Sizce gerçek sevgi dokunmak mıdır dokunamamak mı? Gerçekten seven bi erkek yakınlaşmak bi takım şeyler yaşamak ister mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçek sevgi salt dokunmak değildir elbette ama dokunmakta olur. Sevdiğin insanı öpmek ve sarılmak istemek gayet doğal bir istek. Fakat kısa zamanda bir şeyler yaşamak istemek veya hiç sevgi dilini kullanmayıp yanındayken gerçekten mutlu hissetmediğin bir ilişki de bir şeyler yaşamak istiyorsa bence o kişi de bir şeyler yaşamak için birliktedir. Çünkü gerçekten seven insan seni mutlu eder değerli ve özel olduğunu hissettirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İster tabii, her insan ister. Şöyle de bir gerçek var ama seven erkek asla kadınına bir hamlede bulunmaz, jer şeyi ilk önce ondan bekler.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa kızdan bekler yani kız yapmazsa kız yapana kadar oda yapmaz
Soran+1 yılYaaaa peki kız birlikte olmak isterse falan yapar mı
Soran+1 yılDiğer yorumda öyle yazmışsın kötü bir şey mi yani bu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinslerin birbirine hoslanti, begeni, sevgi ve askla baglanmalarinin temelinde ic guduler vardir. Kimse yalan soylemesin seven dokunmaz demesin. Dokunmayacak adam/kadin da sevgili es degil kardes arasin. 2 kere 2 4 bu kadar basit
056 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı söylüyorsun
- +1 yıl
Saniyorlar ki bundan sirf erkek haz aliyor. Cinselligin kadini erkegi yok cinsel ic guduler kedide bile var. Milletce herseyden bir duygusallik çıkarıyoruz. Seven dokunmaz diyen kadin evlilikte yeterince cinsellik olmayinca mutsuz oluyor, dokunmaz diyen erkek de nikahtan sonra makineye bagliyor. Bayiliyorum su yesilcam duygusalligina 🤣🤣
Soran+1 yılHahahahhshs doğru söylüyorsun öyle bişey yok yani di mi
Soran+1 yılAklıma takılıyor birine sevdiğim çocuk bana yaklaştı falan diyince mesela sevmiyor o seni demek ki amacı oymuş bak gördün mü falan diyorlar
Soran+1 yılSevseydi dokunmaya kıyamazdı öyle şeyler istemezdi falan… bla bla bla
Soran+1 yılHahahahshsh aynen bana da çok saçma geliyor bu
Soran+1 yılBir imzaya mı bağlı her şey yani belki ilerde boşanacaklar yine aynı şey
- +1 yıl
Amaci sirf seks olabilir. O ayri mevzu ama kaliplastirip da seven dokunmaz demek sacma. Once seninle sevgili mi olmak istiyor yoksa sadece seks yapıp ertesi gun kaybolmak mi bunu iyi anlamak gerekiyor. Yoksa insan insani arzular. Kendimizi kandirirken ic sesimize karsi da 🤫🤫🤫 yapmak cok sacma geliyor sadece
Soran+1 yılİkisinin arasındaki farkı nasıl anlayacağız ki
Soran+1 yılSenin kızın yapsa sen karışır mıydın mesela ilerde
Soran+1 yılEvlenmeden yapsa
- +1 yıl
Ben şuna inaniyorum ki, bir insani bir konuda ne kadar kısıtlayıp sıkarsan o ona o kadar cazip ve cezbedici gelir. Elbette kizimin bir gecelik ilişkiler yasamasini istemem. Ama sevgilisi olursa gercekten deger veren birisi olursa her an aralarinda olamam. E kıçına demir don da takamam sonucta öpüşüp koklasmayacak mi bunlar 🤣🤣 dogmamis kizimi kiskandim bak simdi 🤣 ama sonuc itibariyle gerceklerle yuzlesmek ve kabullenmek lazim. Ben ne kadar istemesem de yasamak isterse bi sekilde yasar.
