Cinderella mı Pamuk Prenses mi ?

Arkadaşlar bizler oyunculuk eğitimi aldık kısa bir süre önce ben bıraktım ama şimdi arkadaşlar kostümlü bir sahne eğlencesi düzenlemeyi planlıyorlar .. Ne olmak istediğimizi kendimiz seçicez ve bende davet edildim. Bu bizim ve hocalarımızın arasında olucak tabi ..

Benim aklıma Cinderella ve Pamuk prenses geldi .. Sizce hangisi daha güzel görünüyor .. Ben hangisini seçmeliyim karar veremedim. Fikir verir misiniz ?

cinderella mı ?

link

Pamuk Prenses mi ?

link

Hangisi daha güzel ?
Cinderella
Pamuk Prenses
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Fotomu silmiştim sırf soru için yeniden koydum .. Belki bir nebze fikir verir .. benim gönlüm pamuktan yanaydı ama cindi önde görünüyor .. Oylamadan gecmeyın dostlar
Güncellemeler
+1 yıl
Sayfanın bayanlarını Gönlümce günün prensesleri ilan ediyorum hepsini. Bugün büyük bi farkla beyleri solladılar ve çok nazikce kendi güzelliklerini yansıttılar :))) Bence asıl prenses onlar oldu bugün.

Beylere gelince; Arada iltifatı iltifata katan, efendim fikir veren çok nazik beyler olsada Hepsi pamuğa bi gıcık oluyor canım çok azı pamuk demiş :)) Pamuğu 7 tane erkek cüce oldugu için yakıştıramamışlar Bize ters kızım dediler bi nevi :D

Bu yüzden tercihim Pamuk Prenses diyorum :)))
Cinderella mı Pamuk Prenses mi ?