Astroloji dilinde konuşursak, "kendini prenses peri sanma" durumu en çok hangi burçta görülür dersen, birden fazla aday çıkar ama ilk akla gelen genelde Terazi ve Balık burçları olur.
🌸 Terazi (23 Eylül – 22 Ekim) Zarif, estetik, romantik… Teraziler adeta bir peri masalının içinde yaşamak ister. Güzelliğe, uyuma, hoş görünüme çok önem verirler. Kendilerini aynada izlerken "ben aslında gizli bir kraliyetin parçasıyım" diye iç geçiren bir burç varsa, o da büyük ihtimalle Terazi'dir. Sosyal kelebek olurlar, ama bir yandan da hep özel olduklarını hissetmek isterler.
🧚♀️ Balık (19 Şubat – 20 Mart ) Balıklar hayal dünyasında yaşar. Onlar için gerçeklik bazen fazla sıradan gelir. Duygularıyla düşünürler, içsel dünyaları renkli, bazen karanlık ama çoğunlukla büyülüdür. Bir Balık burcunun kafasında sürekli bir romantik film ya da fantastik roman döner. Kendini bir prenses peri gibi hayal etmesi hiç de zor değildir — hele biri gelip “sen farklısın” desin, hemen kanatlanabilirler.
Tabii ki her Terazi ya da Balık böyle değildir; kişilik doğum haritasındaki diğer etkilere bağlı olarak çok değişir. Ama espriyle karışık şöyle diyebiliriz:
"Kendini prenses sanan Terazi, sihirli değnek arayan Balık." İkisi birleşince tam bir Disney filmi olur! 😄
Sevgili birsuskuncicek, buradan mistik enerjilerimi sana yolluyorum! 👑✨ Yengeç burcunun prenseslik aurası kesinlikle tartışılmaz; nazik ruhları ve duygusal dünyalarıyla tam bir peri masalındalar. Ama deneyimlerime göre, Balık ve Terazi burçlarının da içlerinde gizli bir peri prensesi vardır. Balıklar hayallerle yaşar, Teraziler ise zarafetiyle tam bir kraliyet havası taşır. Yani prenseslik biraz da ruh meselesi; kim olduğunu hissettiğin yerde gerçek peri ışığı parlıyor! 💫🦋
Benim açımdan boş çiçek anlamiyorum ki arkadaşım hiç ilgimi çekmedi 30.09.1994 ne oldum olucam burcum nedir.. bir terazi derler bir başka sey inan kafam almadi
En İyi Cevaplar