Sevgilimden ayrılmak? Kızıyla tatile gitti?

Sevgilim evlenip boşanmış biri. Benim hayatımdaki ilk erkek. Uzun süredir beraberiz, çok sevdiğini biliyorum ve ben de ona aşığım. Ama artık bitirmeye karar verdim. Sebeplerimi yazayım siz de yorum yapın lütfen. Uzun olacak ama lütfen okuyun :/

-zaten başta güvenimi sarsacak bir olay yaşamıştık eski eşi ve kızıyla şehir dışına gitmişti ikisinin ortak araçlarının tamiri için. Bana arkadaşla gidiyoruz demişti. Sonra öğrendim. Tabi sonra çabaladı ve ben de duygularima yenik düşüp affettim

-instagramini temizle diye defalarca söyledim. Binlerce takip ettiğin kişiye ne gerek var yakın olmadığın tanimadigin herkesi çıkar dedim dinlemedi. Attığı storylere kadınlar yanıt verdi bu samimi emojileer felan atmış kavga ettik ozurler diledi. Hesbainin sifrsini vermedi hep geçiştirdi bu konuyu. Dert ettiğin şeye bak al senin olsun Instagram felan nedir senin yanında şöyle böyle dedi konuyu kapattı.

Daha da olaylar oldu ama onlari geçiyorum. Ben memlekete ailemin yanına gidecektim Temmuz agustosta bu şehirde olmayacaktim. Daha da kal dedi, aileme yalanlar söyleyip burada kaldım. Bayramı, kardeşimin doğum gününü felan hep onlardan uzakta geçirdim.

Ben onun için buradayken o tutup kızıyla tatile gitti bir haftalığına ve o geldikten 2 gün sonra ben gidiyorum zaten. Beni bayramda da yalnız bıraktı. Bu şehirde zaten ondan başka kimsem yok. Gunlerdir 10 m² odanın içinde yalnizim. Ailesi arkadaşları akrabaları herkes biliyor tanıştık hepsiyle ama kızı bilmiyor ondan saklıyor resmen yanindayken arayınca bile açmıyor. Anlam veremiyorum.

Tatile gittiği günden beri konuşmuyorum. O gün hani tatile ağustosta gidecektiniz benim niye siz yola çıkmadan haberim oluyor frlan dedim tartıştık. Kapattı telefonu. Yazınca cevap vermiyorum ama o hala günde 2-3 mesaj atıyor felan yok yoldayız ne yapıyorsun felan. Sizce ne yapayım zaten ayrılmayı kafaya koymuştum ama çaresiz kaldım :((

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca önemli bir nokta. Ben öğrenciyim o çalışıyor. Ona rağmen bana her konuda para muhabbeti yapan birinin (ben sürekli aman onu ödemesin şunu ortak alalım modundaydım maalesef, o da yavaş yavaş alıştı, yakıt Alaçam senin karttan alsak felan bile derdi yani öyle söyleyeyim) söyle zamanda tatile gitmesi ayrı koyuyor, beni davet bile etmemesi, baba son sn söylemesi vs vs
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Bir ortak arkadaşımızla bugün benle ilgili konuşurken gereksiz kıskançlık yaptı ondan konuşmuyoruz demiş. Yani hala kızını kıskandığımı felan düşünüyor
Sevgilimden ayrılmak? Kızıyla tatile gitti?