Ya da geri döner mi?
2 ay oldu gideli, genelde askerde daha çok özlüyorlarmış, bilmiyorum. O terk etti ama pişman olsun istiyorum.
Beni takip ediyor mu acaba sosyal medyadan faln?:/
Ya da geri döner mi?
2 ay oldu gideli, genelde askerde daha çok özlüyorlarmış, bilmiyorum. O terk etti ama pişman olsun istiyorum.
Beni takip ediyor mu acaba sosyal medyadan faln?:/
Ayrılan kişiler Genelde özleyen taraf olmaz
O bitirmese ben bitirecektim yürümüyordu 1.5 aylık flörttük. Fazla sevgili yapan biri değil kaldıramadıgini kötü hissettiğini söyledi bir de son zamanlar mesajlara geç cevap verdiği ve soğuk yaptığı için aramız açılmıştı. Bana ilk başta aşık olup yazan oydu ama araya eski sevgilisi girdi bence göndermeli paylaşımlar yaptı o ara
Tam üstüne bastın ilişkinin başında dedim ki 'gondermeli paylaşımlar atıyordu instadan faln' sonra ben de ona sinirlenip unutamadigin birileri varsa beni yara bandı olarak görme kimsenin kalbimi kirmasini istemem doğal olarak dedim. O da o kadar kardeşim değiliz dedi ben sana güveniyorum demişim ne gerek vardı böyle bir şeye faln dedi senden böyle bir şeyi beklemezdim beni şaşırttın dedi bu laflarıma. Konuyu çarpıttı.
İnsanların çoğunluğu gerçekleri dile götürecek kadar samimi değiller zaten buda beklenemez mesajlara geç dönmeler soğuk yapmalar ya da farklı maziretler sunup ilişkiyi bitirmeye yönelik adımlar sergilemek mutlaka o eski sevgiliyle ilgili Sana itiraf etmediği sebeplere dayalıdır, ilişkilere hazır hissetmemek gibi maziretlerin ardına sığınan biri zaten başta seninle olmazdı
Bütün hata benim senin duygularımla oynamış gibi oldum istediğini söyleyebilirsin bana dedi ve o kız asker eğlencesinde vardı ve sürekli çocuğa bakmış o da o baktığı için bakıyormuş. Ablam söyledi , zaten onlarin akrabalığı var. Ayni köylüyüz biz ama akraba değiliz. Yani böyle İstanbul'da faln ortamlarda bir araya geliyoruz. O kız ablama dik dik bakmış ablamı ben sandı herhalde eğlencede biliyormuş o da. Ne hali varsa görsün ama pişman olsun sürünsün bana gelsin istiyorum. Whatsapp görülmesi 1 ay önce. Hakkari Şemdinli'deymis usta birliği. Acaba askerde internete instaya falan giriyor mudur? bir de yukarda kardeşim diye çevirmiş orada daha farklı bir kelime söylemişti oo evladi 😅gibisinden. Ona dönecegini de zannetmiyorum ya. Bilemiyorum Altan bilemiyorum. Çok uzun oldu kusura bakma için şişmiş, dolmuşum.😅😊😇
Benim gittiğimde askerde telefon yasaktı ama yinede birçok kişi kullanıyordu şu an serbest bildiğim kadarıyla tuşlu serbest ama yasakken akıllı telefon kullanan şimdi kullanmazmı elbette instgrama giriyordur, Dönme meselesine gelirsek o kızla iletişim halindeyken bu Mümkün değil o kişi tarafından terk edilmiş olsa onun açısıyla sıgınacagı liman yine sen olurdun, instgramda sende ekli değilse bende gizli profili gösteren uygulama var istersen bakarım sende emin olursun
Kimin terk ettiğini bilmiyorum o kızla ilişkisinde bu o terk etmiş gibi, o kız bu terk etmiş gibi paylaşımlar yapıyor. Son ayrılık konuşmasında onunla hiçbir ilgisi yok inan bana dedi ama bence sizin görüşleriniz de mantıklı. Şu an o kız sürekli profil fotoğrafı değiştiriyor. Kendini gösterme çabası içinde. Ben de bizimkini kuzenimden ve kardeşimden birkaç hafta önce takipten çıkardım baktığımı anlamıştır zaten. Şimdi fake hesap acicam ikisine de rahat rahat bakarım ya çok sağ olun
Eğer duvarı gizli değilse fake hesap Elbette işe yarar bahsettiğim uygulama zaten gizli duvarlar için, akıllı telefonlar yasak olduğu için koguş içi ya da cephanelik gibi yerlerde saklanır Genelde komutanlarına teslim etme ihtimalleri yok, Eğer askere gideli 1 ay kadar olduysa hemen kullanamaz ama 2 ayı geçtiyse mutlaka kulllanır aynı zamanda bunların çarsı izinleride oluyor
57-58 gün oluyor yaklaşık 2 ay. Hakkari Şemdinli'deymiş sanırım usta birliği, bir de acemi birliğinden sonra doğu ve sınır olduğu için temas eğitimi oluyormuş galiba. O ne kadar sürüyor bilmiyorum. Çarşı izni hangi günler oluyor ve akıllı telefonlarını alabiliyorlar mi rahatça serbest mi izin günleri
Cevap
4Cevap
300 erkek var orada kesin özlemiştir tabi doguda ise çarşı iznide yok kız sesine hasret kalmıştır tabi batıda ise unut gitsin
Barışırsınız merak etme ben barışmıştım çok erkek var ya insan Bi kız sesi duymak için neler yapıyor orda😂
Eğer kaderiyse geri döner olmuyorsa zorlamanın mantığı yoktur kendinize değer verin
3 ay öncesini özler
Takılıyırum ben sana Fidan
Asla özlemez
Özel şeyler yasadiysa ever
Unutur
Yaş kaç senin
Fake Instagram var mı
Konuşur taktik ve destek olurdum
Özleyeceğini sanmıyorum bitmiş gitmiş
Devamlı askermi bahsettiğin kişi evli falanmı
Sanmam dönmez
Ohoo birini bile bulmuştur