Gün 1 den itibaren ciddi. Dini değerleri yüksek, net, oyun oynamiyor ve sadık. Bende ona güven veriyorum, ondan başkasına bakmıyorum. Sadece onun kadar net değilim. Düşüncelerimi gizliyorum. Böyle bir erkeğin değerini nasıl bilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
%99 yanılma payınla seni başbaşa bırakıyorum günün sonunda kazananı öğrenmek istiyorum
Değerini bildin diyelim sonrasında her şeyin olumlu olacağının garantisi var mı sence
Hemen azınlıkta olduğuna karar verme çünkü bir insanın gerçek yüzünü tanımak çok zor belki de imknsız ileride değişmeyeceği ne malum
Oda doğru. Azınlıkta olduğunu baskalarina olan davranışlarına göre karar verdim. Yani, mantıklı olarak değişebilir evet. Ama hepimiz biraz öyle değil miyizdir?
Evet azınlıkta. Birebir kopyam 😂 kıymet bilin gençler
Bence sana karşı nasıl bir tutum sergiliyorsa sende öyle ol açıkça söyle düşüncelerini
öff kısaca yobaz desene ne uzatıyon
Yobaz değil. Çok bilgili, açık görüşlü. Bu yorum olmadı
Onlar daha sapık oluyor ama sen bilirsin :d
Ben daha çok dinden uzakta yaşayanların herhalti yaptığını görüyorum
@Alissaaaa Aynen. Bir insanın Allah korkusu olunca yapsa da yapmıyor.
Bu söylenenler sadece dindar insanların özel hayatını karalamak ve kendileri gibi olduğuna inandırmak için gibi görünüyor
@Alissaaaa Doru tek bildiğimiz dindarları karalamak. Mesela ülke'de dinciyim diye geçinip, hatta bununla yetinmeyip milletvekili olup erkeklerle sevişen biziz zaten :d
Şimdi alakasız siyaset yaptın sen. Halkın dindarligiyla siyasetçinin dindarlığı ne alaka? Burası siyaset başlığı altında değil yanlış yerdesin.
Dindar diye düşündüğünüz halk böyle diye dedim :d belki sende öylesin, soru sahibide hatta soru sahibinin bulduğu erkekte öyle kim nereden bilebilir? ezbere konuşmakla insan olunmuyor :d
Emin olduğum bir şey var Random birini karalayan insanlar aslında karaladıkları insanlardan daha beter durumdadır.
birisine yobaz demek onu karalamak mı oluyor? :d kaç yaşındasın sen 3 mü?
Yobaz belli bir inanca, düşünceye körü körüne inanan kişiye denir. Sen karşındaki daha hiç tanımadığın insana yobaz diyerek karalıyorsun. Aslında sende bir yobazsın kendi kafanda dindar insanlar yobazdir düşüncesine körü körüne inanıyorsun. Bu zekayla bu meselelerle uğraşma sen bence :d
hayır kafası 1950 model olan geri kafalı insanlara yobaz diyorum ben. Hiçbir yeniliğe açık olmayan, evliliğinde be ilerki hayatında evliliğinden doğacak çocuklarına bile bu kısıtlamayı yapacak insanlara yobaz diyorum. Bu modeller zamanında kız çocuğu doğdu diye can canlı toprak altına gömen kişiler :d
Gerçi şimdi de bi farkı yok :d şimdikilerde evde kalıp sizin gibi geri kafalı oluyor.
İşte beklenen saldırı da geldi yobazın önde gideni sensin dinden, değerlerden uzak kalmış herhangi bir yere, birşeye ait olmayan kaybolmuş birisin. Acıyorum sana. Hiçbir zaman kendini bulamayacaksın. Evde kalıpta düşüncelere dalanın sen olduğunu fark et bu arada durumun vahim.
