Mesela şarkıda söylendiği gibi; ekmeği tuza banıp yer gibi..

Mesela şarkıda söylendiği gibi; ekmeği tuza banıp yer gibi..

Sezen Şarkısı ile tarif edebilirim
Ten beyaz, saç kızıl güllerKahkahasında bülbüllerKirpiği kapkara tüllerBen o afete vuruldumGöz değil nakış mübarekBendeki aşk değil ibadetElleri sevdi nihayetBen ebedî saadetten kovuldumGölgemi aldım yanımaVurdum hasretin yolunaBenzedim bahtsız Mecnun'aYüce Mevla'ya sığındımSeyret perişan hâlimi, bende akşam olmaktaDostlar seyrelmiş, beyhude lafla vakit dolmaktaAvare oldum, serseri oldum terki diyardaZalim, senin Allah'ın yok mu? Yârin gözü yüksekte, benim bir kuru aşkım varDüşmanlarım nispette behey kara vicdanlı yârYağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa karZalim, senin Allah'ın yok
Zamansızlığa benzetirdim. Bir zamanın içinde olmak ama aynı zamanda da zamanın çok dışında kalmak... Başı ve sonu olmayan bir sonsuzluk. Hiç bitmesin ve hep o zaman diliminin içinde kalayım istiyorsun. Bir nevi bağımlılık bu, gerçek zamana düşman eden. Sadece onunla olan zamanı aratan, zamanın kendisini düşman görmeni sağlayan...
Bir zaman önce sormuş olsan bu soruyu tarifi belliydi. Şimdilerde baktığımda ise bir tarifi yok. Zaman çok acımasız gerçekten. Gözümün önündeki en güzel resmi, geçmişte acı olarak bırakıyor:)
Sol yanım demiştim ona ben. Bu yüzden yarım kaldım diyorum ya zaten.
Cevap
3Cevap
Benim sevgimin benzetmesi ve tarifi yok. Deli seviyorum anlatılmaz yaşanırim
Sevdiğim kimse yok
Benzetme değil ama sevdiğimi tarif etme yolunda hep şu şiir aklıma gelir.
Bunu yıllar önce bir sorumda paylaştım ben de..
'))
Demlikte son bir bardaklık çay kalmıştır, sevdiğin ve sen varsındır. Kendini unutup o çayı ona koymak gibidir sevmek..
İnşallah çay sevmeyen biridir.. 😄
Tiryakisidir belki de..😄 benim koyacağım çayı bekliyordur.
İki tiryakinin bir bardaktan içer o zaman.. Kavga çıkmasın.. 😄
İki tiryaki*
lambada ki alev üşüyor şarkısı 🥺 yok o özlemi anlatıyordu 🙄
Sarı saçlarını deli gönlüme.. 😄😄
he ama gene de sevgiyi güzel anlatıyor mesela yar diyince kalem elden düşüyor görmeyince aklım şaşıyor vs sözleri😀
Tamam sus.. 😄
susmam 😂
Çattık.. 😅
Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna
Anlat içinden geçenleri
Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına
Hani nerede ben de o yüzsüz yürek
Biz de varsa yoksa gururdan yelek...
Tarifsiz seviyorum seviliyorum. Ne mutlu bana 🥰
Önce sevmek lazım, sonra sevilmek... Ama bebekliğime benzetirdim🙂 Kıyamazdım kirlenmesine🙂
Sesi güzel olmasına rağmen sürekli detone olan şarkıcı gibi 🤪🤪
Kahve gözleri güzel gülüşü..
Benzetme yapmaya deger birisi yok
Görsel çok hoşmuş
Bulunca ederim
10 u çok severim
Sevdiğim mevsimim yok artık klkdldkmldlf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?