Mesela bugün dar, incecik belimi gösteren, arkadan popomu belli eden miniliği dolayısıyla sürekli çekiştirdiğim bir elbise giydim içinde rahat edemedim açıkçası ama o bir şey demedi üzerindeki çok yakışmış dedi sadece ama ben kız olarak bile rahatsız oldum ama o olmadı bir daha böyle şeyler giyme bile demedi güzel bir dille
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani seni kısıtlasa daha mı iyi senin aklın fikrin yokmu istediğini giydiğin için kızmıyor diye burada suçlu olan sevgilin mi
Haklisinn
Sevgiliye serbest, evlenecek ve nikah kıyacak hali yok ya.
Yani ciddi düşünmediği için mi karışmaz demek istiyorsun
Ayrılana kadar ciddidir ve karışmaz, ya da evlenene kadar ciddidir ve karışır.
Mesela ben diyorum 10:30 dan sonra eve gidemiyorum diyorum bizim burası ıssız oluyor bayağı bunu iki üç buluşmadır söylüyorum bugün de dedim elbise giymiştim bu nedenle yanından erken ayrılayım demiştim sen beni istemiyorsuna getirdi halbuki ben eve daha rahat gitmek için öyle dedim dedim akşam olunca gidemiyorum falan öyle yani
göbek atardım ne güzel giydiklerime karışmıyor yiğidim misin derim ona 😀
Laf etse inatla giyersiniz. Ben tanga bikini giyiyorum , mini etek şortlar giyiyorum abartı olmadigi sürece ses etmiyo sevgilim
Nasıl duruyor acaba yanlışa dogru diyemem
Neden mesela? Bir kız neden vücudunu sergiler. Aynısı erkek için de geçerli. Neden ya mantıklı bir açıklaması var mı?
Karissa neden karıştı karismasa neden karışmadi oluyo
Has erkek kıskanır ve diğer erkeklerin dikkatini çekecek şeyler giymenden rahatsız olur, seninkinin genetiği bozuk.
O halini merak ettim 😁
Bakıyordur o da göz zevkini almıştır
Laf etmesini bekledim bayağı açıktı çünkü
Ciddi olmayan biri bu şekilde takmaz emin ol istediklerini almıştır zaten senden çoktan
Ya mesela sürekli beni öpmek istiyor sürekli parka gidiyoruz mesela geçende göğüslerime dokunmak istedi istemedim ama benim için kız arkadaşlarını çıkardı instadan başka platformları sildi instadan paylaşıyor beni mesela çok ilgili bana, temas bağımlısı falan ama bunlar da var, bilmiyorum
Sana şunu diyim senle işi bittiğinde hepsini geri eklicek ve seni sildirdi veya senin sildiğini sölicek. Bir erkek önce kızları aklından silecek sosyal medyadan silsen nolur neyi kanıtlar. İlişki bitince hepsi geri gelir
Beni de kıskanıyor ama eski sevgilim onunla sevgiliyken yazdı küfür etti bayağı, sildirdi falan ama sürekli böyle parka gitmemiz vesaire bilmiyorum ya bugün avm ye gittik mesela trip attı bana dedi seninle çok vakit geçiremedik parka gidiyoruz da sürekli ne zaman buluşsak parkta bankta oturuyoruz sıkıldım
Zamanla anlıcaksın sende tecrübe edin boşverr
Reel olarak ikimizin de ilk bu arada bilmiyorum
Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama sonu tahmin ediyorum
Neymiş son ve nasıl vardınız bu kanıya
Şimdi sana ne desem lafontenden masallar gibi gelicek ilerleyen zamanlarda senden birşeyler gittiği zaman anlıcaksın bazı şeyleri, bişiler yaşayarak anlaman lazım
Ama ben evlenmeden olmazcılardanım bu arada ama karşımdaki kişi de ben sevgilime dokunurum tarzı düşünüyor izin versem göğüslerime dokunacak mesela ama rahatsız olduğumu belirttiğimden beri daha yapmıyor sadece bazen sadece bana dokunmak için berabermişiz gibi düşünüyorum daha 1. Ayımız ama...
3 4 ayda Bi daha konuşuruz senle o zaman diceklerin farklı olucak sana ne desek boş şu an
Nasıl yani
Diyeceklerim farklı olacak derken
şu an söylediğin o çizgiler zamanla kaybolur ve bunu anlamıcaksın bile nasıl olduğunu
Yani yol yakınken ayrıl mı demek istiyorsun
Orası sana kalmış
Bugün trip yedim mesela neden avm ye gittik parka gitsek tarzı konuştu seninle vakit geçiremedim ben dedi
Kaç yaşındasın sen
22 yaşındayım
Küçük de değilsin
Anlarsın bazı şeyleri ama şimdi sana masal gelir o da normal senin bileceğin işler bunlar
O da 19 yaşında daha bazen düşünüyorum işte mesleği yok daha, belki de ciddi düşünmüyor benimle bazen sadece evcilik oynuyormuşuz gibi geliyor bana
Yapacak bir şey yok aklı başında birisindir
Mesela ben diyorum 10:30 dan sonra eve gidemiyorum diyorum bizim burası ıssız oluyor bayağı bunu iki üç buluşmadır söylüyorum bugün de dedim elbise giymiştim bu nedenle yanından erken ayrılayım demiştim sen beni istemiyorsuna getirdi halbuki ben eve daha rahat gitmek için öyle dedim dedim akşam olunca gidemiyorum falan öyle yani
Anlıyorum
Neden böyle yapıyor
Mesaj gibi kullanma burayı
Yazdıklarını dışarıdan biri sana dese ne anlarsın öyle oku sen cevabı bulursun
Kıskansaydı birazcık.
Karışmaması gayet normal ve güzel bir şey
açıklık çokmuyydu
Bence açıktı yani detayda belirttim ailem bile kızıyor bayağı açık diye onlar yoktu diye giydim ama ben bile kız halimle rahatsız oldum
kendinden mi rahatsız oldun yani..
Evet ben bile rahat hissetmedim çünkü çok açık giyinmem bu kadar ama onun da karışmaması hani en azından güzelce söylemesini bekledim böyle şeyler giymene gerek yok her halinle güzelsin tarzı çünkü pijama, pantolon, crop giymeye alışmışım ben de tuhaf geldi bana
boylu musun
160 boy ama bacaklarım belim falan elbiseyi dar özellikle kaldırıyor yani
basenlerindem dolayı mı elbise kısa gibiydi
Hayır boyu bayağı kısaydı
elbise mi baya kısaydı
nereye kadardı
basenlerin bitimine kadar mıydı
selam g n y d n
Günaydın
selam işteydim walla
yeni gördüm
Ne güzel işte