• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Tipsiz erkekler neden bu kadar şanssız?

Gizli1Özne
Gizli1Özne Takip Et
Xper 5 Yaş: 44
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Tipsiz erkeklerin sevilmemesine sebep tipleri midir?
Bu hayatta tipsiz erkeklerin şansı yok mu yakışıklılara karşı beee...

Çirkin erkeklerin aşkta şansı nedir?
Tipsiz erkekler neden bu kadar şanssız?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BuzHanım
    BuzHanım Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Maalesef böyle bir gerçek var. İnsanlar sadece dış görünüş ile yargılamayı çok seviyorlar. Bazı kadınlar, erkekleri sadece fit, yakışıklı ya da zengin diye ayırıyorlar. Tabii bu durum sadece kadınlara da özgü değil. Bunu yapan erkekler de çok fazla var.

Biz her ne kadar dış görünüş önemli değil desek dahi herkes önem veriyor. Kimse dış görünüşünü beğenmediğini birini tanımaya çalışmıyor. Oysa ki huyu, yüreği güzel çok insanlar var. Sadece dış görünüşe bakmayarak şans veren insanlar da bunu anlayınca daha çok samimi oluyorlar zaten.

Tipsiz erkeklere tavsiyeler

Benim erkeklere tavsiyem, eğer dış görünüş ile ilgi çekemiyorsanız direkt tanışmaya ve samimi olmaya çalışın. Kişiliğiniz ve konuşmanız ile büyüleyin.

Her kadın güzel konuşan, onunla ilgilenen ve esprili erkekleri sever. İletişim konusu çok mühim. İyi bir iletişim kurarsanız ve sizi tanımaya ikna ederseniz tipin pek önemi kalmıyor.

1
    1 Yorumla
    • Javathon
      Javathon
      +1 yıl

Söylediğini yanlış anlayan bir çok erkek çıkacaktır.

Güzel konuşan, kadınla ilgilenen erkekler tam aksine kadınların gözünde sıkıcı, bunaltıcı, aciz olabiliyor.

Önemli olan şey, saygı duymaktır, anlayışlı olmaktır, özgüvenli olmaktır. Erkeğin kendine olan güveni ve hayattaki hırsı, olgunluğu kadının dikkatini çeken şeydir. Güzel konuşmak derken, erkekler bunu yanlış anlayıp gidip kadınlara çiçek alıyorlar, iltifat ediyorlar, yumuşak yumuşak samimiyetsiz aşk sözcükleri kullanıyorlar. Bence bu inanılmaz şekilde itici.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Tip yalnızca yüzün-fizigin iyi olması demek değil ki. Onun getirdiği bir özgüven bir duruş hali var. Bu da çok etkili. Zaten görüldüğü üzre tipi olmayıp özgüveni, karizmasi olan adam da kazanıyor. Her ikisi yoksa da uzgunum ama aşık olunacak ne kaldı? Kişiliğini sevebilirsiniz ama aşık olamazsınız.

4
    5 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Hayal perest olmayı bıraksak diyorum, senin öyle bahsettğin gibi bir dünya yok...
      Kendini ifade etsen ne olur, özgüvenin tavan yapsa ne olur ambalajın kötü göründükten sonra?
      Sen alışveriş yaparken görüntüsü kötü çürük domatesleri de koyuyormusun torbana? Şekline şemaline bakmıyor musun, seçmiyor musun sanki?

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Ben pek sevmem ama bu dünyada Kenan İmirzalıoğlu diye bir şey var. O adam yakışıklı falan değil nokta. Ama bir karizmasi mi ne hali varsa ben dahi kendisine tipsiz diyemem. Kazanıyor. Öyle adamlar gunluk hayatta da var.
      Ha tipsiz derken ciddi anlamda çirkin bodur insanlardan bahsediyorsanız o ayrı. Ben ortalama civarı adamlar için konuşuyorum. Her şekilde çirkin adamın işi zor.

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Bu işin ortası-aşağısı-yukarısı-berisi yok. Bir erkek ya yakışıklıdır ya tipsiz. Uzun boyuna uyumlu fiziğide varsa, işte kadının yakışıklı erkeği hazır.

