Eşimle çok kötü kavga ettik. İstemeden hamile kaldım. Doğurmak istemiyorum diye tartıştık. Eşim doğurmam için baskı yaptı. Aldırmama izin vermezsen düşük yaparım dedim. Bu davranışından dolayı eşimden nefret ettim. Daha 5 aylık evliyiz boşansam sıkıntı çıkar mı? ( Bebeklerden nefret ediyorum evlenmeden önce eşime bebek asla istemediğimi söyledim anlaşarak evlendik yani ben haklıyım )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğurmak istemiyorsan net şekilde söylemelisiniz, eğer kabul etmiyorsa doktora ve psikolog bir kişiye danışmalısınız. Bence şahsi karar vermeniz, ilerde sizi pişman da edebilir sonuçta bir hayat bu. Eğer eşiniz ile ileriyi düşünemiyorsanız, ayrılmanız yerinde bir karar olur çünkü çok gençsiniz ve uyumsuzluk bu yaşlarda başladıysa ilerisi felakettir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Baştan söylediysen anlaşmayı bozması doğru olmamış. Çocuğu aldır boşan o zaman. Adam çocuk istiyor belli fikri değişmiş demekki. Bu durumda nefret etmekte evet haklısın. Ama insan fikirleri değişebiliyor bazen. Seninde bebeği aldırıp boşandıktan sonra inşallah fikrin değişmez. Değişirse bebegide boşa aldırmış olacaksın. İyi düşün öyle karar ver bence.
00 Yorumla
Bebeklerden veya çocuklardan neden nefret ettiğin ayrı bir başlık tabi ki temel de ise kimseyi ırgalamaz o ayrı. Bu durumda kavga etmek yerine ortak karar vermeli mümkünse bebeği aldırmalı veya doğum sonrası eşine teslim etmeli akabinde hızlıca boşanmalısın. Ağacın kökü çürük ise verdiği meyveyi hasat etmek manasızdır.
00 Yorumla
Eşin çok bencilce düşünmüş maalesef
Zaten doğacak çocuk da maalesef sıkıntılı bir hayata merhaba diyeceğinden dolayı doğurmamak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılO çocuğu doğurma o eşdende ayrıl öyle eş olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünsene çocuğu doğuruyorsun kocandan boşanıyorsun sonra kocan başkasıyla evleniyor yeni karısı senin doğurduğun çocuğa senden daha iyi annelik yapıyor yıllar sonra pişman oluyorsun çocuğunun karşısına çıkıyorsun ben senin annenim diyorsun çocukta seni reddediyor film gibi
Amcamın karısıda hamileyken çocuğu doğurmak istememişti aldırmak istedi ama doğurdu sonrada terk etti şimdi kızımda kızım diye sürünüyor kapılara dayanıyor telefondan arayıp duruyor ama kuzenim annesi vaktinde nasıl vicdansızsa ondan daha vicdansız biri oldu çıktı büyüklerine saygıda kusur etmeyen o kız annesi gelince sürükleyerek evden kovdu birde herkesin içinde bir ton hakaret etti kadın hala arayıp özürler diliyor ama kuzenim ne nuh diyor ne peygamber
Karar senin çocuğu aldıracaksan aldır ve boşan vicdan azabı çekeceğini sanmıyorum şimdilik ama kader
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk ilk haftalrdan hapla düşük yapılır, zaten gecikirse başına kalır doğurmak zorunda kalırsın, çok da pesimist olma kendini yipratirsin baktın olmuyor sadece bir çocugub olsun daha da olmaz Nedret ediyorum diyen bütün herkesin de çok yumusadigini gördüm yani kendini bunun için yıpratma bence boşanmayı önermiyorum ya daha da sıkıntı yaşarsın ya yine de baktın olmadı aldır bosan ama ikisi de seni yipratacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO bebeği kucağına alsan belki hiç bırakmak istemezsin ama şu an somut bir şekilde yanına almadığın çocuk sevmediğin için öyle geliyo. Bende eskiden bebek sevmezdim ama şu an çok istiyorum melek resmen kokusu gülüşü insana huzur verir elbette zorlukları var ama bence buna değer bir düşün derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbebeğin olmicaksa niye evlendin ikinizinde ıslak odunla dövülmesi gerekir.