Soran+1 yılHahahahah ne güzel konuştun😅😅 peki öğrensen kızar mıydın gerçekten sevdiği biriyle ve onu seven biriyle yaptıysa
- +1 yıl
Sonucta sevdigi biriyle yasadiysa ve kendisini kullanacak simsarlara yem etmediyse, sevgilisiyle belli vir bir vakit gecirdikten sonra yasadiysa icten ice kizsam bile bagirip cagirip kendimden uzaklastirmam. Cunku boyle yaparsam daha sonra yapabilecegi hatalar konusunda bana danismaya cesaret bulamaz. Boyle olup da daha buyuk hatalara dusmesini istemem. Biraz uzuldugumu belli ederim ona hepsi bu. Cunku ne kadar baski ve kisitlama yaparsam yapayim istedikten sonra ayakta uyutur yine yapar
Soran+1 yılSen çok iyi bir baba olacaksın hahahah gelecekteki kızın çok şanslı gerçekten😅😅 ama neden üzülüyorsunnki sevdiği kişiyle yapmış sonuçta
Soran+1 yılEvet sırf bekareti için sevmek çok kötü bir şey di mi
Soran+1 yılO gerçek sevgi olmuyor bakire diye birini seviyorsan ve onunla berabersen bu sevgi değildir diye düşünüyorum di mi
- +1 yıl
Bakire arayan kendisine baksin. Bir insanin tum insani erdemlerini sadece bir zar ugruna silip atmak ne kadar mantikli? E tabi burada sirf zevk icin cesitli fantezilere vs katilmis birinden bahsetmiyorum. Vaktinde birini sevmis biseyler yasanmis ama yurumemis ayrılmış. Kalbinin ve karakterinin guzelligini gormusum bunlara asik olmusum. Bunlari silip atmam kolay olmaz
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi düşünse ya, kendileri herkesle yapıyor kız biriyle sevmiş yapmış diye söylemedikleri kalmıyor sonra da gidip TEMİZ kız bulucaz diyip bakire falan arıyorlar kendilerine evlenmek için yaşı ilerleyince
Soran+1 yılAynen öyle temizliği sadece bi Zara bağlıyorlar ya geri kafalılar işte zaten öyle düşünen birini de ben hayatımda istemem bekaretim için beni sevecek ya da sevmeyecek birini de katiyen istemem. Umarım aradığı gibi birini bulur 😅😅benden uzak olsunda
Soran+1 yılBen bakireyim ama bakireyim benle görüşmek aaa ne kadar temizsin masumsun aaa iyice bağlandım diye kaç kişiye s*ktir çektim.
Soran+1 yılO düşünce yapısında olan ahmaklarla işim olmaz çünkü en sevmediğim insan tiplerinden ya
Soran+1 yılAynen öyle 😁☺️
Soran+1 yılEvet o zaman seviyorsam hiç düşünmeden ne istiyorsam yapabilirim di mi yanlış bişey yok yani yaptığımda
Soran+1 yılYaptıktan sonra neden ertesi gün kayboluyorlar, sevmiyorsa soğuyorlar mı mesela
Soran+1 yılBu kişiyi daha çok bağlamıyor muydu aksine
Soran+1 yılBurdan söylesen olur mu ben böyle gizli olmayı seviyorum hahah😅
Soran+1 yılHahahahshsh olsun burada adım falan yok ya daha rahat konuşup sorabiliyorum 😅😅
Soran+1 yılHadi anlat burdan ne söyleyecektin
Soran+1 yılNe kötü öyle birini anlarım zaten hayatta istemem
Soran+1 yılHa diyince olacak değil derken? Nasıl yani uzun zaman sonra mı olmalı uzun ilişki de mi yapışmalı
Soran+1 yılYapılmalı*
Soran+1 yılEvet zaten ikinizin de dediği gibi anlamadan ve aradan belli bir süre geçmeden yapmam tabiki önce güven gerekli
Soran+1 yılYok hayır sende uyarsın beni üstteki yorumlarda emin ol önce gitmeyeceğinden sevdiğinden ve amacının sadece bu olmadığından diye
Soran+1 yılZaten yönlendirmekte istemedin fazla ama yönlendirmedin sadece fikirlerin mantıklı geldi birilerinden fikir almak güzel iyi geliyor bana
Soran+1 yılAynen öyle. Teşekkür ederim fikirlerini sevdim ama mantıklı geldi gelmese zaten dinlemezdim.
Soran+1 yıl☺️🥰
- +1 yıl
Tanışıp güvendiğimiz sevdiğimiz ve bizi seven insanla illa birlikte mi olmamız gerekiyor? Bu özel bir şey. Evet belki eline tutabilirsin yanaklarını öpüp sarılabilirsin ama yatağa girmek bambaska bi boyut. Yapmamış birisinin buradaki yorumları görüp gidip kendini ateşe atmasını istemem çok ciddi bi karar.
Soran+1 yılNeden bu kadar ciddi bir karar ki? Kötü bir şey mi yani bunu yapmak
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu doğal bir istek olmasa sorun ama burada israr etmemeli senin goruslerine saygi duymali ve benimsemeli onemsemeli sevdigin zaman onu kirmak uzmek istemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgiyi gösterme şeklidir dokunmak tabii dokunmak bir şeyler yaşamak ister her insan asosyal değilse
03 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmakta isterim
Soran+1 yılİstermi*
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtik bunlari asin sevginin temeli bu insan dokunarak sever karsi cinsi
08 Yorumla
Soran+1 yılİlla dokunmak mı yani temas olmadan sevgide mi olmuyor
- +1 yıl
Sen sevdigin kisiye dokunmadan durabilirmisin arzu sevgiden gelir ha illa birlesme olmak zorunda degil ama dokunma öpme olur
Soran+1 yılHaaa evet ama ilişkiye girmek için zorlamaz di mi seviyorsa kızı
- +1 yıl
Sen istemiyorsan engel olcaksin o isterse bile
Soran+1 yılO zaman bırakırsa ayrılırsa?
- +1 yıl
Seninle seks yaptiktan sonra ayrilirsa daha mi iyi en iyisi yapmadan gitsin akilli ol kolay mi bu kadar seks yapmak
Soran+1 yılDoğru söyledinnnn
- +1 yıl
Sakin ol sana fazla dokunmasına izin verme onunla eve gitme seviyorsa böyle sevsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven kalmadı artık o yüzden herkes temas derdinde kızı erkeği farkeymiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru söyledin kiiii…
- +1 yıl
Valla benim gördüğüm erkekler kızlara cinsellik için yaklaşıyor kızlarda erkekleri kaybetmemek için dişiliğini kullanıyor buda iki tarafında aynı şeyi istediğini gösteriyor sonuç erkek istediğini alıp gene gidiyor bunu bir türlü kızlar anlamıyor bırak gidecekse vaktinde gitsin
Soran+1 yılAynen öyle haklısın ya
+1 yılher erkek dokunmak ister ama bu ana bağlı karşılıklı olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyince de yapıyor sevdiği kişiyle de yapmak ister mi yani yoksa ona daha mı masum yaklaşır
- +1 yıl
sevmediği derken mesela sevmediği kişi ile özel anlamda beraber olmak için belki ama sevdiği kişi ile dokunmak daha farklı
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. değişiyor be pembeli.