Ve şunu unutma; çirkin bir kız dahi yalnız kalmaz bu hayatta, söz konusu olan tipsiz bir erkekse yalnız kalma ihtimali yüksektir...

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Hayır insanlar genelde ortalamadir. Bu yaşıma geldim yakışıklı diye kanlı canlı gördüğüm turk erkek sayısı 10u geçmez. Değiller, çoğu ortalama civarı. O adam başka özelliklerle hayatını gayet iyi yaşar. Fakat cidden çirkinse olmuyor.

Uzun bir boy, uyumlu yüz, güzel dişler, Bakım ve özenli giyim ile de ortalama sağlanır.

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Sen ortalamayı tarif etmedin, sen altın oranın tarifini yaptın nerdeyse...
      Bayanlara kızamam; yakışıklı adamlar dururken, yanlarına emme basma tulumbadan bodur bir erkekle çıkacak değiller elbet.
      Eh o zaman biz tipsiz adamlar ölelim bari... Sevilmek de bize hayal, sevmek de...

Yorumla
  • Sorunlujojuk
    Sorunlujojuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Hayat eşit olsa tüm insanlar aynı benzer olurdu.
    Birisi Tip için sevcekse hiç sevmesin.
    O sana değil tipin içi yanında sonra ayağın kayıyor hastaneye yatıyorsun eski halin yok oldu diye bırakıp gidiyor uzaklara seni sonra bir kız çıkıyor. Meleklerden daha güzel bir kız senin ruhuna aşık oluyor.
    Hayatını düzeltiyorsun. Ve oda gitmeye başlıyor.
    Çok acayip

1
    0 Yorumla
  • MrSad
    MrSad Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Dostum, Tanrı, güzel kader yazmalı, tiple falan mutlu olunmuyor emin ol. Zaten insanın kalbinin ve aklının tip güzel olmalı ve bunu aynı bir kişinin göre bilmesi lazım. O zaman mutlu olunur. :) Takma kafana, seni sevmeyenin. . . ...

0
    3 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Öyle deme kardeş, cidden üst üste defalarca kez hayal kırıklığına uğradığında, artık tipsizliğinin sevilmemene tek neden olduğunu anlıyorsun. Buda beni üzüyor :(

Yorumla
    • MrSad
      MrSad
      +1 yıl

Arkadaş kalbini güzel tut, en güzel kadınla bile sevgili olabilirsin, yeter ki o kadın tipe kanacak bir salak olmasın..

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

İnan bana bu iyi kalp, kötü kalp meselesi değil. Ne hayvan adamlar var, sırf tipleri var diye kalplerinide vücutlarınıda teslime edbiliyorlar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

21

Cevap

• ƘƛƦƬƛԼ
    ƘƛƦƬƛԼ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 86%
    +1 yıl

Tipsiz erkek diye bir şeyin olduğuna kimse beni inandıramaz. Yani eğer içinizdeki karakteriniz düzgünse ve eğer özgüvenli de bir insansanız kesinlikle hayatta ilişki yönünden bir çok başarı yakalayabilirsiniz. Ayrıca özgüven denen unsurun her şeyin kapısını açtığını unutmayınız. Varsın insanlar size çok egolu desin ya da arkanızdan konuşsun.. Bunların hiç birinin sizin umrunuzda olmaması gerektiğinin bilincinde olun. Sevgi/ilgi gösterdiğin her kadın emin ol ki sana bu göstermiş olduğun ilginin 10 katı ilgi gösterecektir. Kadın ruhundan anlamak ve onu mutlu etmek bir ilişkiye başlamanın en güzel yoludur.

Unutma bir ilişkiye mutlu olmak için başlarız. Kimse bu dünyaya gelirken de kaşını gözünü seçmedi bu yüzden tipsizlik diye bir şey yok. Senin kendine ne kadar güvendiğin ve nasıl hissettiğin diye bir gerçek var. Bu gerçeklikten sapmadığın sürece her daim bu hayatta mutlu olacaksın :)

1
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Tipi düzgün olanların hiç kusuru yok mu? Hepimizin deformeleri var kimse kusursuz değil. Önemli olan kendi artı ve eksilerini keşfetmek. Tipim yok deyip kenara çekilmek yerine oradaki açığı kapatacak yönleri keşfetmek ve onları parlatıp tipin önüne geçirmek. Mizah gibi, kültür gibi, dil gibi...