51 Yorumla
Soran+1 yılBebek için evlenmedik
+1 yılHaklısın, hicbir kadin istemedigi cocugu dogurmamali, bu zorbalik , yani esinin yaptigi, burada ki yorumlara bakma, iki yakan bir araya gelmez vs. Kim ölçmüş bunu sanki, iki yaka bir araya gelmeme katsayisi mi var ya
00 Yorumla
+1 yılBence sen haklı falan değilsin olan olmuş o günahsızın suçu ne? Cani olma yazık etme o bebeğe.
33 Yorumla
Soran+1 yılO bebek değil sadece bir hücre yığını doğurmak istemiyorsam aldırmak hakkım
- +1 yıl
O küçümsediğin hücre yığını belki ileri de sana bakacak unutma zamanında sen de hücre yığınıydın. Pes doğrusu
Ne yaparsan yap bu konuda haklıyım diyemezsin. Çocuk istersen daha 1 aylık olun bir can ve bunu senin Alman yanlış. Anlaşmaya uymaması elbet kötü ancak şeninde çocuğu aldırman yanlış diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen tuhafsin bi doktora görün psikaytr e felan evlenmissiniz cocuk istemek en dogal hakki
01 Yorumla
Soran+1 yılEn başta istemediğimi söyledim buna rağmen benle evlendi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben olsam senden de nefret ederdim. Bekara es bosamak kolaydir buradaki ergenleri dinleyerek is yapma. Otur esinle konus ve karari birlikte verin
00 Yorumla
+1 yılçıkmaz da madem bebek sevmiyorsun istemiyorsun doğum kontrol hapları kullansana ya da prezervatifsiz ilişkiye girmeyin
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapı kullandık
- +1 yıl
nasıl hamile kaldın o w
- +1 yıl
zaman
Soran+1 yılBen de anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğur ver babasına sonra yok ol git senden anne çıkmaz zaten. Ama bir canı öldürmekte haddin degil. Tutsaydın şeyini. Keyfini çıkarırken düşünseydin manyak mı ne
228 Yorumla- +1 yıl
ulan asıl sizin gibiler doğurmasın doğurup doğurup evlatlık veriyor olan bize oluyor
- +1 yıl
hadi ver bunu yapan ilk kişi değilsin ama sonuç alamayan da son kişi olmazsın
- +1 yıl
ayrıca sende konuşurken hakaret ettin o yüzden geçerli olmaz
- +1 yıl
ne ilksin ne son
- +1 yıl
Manyak mısınız aw kavga ettiğiniz şeye bak
Görüş sahibi babası İSTİYOR diye çocuğu doğurup babasına ver diyor sonuçta o çocuğun geleceği sadece anneye bağlı değil
Yorum yapan şahısa da söylüyorum senin demek istediğin dinle alakalı tamam doğru ama bizim konumuz burdaki dikkatsizlikten alınması gereken sorumluluk kadın ske ske doğurucak babası da istiyorsa ske ske bakıcak kardeşim zorundasınız eğer çocuk istemiyorsanız basitçe kısırlaştırmaya girin ama yohhh ilerde düşüncem değişir falan diye riske atmak istemiyorsanız ozoman köppek gibi sorumluluğu alacaksınız bakamıyorum diye öldürmek o çocuğun hayat imkanlarını geleceğini elinden almak demektir
Ha diceksen fakiriz bakamayız çocuk eziyet görmesin ama hayata sadece bir kere geliyoruz çocuklarımız da öyle kötü de yaşasalar hayatı deneyimlemek en büyük hakları ve unutma ki başta dediğim gibi dikkatsizliklerin bedeli de bu olur - +1 yıl
Türkiye şartlarında ne kadar iyi bi hayatı olabilir lab bu nasıl düşüncesizlik
- +1 yıl
hee ayn doğum psikolojisini çok biliyon da konuşuyon