kimi kızla elele tutuştum, kimiyle seviştim, kiminin bekaretini aldım. hepsi gidip başkalarıyla evlendiler. lavabo açar gibi kısmet açıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhshs neden sen evlenmedin hiç biriyle
Soran+1 yılNeden İzmir de yaşayınca noldu ki
Soran+1 yılHaaa şimdi çaktım köfteyi ahahhshshs
+1 yılSeven erkek dokunmaz sacmaligini kim uydurdu acaba? Evlenince dokununca sevmiyor mu o zaman? Evliyiz ama beni sevmiyor çünkü beni beceriyor mu diyeceksiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahshhshs çok iyiydi 😅😅
neden istemesin ki? ikisi birbirinden ayrılmaz şeyler bence
18 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa onlar ne
Soran+1 yılYani birlikte olmak ilişkiye girmek isteyebilir mi gerçekten seviyorsa
- +1 yıl
Abla o 🍊lerin yarısını bölde acıktığında yersin maşallah
- +1 yıl
Sensen tabii. Fake bir resim gibi
Soran+1 yılAnladım doğru ikisi bi arada olmalı bence de. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Tr de onların vergisi ne kadar tutar biliyonmu sen 😂😂😂😂
+1 yılİnsan sevdiğinin her yerini öpmek yalamak koklamak ister
08 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği kişilerle de yapıyorlar ama bunu
- +1 yıl
Hayır yanlış düşünüyorsun bence tamam belki ilişkiye girebilir ama sevişmez sevişmek istemez. Kendinden yola çık sen her erkeğin penisini yalamak ister misin
Soran+1 yılYaaa sevdiği kişiyle mi sevişmek ister yani sevmediği kişiyle sadece ilişkiye mi girer
- +1 yıl
Bak beğenmediği hiç kimseyle ilişkiye de girmez ilişkiye gireceği kişi de ona hitap etmeli itici gelen biriyle kim sevişmek ister? Ama ben mesela sevdiğim kızın ayaklarını da yalarım poposunu da ama sevmiyorsam aşık değilsem iğrenirim midem bulanır
Soran+1 yılSeviyorsan ama kız güzel değilse fiziği falan yine de miden bulanmaz mı sevdiğin için
- +1 yıl
Hayır bulanmaz çünkü seviyorsan o kız senin için dünyanın en güzelidir en sevdiğin yemeği yerken senin miden bulanır mı
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. d
- +1 yıl
Sen istemiyor musun ya da mastürbasyon yaparken hayal etmiyor musun?
Gerçek seven babasını gönderir ister
052 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılNiye sen yapmadın mı sevdiğin kızla
Soran+1 yılAlmak vermek meselesi mi bu? Ne kadar geri kafalısın
Soran+1 yılSenin sevdiğin kız sana vermedi galiba o yüzden böylesin
Soran+1 yılNiye hiç birini istemedin o zaman babanı gönderseydin ya. d
Soran+1 yılMaşallah çok güzelim sen rahat ol
Soran+1 yılAl bak evlenince yapmışsın ayrılmışsınız ne işe yaradı şimdi hahshhshs
Soran+1 yılHahahshshsh kudurma
Soran+1 yılSevdiğin her kızla evlendin mi
Soran+1 yılNe kadar saçma
Soran+1 yılKes sesini seni alakadar etmiyor
Soran+1 yılBence sana kimse evlenmeden vermemiş olmaz demiş sende mecbur babanı göndermişsin kudurma şimdi
Soran+1 yılAynen müzeliğim çok güzelim çünkü teşekkür ederim :)
Soran+1 yılSende rahip olarak yaşa evlenip beraber olur geri boşanırsın hahshshshsh
Soran+1 yılAmma ezik çıktın ha 😅😅😅😅
Soran+1 yılEvet öyleyim çünkü sen fazla kudurma canım hadi. d
Soran+1 yılSevdiğin her kızla evlenip boşanmışsın
Soran+1 yılHhshshshahh
Soran+1 yılHahahahshsh o zaman sende verene gitseydin niye sevene gittin veren yok muydu sana 😅😅😅😅
