek ler
2) Sadakat duygusunun gelişmemiş olması
3) Rutinden sıkılmak ve yuvasını düzenini bozmak istememek
4) Sevgi azalması
5) Saygı azalması
en çok birinci madde tetikler genelde , hayatta tam anlamıyla birşeylere doymadan evlneilmemesi gerektiği düşüncesindeyim ben tek bir kişiye aitim diyip hiçbir şey yaşayaymış ama sağlam dik duruşa sahip insanlar tek bir baştan çıkarmayla bu yüzden aldatırlar
diğer 3. madde 2. maddeyle zaten eşdeğerdir
4 ve 5 en klişe ama en etkili sebeptir , kimse kurulmuş düzenini ah emeklerim edası adı altında bozamaz zaten işin en önemli kısmı o düzeni bozulunca ne yapıyosa yapmasıdır ama kimse o kadar güçlü olmadığından dolayı kapalı kapılar ardında devamını sürdürür
bilmem kaçıncı madde
bazıları vardır ki evliliği sadece bir düzen olarak görüp değişik cevizler kırmayı yapısı bellemiş bir maya muhabbetinden dolayı asla vazgeçmeyip hayatında hem düzen hem farklı tatlar arayınca kendisini daha muttu ve tatmin edilmiş hisseder ve bu yüzden yuva kurar bu sebep ise 2 ve 5. madde ile doğrudan ilişkilidir bir diğer maddede karaktersizliktir
hepsini all in all edersek en klişe tabiri ile karaktersizlik ve acizliktir , meyvesi olgunlaşmayan ağacı yuvanız yapmayınız
insan doğası gereği tek eşli değildir. evlilik erkeklerin çocuğun kimden olduğunu anlaması ve kadınları baskılamak için çıkardığı bir kurum. o yüzden ben aldatırken vicdan azabı çekmem zaten tek seferlik aldattım genelde hiç uzun süreli olmadı
evli misin
Cevap
5Cevap
karaktersizlik
Cinsellik için aldatıyorlar diye düşünüyorum
hadi bekarlar için cinsellik yok varsayalım evlilerin imkanı var cinsellik için
Sebep kişinin karakterinde bitiyor bence bir insan niye aldatır sadakatsiz olduğu için aldatır bence
sadakat sonradan neden kaybedilir
Bence sondan olan bir şey değil kişinin karakteri budur yani sadakatisizdir
Aldatmanın sebebi olmaz
ne diye aldatıyorlar öyleyse
P*şt oldukları için 😂 sevgilinle veya karınla anlaşamıyosan ayrıl gitsin yani aldatmayı haklı çıkarmaz
Herkesin mayası bozulmuş
havalar sıcak mayalar dayanamıyor😂
Bence genetik bir durum
aldatmanın sebebi olmaz.
sence hiç bir nedeni olamaz mı?
Karşı cinsin yetersiz gelmesi
ne yönden
Iki tarafli abazalik.
Tek eşlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?