arkadaşlar sorum açık GERÇEKTEN yürekten seven erkek sizce ne yapar nasıl belli eder gerçek sevgisini kişiden kişiye değişir ama belli başlı noktaları yazar mısınız?
Cevabın nedir?
gözlerine bakarken utanır heleki ilişki yeniyse.kıskanır sahiplenir merak eder.benim bildiğim seven erkek çok fazla seviyorum demez bunu bakışlarıyla tavırlarıyla belli eder.trip atar kızar bağırır hatta ama sonra haksızda olsa gelip yine konuşmaya çalışır
11 Yorumla- +1 yıl
güzel cevap teşekkürlerrr
En İyi Cevaplar
şunu ilk defa yapıyorum ve senin için yaptım diyorsa seviyordur be abi
017 Yorumla- +1 yıl
sürekli ilk defa bu kadar mutluyum diyor benden önce 2,5 yıllık ilişkisi olmuş hayırdır?
- +1 yıl
aynen nolur bana yardım et aklım hep onun geçmişinde ne kadar ileri gitmişlerdir koca 2,5 yıl sonuçta nasıl seni seviyorum demiştir gerçekten neler feda etmiştir şimdi bana söylüyor sevdiğini ama içimden inanmak gelmiyor
- +1 yıl
sana yalan sölicek mecburen.insanlar 3 ay birlikte olabilmek için bile birbirlerine neler sölüyolar düşünsene.hep onunla olacağını, onu çok sevdiğini, kimsenin onun gibi olamayacağnı falan sürekli sölemiştir.hayal kurmuşlardr sarılıp uyumuşlardır falan.ama bunları herkes yaşar o yuzden geçmişi hiç olmamış gibi davransan daha mutlu olmaz mısın?
- +1 yıl
olurum çok mutlu olurum ama amalarım var işte hiçbişey yaşamamış gibi davranmasın o zman ilk mutlu eden beni sensin demesin
- +1 yıl
bana iltifat ediyor ben ona da dedin mi ha bunları demek istiyorum :(
- +1 yıl
1 hafta :/
- +1 yıl
pekii saol zaman ayırdın ilgilendin
- +1 yıl
öyle deme be gofretim çok ilgileniyor arıyor seviyor ama :/ kendimi mi kandırıyor :(
- +1 yıl
yok be ne inanıcam anlaşılır zaten öpüşünden acemi öpmesi değilse jgdewefadsdgh
- +1 yıl
vardır be gülüm benim çook saf temiz arkadaşlarım var
- +1 yıl
bana dedin sanırım da işte sevgilim var işte ondan sordum böyle
Gerçek erkek ( ki biz ona ADAM diyoruz ) sevdiğini cinsel anlamda elde ettiği zaman değil, onu koruyabildiği ona yetebildiği zaman erkek olduğunu hisseder
414 Yorumla- +1 yıl
açık söylemek gerekirse ( ki bu biraz canını yakabilir ) böyle birşeye inandığın için acı çekeceksin... bu öyle tahmin edilebilir bir acı da olmayacak malesef. belli ki safça sevmişsin ( samimi anlamda ) ama böyle bir erkek varsa hayatında karşına acıdan başka birsey çıkmayacak
- +1 yıl
sakin olun abii konu bu değildii
- +1 yıl
biz erkekler biraz tuhafızdır. asıl gerçeği istersen bütün erkekler kadınların ilgisine muhtaçtır. şımartılmayı severler. neden mi? çünkü bizi de bir kadın şımartarak büyütmüştür. soruna gelince şayet birlikte olduğu kızdan bir olumsuz tepki almış ise ki bu sadece hayır cevabı bile olabilir. o zaman ondan bir önceki huzur veren kadına koşar. burada da böyle birşey var... ilk hayır cevabında emin olabilirsin ki ondan da bir öncekine gidecektir.