0
    0 Yorumla
  • Javathon
    Javathon Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    +1 yıl

Tipsiz erkeklerin sevilmeme sebebi özgüvenlerinin olmamasıdır. Kadınlar erkeğin tipsiz olmasından çok, özgüveni olmamasını itici bulur.

Yakışıklı olmasanız bile bir erkek olarak statünüzü yükseltmelisiniz. Kendinizi geliştirin, spor yapın, kendi ayaklarınızın üstünde durun, hedeflerinizi kovalayın, para kazanın.

Kadınlar zeki, olgun, özgüvenli, ne istediğini bilen ve tuttuğunu koparan erkekleri çekici bulurlar ve burada tip olayı pek de ön planda değildir.

0
    0 Yorumla
  • WOLKYDJ
    WOLKYDJ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

ben de öyleyim ve 15 yıldır kızlar tarafından aşırı bir şekilde nefret ediliyorum. beni düşman olarak görüp aşağılayıp tanımadan dışlarlar ve hor görürler. benim hiç bir suçum günahım olmadığı halde bana güvenmezler. beni hep piç serserilere tercih ederler. kimse benle arkadaş olmak dahi istemiyor konuşmak anlaşmak istemiyor selamımı bile almıyolar gördüklerinde başlıyolar gömmeye hemde cehennemin dibine.

6
    3 Yorumla
    • treneadler
      treneadler
      +1 yıl

Yasadigin toplumun fiziksel yargilari yüzünden kendini geri cekmedin umarim?

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

@treneadler bütün toplum bunu yapıyor bana ve evet kendimi geri çektim neden çünkü sizin lanet olası şekilciliğiniz yüzünden hiç kimse beni insan yerine koymuyor istemiyor. alayınıza lanet olsun.

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

ulan burdaki kızların yazdığı yorumların alayı palavra yakışıklı üçgen vücutlu piç görseler yataklarına bile girerler o kadar kezbandır hepsi

Yorumla
  • Altust
    Altust Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

Kadınların karakterine göre ve isteklerine göre değişkenlik gösterir öyle deme çok hoş kadınların yanında çok tipsizlerini görmek mümkün çok yakışıklı erkeklerin yanında da kadın günümüz de herkes eşini ya da yakınını arıyo maalesef sende kendine göre bulabilirsin bence ;)

0
    0 Yorumla
  • naperpampa
    naperpampa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

çok yakısıklı/guzel komik çok çevresi olan şımarık egoist insanlardan okadar nefret ederimki. iğrenirim. çok ciddiyim. tipe boya posa gerek yok. sen terbiyeli utangaç iyi kalpli sadık eğlenceli bir tip ol ben senle evlenirim panp üzülme :D

4
    13 Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

tabi tabi biz de yedik.

Yorumla
    • JustNick
      JustNick
      +1 yıl

Ya işte biraz eli yüzü düzgün oldu mu da aynen böyle egoist yok şımarık, kim bilir geçmişinde neler var diye bir ön yargıyla yaklaşıyosunuz ki şaka gibi. İnsan karşısındakini tanımadan infaz etmemeli görünüş hiç bir şeydir.

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

inanmak zorunda değilsin görüşümü belittim sanırım her kızı yakışıklı kaslı komik popi mükemmel erkek arayısında sandın. ben gerçekçiyimdir. hayallerde yasıyamam.

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

ya kardeşim milleti keklemeye çalışmayın madem öyle düşünüyosunuz hepiniz neden yanınızda öyle yakışıklı piç serseriler var o zaman haa? salak mıyız biz? dodoş muyuz? bir erkek yakışıklı değilse asla ve asla şansı olmaz ölene kadar yalnız ve bekar yaşar.

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

ben herkesle dalga geçip mal mal dolananlardan bahsettim. benimde elim yüzüm düzgündür panp kimseden egoist şımarık lafını duymadım ne alaka.

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

@JustNick bütün kızlar beni tanımadan etmeden hiç bir suçum günahım yokken 15 yıldır sırf dış görünüş yüzünden beni ölümüne infaz etmeleri iyi ama demi?

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Wolky haklısın, malesef bayanların yakışıklı erkek takıntısı var. Etraf, iç güzelliğine inandığını söyleyip, yakışıklı adamlarla çıkan kızlarla dolu...

Kim uydurmuş bu iç güzellik yalanını :(

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

@Gizli1Özne kezbanlar başka kim olcak. iç güzellik derler ama nerde yakışıklı piç serseri var onların yatağına girerler.

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

hayatımda yakısıklı diye kimseye aşık olmadım. sadece 1 kişiye aşık oldum oda en yakın arkadaşlarımdandı. utangaç, özgüvensiz, terbiyeli, iyi kalpli, konusurken hep heyecanlanan biriydi. çok tatlıydı bence. yakısıklı değildi evet, boyuda 163 tü ben 170 im. arkadaşlarıma söylediğimde omu çok kısa diyip güldüler ama canları cehenneme. kimse çirkin değildir tabi eğer anneleri onları inek inek giydirmiyorsa ben böyle düşünüyorum panpalar.

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Hiç inandırıcı değilsin, ben öyle bir kızın bu dünyada nefes aldığına bile inanmıyorum. Ve iddaya girerim hayatına giren erkekleri sen seçtin ve seçtiklerinde yakışıklı adamlardı...

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

bende utangaç bir tipimdir panp öyle açık göz kız tipi yok bende :D

Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

@Gizli1Özne kardeş bırak öyle güzel yalanlar söylüyolar ki bütün kızlar ama naptıklarını görüyoruz. ulan kız karşına ben çıksam yerin dibine sokmaya başlicaksın.

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

hayatımda kimseyle dalga geçmedim. özellikle tiple. kavga etmiş olabilirim :D ama dalga geçmedim sen böyle düşünürsen başına bu gelir üzügünüm.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanmıyorum benim arkadaşlar benden katbe kat tipsizdi onların yanında ben çok iyiyim ama onların sevgilisi var ben tabi biraz haliyle onlara göre seçici olsamda adamlar kendini konuşturuyor kadınlar tipsizde olsa eğerki bir şekilde karakteri konuşması tavrını konuşturursa sevebiliyorlar ama biz erkekler için öyle değil kız çirkinse çok zor işi çirkin erkek pes ederse bahsızlığı kaderi olur derim

0
    0 Yorumla
  • enajcosta
    enajcosta Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

ya sen * et öyle salakları. ister çok yakışıklı olsun (bu arada fazla kaslı erkeklerden nefret ederim) eğer salaksa, sadece vücudu geliştirmişse hiçbir b*k olmaz üstelik egoist, kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim

0
    9 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Sen inanıyor musun bu söylediklerine? Önüne gelen fırsatı tepiyor musun yakışıklı bir erkek senden hoşlandığında?

Yorumla
    • enajcosta
      enajcosta
      +1 yıl

her kız gibi tabii ki ilgimi çeker ama sosyal medyadan nasıl biri olduğuna bakarım araştırırım diğer kızlar gibi hemen üstüne atlamam neyse düşün bir arkadaş ortamındasın biri var yakışıklı değil ama esprili muhabbeti iyi ortak yönlerinin olduğunu fark ediyorsun ve hoşlanmaya başlıyorsun böyle de olur

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Öyle ya da böyle, sen de diğer kızlar gibi önce tip diyorsun. Faklı değilsin, hiçbir kız da farklı düşünmüyor zaten...

Yorumla
    • enajcosta
      enajcosta
      +1 yıl

evet inanıyorum ve diğer kızlar gibi değilim

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Yani tipsiz bir erkekten hoşlanabilirmisin?

Yorumla
    • enajcosta
      enajcosta
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Hadi ben tipsizim hoşlanacakmısın benden...

Yorumla
    • enajcosta
      enajcosta
      +1 yıl

arkadaşım beni yanlış anladın hemde baya şimdi sana diyorum ki bak mesela arkadaş ortamındasın tamam mı bir çocuk var işte konuşuyorsunuz topluca falan böyle etrafı güldüren hem konuşmalar sayesinde ortak noktalarınızın olduğunu düşünüyorsunuz ne bileyim sana çok güzel bakıyor yani bu örnekten çık illa yakışıklı güzelle çıkacak diye bir şey yok eğer anlaşırsam tabii ki her şeyi dış görünüşüne bağlamayın benim sevgililerim de dünya yakışıklısı kaslı erkekler değildi ama güzel ilişkilerim oldu ve klavye aşkından nefret ederim

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Ben esprili biri değilim, sırf esprili diye de bir kız maceraya atılıp da tipsiz bir adamla ciddi bir ilişki yaşamaz...

