Takip ettiklerinin yarısı kız ve bazılarının fotoğrafını beğeniyor çok kıskanıyorum çaktırmamaya çalışıyorum. İçimde bi şüphe oluyor ya onlarla da konuşuyorsa diye bugün biraz kuşağını çıtlattım. Sizce yukarıda dedikleri doğru mudur

Takip ettiklerinin yarısı kız ve bazılarının fotoğrafını beğeniyor çok kıskanıyorum çaktırmamaya çalışıyorum. İçimde bi şüphe oluyor ya onlarla da konuşuyorsa diye bugün biraz kuşağını çıtlattım. Sizce yukarıda dedikleri doğru mudur
Zorla aklına sokmaya ne gerek var ki? Yaparsa onun karaktersizliği olur. Yoluna devam edersin. Seven insan aldatmaz. Başkasına yan gözle bakmaz. Bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettirirsen hayatındaki erkeği coşar gider
Cevap
12Cevap
Tengrim, ne de çabuk indirmiş yelkenleri :D ayrıca vibe almak nedir kardeşim, plaza dilinin bile suyunu çıkardınız.
Kim indirmiş yelkenleri
Tabii ki yalandır aşkım dm kutusu kadın doludur pek güvenme ama şimdilik ses de etme hop daha ilk günden ne oluyor demesin çocuk
Osbirci tipi var seni zor düşürmüş çok da zorlama sjja
Güzel seviştik
Ben, yerim seni deyip anlık atmanda kaldım. Soru neydi ajshjahsa
Yine aynı kişi yine aynı kafa kurcalayan sorular.. Evet başka kızların olma ihtimali yüksek
dedikleri doğru ya da yalan ne farkeder. Sen her türlü verecek gibisin zaten çok dert etme 😂
Verdim zaten ndndnnd
Bu kafayla kucaktan kucağa dolaşıp durursun. Yaş 35 olunca da beta bir erkek bulup evlenirsin
Sizin gibi kadınlara da ihtiyacımız var. Siz olmasanız evkenmeden nasıl sevişirdik
3-5 cümleden ne anlayabiliriz. Çocuğun karakterini sen daha iyi bilmen lazım
Konuşman çok itici ve resmen üstüne atlamışsın jsjsjs erkek olsam sadece basar geçerdim
Umursamaz bir yıl gibi görünüyor. Aslında yapabilirim ama uğraşamam diyor kısaca.
Reis seni çok üzerler.
Neden
Üzerler be Zeyno...
Dürüst biri kesinlikle...
Gerçekten mi
Bu çocuğu bırak
Neden
Hayır gelmez ondan
İyi yürümüşsün
Evet
Keşke bana da böyle yürüyen biri olsa
Ergen