Sevgili olali 2 sene oldu ilk başlarda çok ilgili bir erkekti her zaman yanımdaydı arar sorardı ayrilinca dayanamaz arardi neyse zaman ilerledi universiteye onun yaşadığı şehire gittim 9 saatlik yol ilk zamanlar iyiydik sonradan kötü oldu bilgisayar oyunlarindan bile daha değersizdim
Yanima geliyordu bir film izlemeye başliyordu uyuyana kadar konuşmuyordu benimle akşam uyurken yüzümü sacimi oksar misin dedigimde uykum var diyordu saçina ellesem bozuluyor, sakalına ellesem kaşiniyor diyordu bu kadar mi degersizdim cidden? Bir sene öncede ayrilmiştik yolda bir kizi begenmis arkadasina sormuştu ayrilir ayrilmaz şimdide ayriyiz 1 hafta oldu kısa etekli memesi acik kizlar ekliyor. ne aradi ne sordu bende ayniyim aramadim ilk defa ben bunu haketmedim çünkü seviyor muyum bilmiyorum ama geri donsede affetmem artık bu yaziya denk gelirse hakkımı sana helal etmiyorum bilesin. Bana geri doner mi donersede ne yapayim sizce söyler misiniz ( hiç beni arayip sesini ozledim demedi seni seviyorum der misin diye d3 ben israr ediyordum)
Yanima geliyordu bir film izlemeye başliyordu uyuyana kadar konuşmuyordu benimle akşam uyurken yüzümü sacimi oksar misin dedigimde uykum var diyordu saçina ellesem bozuluyor, sakalına ellesem kaşiniyor diyordu bu kadar mi degersizdim cidden? Bir sene öncede ayrilmiştik yolda bir kizi begenmis arkadasina sormuştu ayrilir ayrilmaz şimdide ayriyiz 1 hafta oldu kısa etekli memesi acik kizlar ekliyor. ne aradi ne sordu bende ayniyim aramadim ilk defa ben bunu haketmedim çünkü seviyor muyum bilmiyorum ama geri donsede affetmem artık bu yaziya denk gelirse hakkımı sana helal etmiyorum bilesin. Bana geri doner mi donersede ne yapayim sizce söyler misiniz ( hiç beni arayip sesini ozledim demedi seni seviyorum der misin diye d3 ben israr ediyordum)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Al bendende o kadar bizde 1 senedir ayrıydik arkadaş olarak konuşmaya başladık ama bi şeye varacağı yok en iyisi bırakmak Allaha havale etmek bir gün dönecekler dua et yoluna bak
İnşallah ikimiz icinde hayirlisi olsun cok canimi acitti ahımı aldı mutlu olmasin
Benimde aynı şekilde saatler sonra yaziyor diyorki zaman ayırmaya çalışıyorum en sonunda s. git o zaman dedim o da tamam dedi bu kadar
geri dönmez ki dönerse de herhalde affetmezsin ya sorman hata yani
Uumursamamayı ögrendiginde deger görmeye başlarsın öyle diyim
şu an öyle yapiyorum beni o kadar dibe koydu ki güzelsin diyen birine karşı bile ön yargi besliyorum hani o demezdi ya hiç bi garipsiyorum yazık cidden
Ya takılma bu kadar kikse vazgecilmez degio
Degil
birlikte oldunmu
Hayır guven yoktu cunku
Burdan mı buldun