Yorumla
  • delimiyimne01
    delimiyimne01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

:D yaniliyorsun tipsiz erkekler daha sansli esime hep cok sanslisin derler banada kiz karanlikta mi asik oldun buna derler :D cok cirkin esim ama cok tatli gelior bana

1
    4 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Eşinin çirkin olduğunu nerden bilcez? Belki yalan söylüyorsun? Ben tipsiz bir erkek sevecek salak bir kız bilmiyorum!

Yorumla
    • delimiyimne01
      delimiyimne01
      +1 yıl

Yemin ederim ki cirkin aaaa neden yalan soylim ilk gordugumde evladim olsa eve almam demistim yakisikli erkeklerle sevgili olurdum ama bu resmen kalbimi calmayi basardi ben bile sasirdim nasil asik oldum die

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Eşini görmek isterdim, bakalım dediğin doğrumu...

Yorumla
    • YoKsaBn
      YoKsaBn
      +1 yıl

Sen dünya guzelisin ya awk 31 olsan cekilmezsin.

Yorumla
  • Pollux
    Pollux Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Kim olduğun sorulduğunda tipsiz cevabı geliyorsa, evet şans yok.

1
    0 Yorumla
  • MUSA-36
    MUSA-36 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

yaw kardeşim ne tipi ya al işte bizde tip var ne oluyor? hiç... yazanlar oluyor görüşmek isteyenler oluyor bunlar fasa fiso önemli olan doğru insanı bulabilmek anladın mı? şimdi benim sevgilim olsa ne olur? doğru bir insan olmadıktan ciddi bir insan olmadıktan sonra fasa fiso lay lay lom zaten doğru insan tipe bu kadar önemde vermez yani sen çok tipsiz adamda değilsin

0
    0 Yorumla
  • Beyza12231
    Beyza12231 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Kanki alınma ama keko tarzındasın tipsiz değilsin ama tarzın çok itici sana para lazım o yüzden çalışman da lazım yaşın 25 ten fazla bence üniversite mezunu olmak da önemli iyi bir meslek te muhakkak karı bulursun kendine bunlara sahipsen bizim şu an aklını kullanmayıp yks ye çalışmayan kızlar peşinde koşacaktır emin ol (Not: bunları söylemeyi itici buluyorum ama bence gerçek bu )

0
    0 Yorumla
  • Komutanlogarr41
    Komutanlogarr41 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ya aga bırak tipi falan paran varsa eğer senden kralı yoktur hem bu tür şeyleride kafaya takma sende gönlüne göre birisini bulursun illaki

0
    0 Yorumla
  • saraAnder
    saraAnder Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

deme öyle ne tipsiz kizlar gördum zengini yakisiklisinla evlenmis bence bunlar daha sanlidir.. Bence kizlar erkeklerde para ariyor para meslek varsa hitc bir kiz böyle bir erkege hyr demez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben sizin deyişinizle “tipsiz erkek”leri daha şanslı buluyorum. Bazı “yakışıklı erkekler” hayatları boyunca dikkat çekip ortamlarda her türlü yer elde ettiklerinden mütevellit daha rahat oluyorlar. Kendilerini geliştirmek adına pek bir uğraş vermiyorlar tabi bu konuda her konuda olduğu gibi genelleme yapılamaz ama bir kısmı dersem doğru olur. Aksine diğer erkeklerde çeşitli konularda donanımlı oluyorlar ve konuşmalarıyla bile etkileyebiliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Müverrih96
    Müverrih96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Tipsiz miyim bilmiyorum ama hiç kız arkadaşım olmadigi bir gerçek...

0
    0 Yorumla
  • kakilakuku u
    kakilakuku Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.

SAns tıpe bakmyor sadece parasız ve olanaksız olmaları kabahat kalır

0
    0 Yorumla
  • fundamentalist
    fundamentalist Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Sen hiç filinta gibi kızların yanında tipsiz görmedin herhal

0
    4 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Görmedim, çünkü yok kardeşim

Yorumla
    • fundamentalist
      fundamentalist
      +1 yıl

Var var.. kız milleti saf oluyor. edebiyat yapacaksın. kandıracak. büyülü sözler filan. cebinde de azıcık olacak tamamdır.

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Olmayan tipinle sana edebiyat yaptıracak mesafeyi bile vermez, sen merak etme kardeş... Tipin yok, sana ağzını açtırırmı?

Yorumla
    • fundamentalist
      fundamentalist
      +1 yıl

Oo sen de hemen sonuç istiyorsun.. aynı ortamda bulunduğun sahipsiz bir kız için diyorum. o da şans meselesi.. onun dışında tipin yoksa şansın yok demektir.

Yorumla
  • AyYlakk
    AyYlakk Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Soru sorup cevabını vermiş olman da ne biliyim asjja

0
    0 Yorumla
  • selenarass
    selenarass Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben kendi tipime uygun isterim yani çirkinsem çirkin güzelsem güzel bende çok çirkin olduğumu düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • ƘíηgAятнυя
    ƘíηgAятнυя Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

öyle tipsiz adamlar var ki yanlarında ne kızlar var valla

0
    0 Yorumla
  • YolverinUlen
    YolverinUlen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

vallaha ben yakisikli isterim. s

3
    0 Yorumla
  • emirabia
    emirabia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

kendine bak saçını boyat vücüdünü geliştir makyaj yap bir şekilde yakışıklı ol.

0
    0 Yorumla
  • dr_deü
    dr_deü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Hayatın herkese eşit olduğunu kim söyledi ki?

2
    0 Yorumla
  • aşıqqız71
    aşıqqız71 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

çok feci aşık olmuşun sen

0
    1 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Aşık değilim, tipsizliğimin sevilmeye engel olduğunu anladım...

Yorumla
  • zeynepturna
    zeynepturna Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

E güzel kızlarda şanssız😄

0
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

40 senedir bu sorunun cevabını arıyorum mk

0
    0 Yorumla
  • lostol
    lostol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Tipsizim ama çok şanslıyım ^^

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tipsiz erkek yoktur, Türk kızı vardır.

3
    0 Yorumla
  • tugceeeeeee
    tugceeeeeee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.

çirkin şansı istiyoz

0
    1 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne

Bayanların öyle bir problemi yok ki, niye şans istiyorsunuz anlamadım?

Yorumla
  • Yesci
    Yesci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Adam Adama diyor cirkin sans lazim😀

0
    0 Yorumla
  • Heathernauert
    Heathernauert Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Boy kisa olmasa varya :D

0
    0 Yorumla
  • m3rw3
    m3rw3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Her kör satıcının bir topal alıcısı vardır :)

0
    4 Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Bu dediğin sadece bayanlar için geçerli...

Yorumla
    • m3rw3
      m3rw3
      +1 yıl

yoo öyle olsaydı tipsiz hiç bir erkek evlenemezdi :)

Yorumla
    • Gizli1Özne
      Gizli1Özne
      +1 yıl

Tipi yoktur parası vardır, kadın da mantık evliliği yaptığı için sonrasında tercihen çirkini seçmiş olabilir... Tipine bayıldığı için evlenmemiştir...

Yorumla
    • m3rw3
      m3rw3
      +1 yıl

tamam

Yorumla
  • Gdsfdsfdsfd
    Gdsfdsfdsfd Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Oyleyiz be agaa 🚬

0
    0 Yorumla
  • Atakan52nbk
    Atakan52nbk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Sizce ben

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tipsiz erkekler neden bu kadar şanssız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bazı erkekler neden bu kadar şanslı? 5 cevap verildi
Erkekler neden bu kadar şanslı? 11 cevap verildi
Erkekler neden bu kadar şanslı? 25 cevap verildi
Tipsiz erkeklerin neden şansı yok? 5 cevap verildi
Kel erkekler çok şanssız değil mi? 4 cevap verildi
Erkekler erkek olduğu için çok şanssız değiller mi sizce de? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