Değişen sevgili geri döner mi?

Sevgili olali 2 sene oldu ilk başlarda çok ilgili bir erkekti her zaman yanımdaydı arar sorardı ayrilinca dayanamaz arardi neyse zaman ilerledi universiteye onun yaşadığı şehire gittim 9 saatlik yol ilk zamanlar iyiydik sonradan kötü oldu bilgisayar oyunlarindan bile daha değersizdim
Yanima geliyordu bir film izlemeye başliyordu uyuyana kadar konuşmuyordu benimle akşam uyurken yüzümü sacimi oksar misin dedigimde uykum var diyordu saçina ellesem bozuluyor, sakalına ellesem kaşiniyor diyordu bu kadar mi degersizdim cidden? Bir sene öncede ayrilmiştik yolda bir kizi begenmis arkadasina sormuştu ayrilir ayrilmaz şimdide ayriyiz 1 hafta oldu kısa etekli memesi acik kizlar ekliyor. ne aradi ne sordu bende ayniyim aramadim ilk defa ben bunu haketmedim çünkü seviyor muyum bilmiyorum ama geri donsede affetmem artık bu yaziya denk gelirse hakkımı sana helal etmiyorum bilesin. Bana geri doner mi donersede ne yapayim sizce söyler misiniz ( hiç beni arayip sesini ozledim demedi seni seviyorum der misin diye d3 ben israr ediyordum)
Değişen sevgili geri döner mi?