Dengesiz sevgili geri döner mi?

1,5 yıllık sevgilimdi 3 ay önce elif diye kızla karşılaştığını ilkokuldan arkadaşı olduğunu söylemişti sonra mesajlarını silip mailinde saklamıştı ben görmiyim diye bana baya yalan attı en son 1 ay önce çok şiddetli kavga ettik ve kızın eski sevgilisi olduğunu söyledi 5 sene önceki 1 haftalık ilişkimdi dedi. Daha sonra ayrıldık ama 1 ay boyunca sürekli aşkım diye geldi yapamıyorum diye gitti tabi bu sırada eliflede konuşuyordu hayatından çıkarmamıştı pazartesi çıkarıcam demişti salı günü spordayken ben kaydımı sildiricem artık gelmicem dedi sonra elifi hayatından çıkardığını ama kızın "ben seninle mesajlaşmamak istemiyorum beni hayatından itme" diye mesaj attığını söyledi o cevap vermemiş geri ona. Bana onu çıkardığı için karşılığında hayatından beni çıkaracağını söyledi. Benden nefret ettiğini sevmediğini söyledi, yanımdan gidebilmek için şu an seninle olmaktansa elifle olmayı tercih ederim sıkmıyor en azından bunu duymak istiyorsan dedi bırakmam için sonra 2 dk sonra ise seni seviyorum senden hoşlanıyorum ve sana ilgi duyuyorum hem normal hem de cinsel açıdan dedi birlikte olmuştuk çünkü bu yüzdende arkadaş olarak yapamadığını beni öpmek sarılmak geldiğini söyledi içinden ve gene dayanamadı düzeldik arkadaşız dedik ama sevgili gibiydik. Sonra bu bana elifi ara konuş istersen umrumda değil demişti bende aradım niye mesaj atıp duruyosun çocuk seni hayatından çıkarmış dedim kız telefonu suratıma kapatıp eski sevgilimi aramış o da ne hikmetse hayatından çıkardığı kızın telefonunu açıp konuştu. Sonra beni aradı ve azar kaydı sen nasıl ararsın sen kimsin beni rezil ediyorsun herkese ben hayatımdan çıkardım zaten niye kızı arıyorsun defol git hayatımdan bundan sonra seni birdaha görmek istemiyorum arama sorma beni spordan da kaydımı sildiricem dedi ve yüzüme kapadı sonradabeni heryerden engelledi. Şu var ki kimse bu çocuğu benim kadar sevmez de çekmez de bunu o da çok iyi biliyor. Sizce pişman olur mu bu hareketlerinden dolayı ve geri dönmek ister mi konuşmak ister mi?
Dengesiz sevgili geri döner mi?