Soran+1 yılHahahahahahahahs az önce sevdiğim kıza babamı gönderdim diyordun noldu şimdi verene niye gittin 😅😅😅
Soran+1 yılSen otur anca evlenmeyi bekle kızlar sıkılmış senden icraat yok boşamışlar seni😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Soran+1 yılSende evlen evlen boşan dul dul gez otur 😅
Soran+1 yılHiç sanmıyorum baksana veren yok diye rahipliğe yönelmişsin hahahhahahah
Soran+1 yılÜstelik dulsunda yatakta iyi değilsin demek ki boşamış kızcağız seni😅😅
Soran+1 yılKızıda boşuna dul bıraktın evlenmeden yapsaydın bari a* hahahhshs
Soran+1 yılSanane be
Soran+1 yılBen senim gibi yollu değilim merak etme 😅😅
Soran+1 yılHadi git evlen de bidaha yap kudurma burada zırlama hahahhahah
Soran+1 yılHahahshshshhs seni niye bu kadar gerdi anlamadım
Soran+1 yılHahshhshshs ben insanlara fikir danışıyorum vereyim mi vermeyeyim mi diye değil boş yapma
Soran+1 yılSen kudurdun geldin saçma yorumlar yazdın kafan çalışmıyor senin zaten yazdıklarını dikkate almıyorum bile :)
Soran+1 yılHahahahah sen öyle yaptın heralde deneyimlerini anlatıyorsun 😅😅
+1 yılSeven erkek zina etmez sevdiğini ateşe atmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılGünah olarak düşünmüyorsa peki ister mi yani
- +1 yıl
Yakınlaşan biri zaten sevmiyordur herşeyin zamanı vardır insan helaline dokunur zinaya yaklaşmayın ayetini dinler
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki seven insan dokunmak da ister.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir bu düşünce.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaniiii
Soran+1 yılİkisini ayırt etmem gerekecek…
Dokunmadan sevgimi olur tek vücut olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mı
+1 yılAmacı bu olmaz bencemistemezm
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk kız isterse yapar mı peki sevdiği kıza bunu
- +1 yıl
Yapar ben yaparım dayanamam o an
Soran+1 yılHa tamam o zaman hahshshs
- +1 yıl
😃😃😃
Seven erkek istemez
029 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi neden
Soran+1 yılİstiyorsa sevmiyor mu yani
Soran+1 yılNeden gerçekten sevdiğin kızla birlikte olmak istemez misin daha iyi olmaz mı arada duygular varken
Soran+1 yılEvet ya niye böyle dedi kafam karıştı hahahshsh sevdiğim ciddi düşündüğüm kızla yapmam dedi
Soran+1 yılNe diyor bu gayeee fkfkfkdkdk
Soran+1 yılKız isterse nolacak. d
Soran+1 yılSoğur musun ne alaka ya kız senle birlikte olmak istedi diye niye soğuyorsun
Soran+1 yılCiddi düşünüyorsan neden soğuyorsun
Soran+1 yılSadece senden istediyse daha önce kimseye yapmadıysa yine mi soğursun
Soran+1 yılSen de ne kadar tutarsız konuşuyorsun ya hahahahahahahahha😅😅
Soran+1 yılDaha dökülmedi ikinizde ciddi düşünüyorsunuz ve sen dedin ki yapmam evlenmeden ama kız istiyor sende soğurum diyorsun
Soran+1 yılYa sövücem şimdi sne neymişsin be
Soran+1 yılSen soğu git hadi boş ver sen
Soran+1 yılÇok saçma neden soğusun ki, bence sende bir sıkıntı var. d
Soran+1 yılNiye burada soğur diyen tek kişi sen oldun yorumlarda
+1 yılSevende erkek illa isteyecek tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılHani derler ya severse kıyamaz o tarz şeyler istemez falan
- +1 yıl
İster erkeğin doğası bu
+1 yılSevem dokunur
00 Yorumla
Devamını Gör(4)