niye saldırayım ki? :d alisaa ben değil şu an senin yaptığın şeye saldırı deniyor :d evde kalan ya da yukardakine ihtiyaç duyan kişi ben değilim. Bu sensin hatta senin yaşam biçimin. Babanın ve ya annenin bu sitede olduğundan haberi var mı senin? :d dikkat et yakalanma :d
Bak yine diyorum yobazsın bir şeye körü körüne inanıyorsun ve bunlsr senin yargıların. Bütün insanların aşırı muhafazakar ve bu insanlarında ailelerinden kısıtlama uygulandığına inanıyorsun düşüncelerin bir hapishane gibi sen hiçbir zaman yargı hapishanesinden çıkamazsın. Ve ayrıca dinsizlerin daha sapk*n olduğu bir gerçek hiçbirseyde sınır tanımazlar. Ve seninde s*pkin olduğunu düşünüyorum, birde sen dinsiz olarak ailenin baskısından kurtulduğuna inan zavallı çocuklardan birisin. Bil diye söylüyorum dışarıda ateistlerin üstünde daha çok baskı var doğru düzgün ifade edilmene bile izin vermezler. Dikkat ette bunu dışarıda söyleme linç yersin :d ailenden gizli gizli burada ateist olduğundan bahset. Ne de olsa özgürlük senin gibi dinsiz için bir hayal ahahah
ateist olduğumu nereden çıkardın ergen? :d eğer ailen baskıcı değilse sende müslüman değilsin. Sözde müslüman başkalarının gözünden süslüman oluyorsun. Ayrıca ateist olduğumu dışarıda da söylerim ben, sizin gibi içimde sapkınlık besleyip saman altından su yürütmüyorum :d Gerçi sizin açık kimliğiniz bu şekilde dimi unuttum :d en dindar sizsiniz ama en sapkınıda siz. Genelde bir kitleye hitap etsemde genelin üstüne çıkan bir konu :d bak dışarıda ateist olan birisi, ben ateistim dese öldürmekle hitap edeceksin demek ki :d işte yobazlık budur. Neyse görüşüm, daha fazla yanık çorap kokmadan git maklubeni kaşıkla. Özgür düşünceli insanları kendi haline bırak, hiçbir zaman onlar gibi olamayacağın insanları :d
Bir şeye ihtiyac duyan birisi olmadığını söylemedin mi sen şimdi. Fazla felsefe sende beyin geriliği yapmış aman kendini bu girdapta kaybetme saman altından su yürüten sensin git bu yazdıklarını annene babana göster sonrada kafana şamari yersin. Kendinle çelişiyorsun senin ailen baskıcı değilse bu demektirki müslüman değilsin diyorsun yani senin ailen öyle ve sende dinsizsin öyle değilsen de ailenden şiddet görüyorsun ve hayır Müslümanım ve ailem son derece özgür:d şimdi gidip bir köşede kudurabilirsin.
nick'i alisaa olan birisyle daha fazla süslümanlık tartışmak istemiyorum. Maklubeni kaşıkla demiştim ben ba bayy :d
Nickle Müslümanlığın alakası ne. Herşeye belirsiz, hayatsiz insanlar sahip olacak diye bir şey yok. Rus olupta müslüman olan çook kız var. Seni geren ne hayatsız :d
beni geren senin doğru diye bildiğin yanlışlar :d eğer öyle olmasaydı bu kadar kudurup, görüşüme atlamazdın süslüman alisaa :d
Yanlışın ta kendisisin senin gibi kafası bulanık dinsiz bir yobazı o kadar germişim ki kudurmuş gibi cevap yaziyorsun. Gerçi senin gibiler birgün bir tarafı sıkıştı mı müslümanlardan yardım dileniyor. Tıpkı Ukrayna'nın Türkiye den yardım beklemesi gibi. Yarın öbür gün linçlenirken müslümanların ayağına kapan ma aciz Yunan :d
alisaadan komiklikler şakalar :d bir de benim attığım gülücüğü atma komik oluyorsun.
İsmimi bu kadar beğendiğini belli etme lütfen :d seni belirsiz hayat felsefenle başbaşa bırakıyorum
neyseki seninkisi çok belli. İçinde yanan sapkınlık internet aleminde alisaa olarak meydana çıkmış :d peki bu alisaa kim? araştırayım mı kendin mi söylersin? :d
Sapkınlık mi?:d burada sapkının kim olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun. Kendini fazla yüceltme basit bir insansın sadece ve bende bir müslüman olarak sosyal bir mecrada görüş paylaşabilirim bu seni niye bu kadar rahatsız ediyor ailem beni bu konuda hiç sıkmıyor Ancak senin gibi dinsizler başkalarını baskılamaya çalısıyor. Ailemin yapmadığını sen hiç yapamazsın senin ne haddine değersiz insan müsveddesi.
alisaaa_22 oturum açtı
Kafana göre nick sallayipta benimkinide yazma
Sana çok bile zaman ayırdım kendi kendine kafanda kurup kurup duruyorsun acıyorum sana
ben fikrimi ve görüşümü dile getirdim, sen buna ağlarak karşılık verdin. Baskıcı bir ailede yetiştiğin için her şeye baskı kurmak istemeni normal olarak karşılıyorum :d süslüman alisaa
Dinin ne senin zeka seviyeni ölçücem
Bilemicegin belli g^tün başın ayrı oynuyor baksana
Düşüncelerinizi gizlemeyin, el üstünde tutun onu.
En sevdıgım erkek tipi
Ee daha ne istiyorsun