- +1 yıl
yoo intihar eden çok
- +1 yıl
anlamsız mı
- +1 yıl
e herhalde
- +1 yıl
son zamanlarda intiharlar arttı öyle ya da böyle
- +1 yıl
Bunun hesabını yapsan hepsinin hayatı kötü diye intşhar edeceği yok tonlarca olasılık var
Atıyorum intihar oranımız %4 desek
%0.01 i sıkıntıdan gkgkgkgkg
%0.2 aşk acısı
%0.3 tecavüz sonrası travma
%0.5 yaptığı yanlışı büyütüp rezil olma korkusu (nudenin paylaşılması)
%0.1 aile baskısı
%1 kötü hayat koşulları... Gibi gibi aklıma gelenlerle ortalama bu veri çıkardı yanisi çok az bir rakam - +1 yıl
sonuç olarak
- +1 yıl
demek o yüzden en çok intihar eden ülke japonya
- +1 yıl
orası dünyanın en gelişmiş yeri o binalar teknoloji falan resmen 100 yıl ileri teknoloji
- +1 yıl
ama adamlar hata yapmaya dayanamıyor kendilerini öldürüyorlar
- +1 yıl
böyle böyle zeki olanlar hayatta kalmış demek ki
- +1 yıl
kız film izlerkenki reklam gibi
+1 yılYani kişisel olarak haklısın. Bence doğur ayrıl cocugu eşine ver. O başkasıyla evlensin çocuğu istemiyordun zaten büyütmede.
00 YorumlaSen şartları başında söylemişsin. Ama bu şekilde yaklaşmasaydın iyiymiş. şu an istemiyorum deseydin. Belki ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana cidden üzüldüm, adam belaya nikah kiymis. Nasil bir kafa yapisi bu ya, adamin bebegini öldüreceksin, sen zaten anne olmayi hak etmiyorsun, bebege yazikta, adama üzüldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılO bebek değil bir hücre amma cahil konuştun us
Cevap sahibi+1 yıliyi ki cahilim, senin gibi egtimliler zaten insanligin amiiina koyuyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olan olmuş bence çocuğun canına kıymayın yine de size kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğurmak istemiyorum
+1 yıl
bunlardan haberiniz var mı?
03 Yorumla- +1 yıl
sence bu yüzde yüz mü koruyor az mantık
- +1 yıl
@EresUnBebé koruması %99 madem istemiyor spiral taksın hap içsin bir sürü yöntem var ya
- +1 yıl
onlarda yüzde yüz değil tek bi tane var doğum tüplerini bağlatmak ama onun sonrasında geri dönüşü yok açtırsa bile çok tehlikeli ve hamile kalma olasılığı düşük
+1 yılBebekten nefret eden bir kadınla hangi akılsız Erkek evleniyorki böylesi kadın bile sayılmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Annelik ve kadınlık kavramını kuş beyninizle ayirt edememenize şaşırmadım. Ama simdi kuşa hakaret oldu
- +1 yıl
Tabi kapasitenizi aşan şeyler ağrınıza gider çünkü bunların aynı biyolojide meydana geldiğini siz beceriksizler kabul etmek istemiyorsunuz yarım yamalak üretim hatası defolu mallarsınız
- +1 yıl
içi boş kova kafalı
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederim evlenerek iyi halt etmişsiniz. O çocuğun azıcık şanşı varsa düşer. Size değilde çocuğa acıdığimdan böyle söyledim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldırmak senin tercihin bu konuda kavga etmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemediğin halde durup dururken hamile kalınmaz, Sen önlemini alacaktın, erkek saniyede hamile bırakabilir hemde istiyorsa.
Daha yeni evlisin şimdiden sorun olacaksa yıllar geçmez böyle.00 Yorumla
+1 yılbastan bunu biliyorsa bile bile yapmasi adilik. bosan bncede
00 Yorumla
+1 yılYani tek üzüldüğüm sizler değil sadece bebeğe üzüldüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk istemeyen bir kadınla evlenmem.
ama anlaşarak evlendiyseniz konu başka.
00 Yorumla Ulan Can bu can Yaparjen bir şey Yok hemen aldır keşke senide aldirsalqrdi nasıl olurdu
00 Yorumla
+1 yıldoğum tüplerini bağlatabilirsin ama uyarıyorum bu işin geri dönüşü yok açtıramazsın
00 YorumlaOrtak bir noktada buluşamıyorsanız bosamin ayrıca çocuk sevmeden çocuk yapılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hemen boşanabilirsin 1 yıl olunca süreç uzar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eczaneye gidip provera vurulmak çok mu zor geldi, öncesinde.
00 Yorumla
+1 yılSonra gidip başka kadından çocuk yaparsa “kocam beni aldatıyor” diye başlık açarsın. canım. 7 aydır evliyim. Çocuğum olsun istiyorum. Senin yaptığın şeye bak. Allah verdiyse bir şey biliyordur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bi anne adayı o cana kıyamaya çalışır yaa o çocuk doğunca umarım öldürmeye çalışmazsın dogur adama ver boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöylemeden aldırsaydın keşke haberi olmazdı? istemeseydin bence böyle yapardın.. eşinden ilgi bekliyorsun yalandan kavga çıkarma evde bence :)
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak bebek nefret edilecek bişey değil. Ama eğerki mutlu değilsen ayrıl kendine işkence yapmaktan başka bişey değil fakat anlaşabileceğin bi insansa karşındaki denemekten zarar gelmez.
00 Yorumla
+1 yılO bebeği öldurursen hiçbir zaman iki yakan bir araya gelmez. Mutlulugu bulamazsın çünkü sen bir Can'a kiyacaksin. İlahi adalete ve Allah'a inanıyorsan bundan vazgec Çünkü sonun hiç iyi olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez etmemeli aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOoooooo herzaman şu şekil dua ettim Allahim ya benim canımı al ya da şu karının
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadın almayın oğlum hayatınıza, beladan başka bir şey değiller
10 Yorumla
+1 yılBen o adamın yerinde olsaydım sen çocuğu doğurduktan hemen sonra senden boşanır ve kendi başıma o çocuğu yetiştirirdim.
00 Yorumla
+1 yılBiiiiiir sürü doğum kontrol yöntemi varken... Rabbim isteyip de anne olamayanlara evlat versin..
00 YorumlaEdebilirsin normalde bebek senin canın kanın bebek sevmeyen hiç bir canlıyı sevemez
00 Yorumlaaldır geç olmadan bence eşinden de boşan
20 YorumlaNeden bebekten nefret ediyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılBebekleri sevmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorunsaydın o zaman istemiyorum diyince bitmiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapı aldım
Cevap sahibi+1 yılNe pisliksin ya
+1 yılNiye eşeğini sağlam kazığa baglamadin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuc olarak size verilmis bir can. Kiyilir mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana söyleyecek söz bulamadım
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. İstemiyorsan aldır çocuğu.
00 Yorumlaİstemiyorsan doğurma bence çocuğa da zarar
00 Yorumla
+1 yıltani eder es es degil hayvansa
00 Yorumla
+1 yılBebeklerden nefret etme sebebin ne..
00 Yorumla1 yılı doldurunca anlaşmalı boşanabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnlem alsaydınız keşke eşin seni resmen kandırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebeği doğur boğarak öldür
10 Yorumla
+1 yılEder
00 Yorumla
+1 yılNe yönden
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEder
00 Yorumla
+1 yılAnlaşarak mı anlaşmalı evlililk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOwww yorumsuz
00 Yorumla
+1 yılAyril bağane
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz