Bi kadinin kocasini aldim benden nefret ediyor?

Sekiz sene oldu, ilklerde vuruyordu, tukurup kufrediyordu, telefonla ariyordu, kapimin onunden geciyordu, zamanla aramalari bitti, ama yani aradan sekiz sene gecti dukkanlarin onunde hala bi laf filan sokuyo. Buna nasil dur derim? Bide kafamda takinti olmaya basliyo, yani ona yaptiklarim banada agir geliyo ama acisini unuturmuyo benim psikolojim bozuluyo, özur dileyemem denedim ama zaten mantikli degil, fakat acisi nasil diner beni nasil rahat birakir, zaten kocasiyla yakinda evleniyorum dahada cok nefret edecek benden, zamaninda anlasamiyorlardi ama ben ayirdim onlari yani o kadini unutmak istiyorum, eger boyle devam ederse calistigi yere gidip olah cikartacam aklimdan ciksin inan artik kafayi yicem karsilasmamak icin ellimden geleni yapiyorum ama artik bitsin bu olay beni rezil edecegini diyip duruyor ama sekiz sene oldu, psikolojim tukendi, nasil baris saglarim ya da nasil durdururum? Tasinamam, isim, ailem herseyim burada mahale kucuk karsilasiyoruz, bunun cozumunu bulamadim artik bi cozum yolu lazim son kez soruyorum bunu cunku artik cikamiyorum bu isin icinden?

Bi kadinin kocasini aldim benden nefret ediyor?