- +1 yıl
yok ya önemli değil belli ki sen de dertlisin allah yardımcın olsun kardeşim :)
- +1 yıl
aldım kardeşim merak etme :D
- +1 yıl
vayyyy iyiydi bu yaa ama bunu ben nerden anlıycam asıl canısı sorun bu
- +1 yıl
biz erkekler samimi olmaktan çıplak olmaktan korkarız. yapımızda bu var. ağlamayız mesela... aciz görmesinler isteriz. bağırmalarımız öfke nöbetlerimizin sebebi de aslında çaresizliğimizdir... bu yüzden duygularımızı ifade edemeyiz. kelimeler bize anlamsız gelir. bir bakışımızdan anlasın isteriz herşeyi... işte tamda burada size düşüyor iş... o samimi gülüşü sıcak bir tebessümü yakaladığınız anda söyledikleri ile hissettikleri arasındaki uyumu farkedebilirsiniz
- +1 yıl
baya yardımcı oldum saol ilgin için
Bikere kesinlikle kıskanır sadece onunla lgilenmeni ister ona ilgi göstermeni ister ve sürekli seni görmek için fırsat kollar
326 Yorumla- +1 yıl
lafta kıskanmak var nasıl anlıycam onuu
- +1 yıl
ahahahah hımm bunun için kendini feda edecek arkadaş lazım
- +1 yıl
ahahhah :D
- +1 yıl
ya birini bulursam yaptırırım öyle bir cinlik :))) kim feda eder kendiniii
- +1 yıl
vayyy güzell beğendim bunu deniycem
- +1 yıl
yok kıyamam ya kılına zarar gelse benim canım yanar tamam vazgeçtim
- +1 yıl
adfsgfdgfsd tamamm arkadaşım niye dayak yesin lan
- +1 yıl
hıım maalesef yok öyle bir arkadaşım :/
- +1 yıl
yok ya hiç bir arkadaşım yani yapmak istemez böyle bişey
- +1 yıl
vayy bee teşekkürler çok yakınım olsun dimi yani bunu yapacak erkek ne gibi bir şaka yapsın da sinirlensin bir de bunu aydınlatırsannn
- +1 yıl
sözel mi fiziksel mi örneklerle açıklayalım :)))
- +1 yıl
fenasııınn :D saol ilhin içinn
- +1 yıl
mesaj atarım ara sıra aklıma takılırsa sorun olur mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
sizinle ilgili kararlarda senin fikrine ve düşüncelerine de başvurur genellikle ama bunu direk sormaz yoksa kılıbık olur:) herhangi bir olayda sana zarar vermemeye çalışır.mesela cinsellikte evlenmeden senle birlikte olmaz. gerçeği artık bu değişti sayılır büyüme tarzı ve kültürüyle ilgili
11 Yorumla- +1 yıl
hımm var bunlar
gerçekten seven biri sevgilisin elini tutmaya bile çekinir ya beni yanış anlarsa diye diyebiliriz mesela
12 Yorumla- +1 yıl
öpmeye kıyamıyor desem :)
+1 yılÇok kıskanır tek ortak yanı bu bazıları öpmek ister bazısı dokunamaz bazısı kızar çok bazısı kıyamaz ama tek bildiğim gerçekten seven çok kıskanır.
15 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim düşüncelerin önemli benim için bir de lafta gösterişte kıskanmaları var nasıl anlaşılır ki o :(
- +1 yıl
Vallahi onu anlaman lazım ben kendi kız arkadaşlarından bile kıskanıyorum bazen onlarla daha çok vakit geçirince. bir kere başka bir erkekle onun yanında muhabbet et gül pısırık biri olsa bile orda cesur davranırsa anla ki cidden kıskanıyodur.
- +1 yıl
teşekkür ettim deniyeceğimmm
- +1 yıl
Rica ederim ama fazla abartma adamı katil etme :)
- +1 yıl
aahahha taam :d
her saniye onunla konuşmanı ister, senden ayrı hayat düşünemez..
13 Yorumla- +1 yıl
zırp pırt telefonla arıyor açamıyorum tabi evde rahat konuşamadığım için sayılır mı gfhdsdgsghf :DD
- +1 yıl
inşallah gönlünce olur istediğin her şey :)
kırmaz sevdiğinin üzülmesine asla izin vermez fedakarlık yapar
11 Yorumla- +1 yıl
zamanla görücez artık
kıskanır yazmışlarda bu degil bence..
ya bakışından anlamıyorsan biyerlerde eksiklik war demektir elinin içni öper mesela burnun aksa burnunu siler kücük sewimli bir kız cocuguymussun gibi dawranır anlatılmaz yasanır. kendimden ornek werdim:P10 YorumlaSamimi olduğuna inanıyorsan bu yeter. Sıcak davranışını sahiplenmesini senin iyiliğini düşünmesini seni kısıtlamaya çalışmamasını. ne bileyim işte seven erkek böyledir bence
06 Yorumla- +1 yıl
inanamıyorum işte benden önce 2,5 yıllık bir ilişkisini sonlandırdı ilk defa çok mutluyum diyor benim aklım önceki ilişkisine kayıyor dile kolay ya 2,5 yıl ne kadar ileri gitmişlerdir ilk ne zaman öpmüştür diye düşünmeden duramıyorum yardım et nolur
- +1 yıl
kötü olur tabii
- +1 yıl
oyyy teşekkürler yaa en iyi cevabı sevmeseydim seni seçebilirdim kusura bakma canısı
+1 yılromantik olur -romantiklik seviyesi değişebilir kişiye göre- kızla sohbet ederken onu güldürmek ister yüzünü gülerken görmek ister, sevdiğine zarar gelmesini istemez ona kol kanat germek kollamak ister işte böyle :)
02 Yorumla- +1 yıl
ayy dediklerinin hepsi var valla eyw saol
- +1 yıl
:) rica
Alnından ve iki kaşın ortasından öperse başka söze gerek yoktur..
11 Yorumla- +1 yıl
iyimişş :))
Gözunun icine baktgnda ne dedigini ne hissettigini anlar
12 Yorumlaher daim sevdiğinin yanında olur ona bakışlarından anlaşılır her şey zaten
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürlerr
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. gercekten seven erkek bana kıtap ve cıkolata alan erkektır
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. üstüne gidince seviyorum uuüülleeeyynnn der anlarsın zaten o zaman:DD
00 Yorumla
+1 yılsanırım gerçekten seven erkek diye bir şey yok
22 Yorumla- +1 yıl
İBRETLİK CEVAP :D
- +1 yıl
:)
varsada bana denk gelmedi hiç
+1 yılGerçekten seven adam Piç ya da Serseri olmaz. Anlayana
12 Yorumla- +1 yıl
anlayanaaa :)
- +1 yıl
inş anlayanlar çıkar
+1 yılgerçekten seviyorsa sana bunu hissettirir sen bir şey arama
04 Yorumla- +1 yıl
aynen ya en doğrusu budur belki ama artık üzülmek de istemiyorum onu napcaz
- +1 yıl
ayrılacak yeni birini bulacaksın. başka yolu yok. belki biraz canını yakar ama durum böyle
- +1 yıl
pardon da yok artık vur dedik öldürdün
- +1 yıl
şeriatın kestiği parmak acımaz :D
gerçekten sevecek kadar aşık olmadım oyle sevilmeyi hak eden bir kız çıkmadı karşıma
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah çıkar be kardeşim
MESELA BERABERKEN BASKA ERKEKLE KONUSTUGUNU GÖRRSE ONU ÖLDÜREBİLİR ÖLDÜRMELİDE ZATEN :))
11 Yorumla- +1 yıl
hmmm soruyor kimdi o diyor gördüğünde ama diğer yorumlarım da da dedim göstermelik olamaz mı
Hissettirir sadece lafta kalmaz sevgisi.
11 Yorumla- +1 yıl
işte örnek versen ne güzel olur :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçek ask yok varsa da sana karisir trio atar
10 Yorumlakıskanır-sahiplenir en belirgin 2 özelliktir.
10 Yorumla
+1 yılsevdiği için herşeyi yapar :)
10 YorumlaNeyi nasıl yapar bilemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 günde yatağa atmaya çalışmaz.
10 Yorumlaailesiyle tanıstırır
014 Yorumla- +1 yıl
daha yeniyiz ya arkadaşlarına kardeşine falan anlattı ama kardeşi sayılıyor mu :D
- +1 yıl
yok ya istemem gerek yok öyle şeylere teşekkürler ilginee
- +1 yıl
doğrudur da benimkini istese vermek istemem o neden versin kendime yapılmasını istemediğim bişeyi
- +1 yıl
olsuun teşekkür ederim zaman ayırdın ilgilendin saoll
- +1 yıl
ahadfsdfaf şerefsiz mi ne fdssafghfh :))
- +1 yıl
ailesi bişey demiyor mu be
- +1 yıl
hımmm saol bu siteyi bu yüzden seviyorum ...
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Sevdigi icin ölür
02 Yorumla- +1 yıl
yok artık tabi de bunu anlamak çok zor
çok kıskanır mesela
01 Yorumla- +1 yıl
göstermelik kıskanıyorsaa...
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi