Merhaba
benim eşim sürekli kendine uymayan arkadaşlıklar ediniyor. Şimdi yaşından kücük eski bir dostun oğlu ile arkadaş oldu cocuk eşimin arabasıyla gezince alkol almak için pavyonun kapısına kadar götürmüş eşimi neymiş alkol o saatde birtek oradan alınır diye. Eşimde 31 yaşında diyip duruyor ki : ben abisiyim ona ögretmem gereken şeyler var babasi hapishanede ben ona abilik ediyorum flln. Cocuk ara sıra yazar abi acım para atarmısım eşim birkere attı para sonrasina tekrar istediginde vermedi. Dünde bu pavyon hikayesini ilk kez duydum cok kızdım kavga bile yaptık. cocuk askere gitti yeni döncek bu hafta buluşacaklar yeniden. Eşim kendisi pavyona girmedigini orada dusundugum gibi kari kiz satilmadigini soyledi. Ben biliyorum satilmadigini ama orada İcki eşliginde yanına sifir giymiş kadınlar oturur ve dans eder flört ederler bunu bildigimi söyleyince kendisi cıldırdı. Arkadaşımın oglu kendi girdi aldı birayi bana abi sen arabada bekle flln demis inanmadım. Bu cocugu uyarsammı bilemedim. Evli bir adamla ne dostlugu ne kankalıgı aklı sıra eşimin arabasıyla kendini bu yaşta şöför etti benim aptal kocam farkında degil ancak eglenmenin peşinde 31 yaş erkek gibi davranmiyor surekli genclere özeniyor evlenmeseymis keske
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O gençlerle bir kere aldat onu bak daha takılacak mı :D
intikam sevmem. bunun başka yolu olmalı. benim arkadaslarimin hepsi birer kotu kadin gibi goruyor evliler haric
Evlilerin işine gelmiyor :D
vllh asıl bunalan kişi benim bu evlilikte ama beyfendi anlamak istemiyor
Sıkma canını elbet geçer bu günler
o gununu gun ederken benim lanet olasi vicdanim aynisini ona yapmaya el vermiyor Beni yetistirenlerin emeginden utanirim oburturlu yaziklar olsn nediyim
Haklısın ne diyim :D
Bence sen kocandan baskasiyla hic bu konuyu konusma
sert tepki verdi bana ben kızınca gezsin dedim fakat evli bir erkeğin bekar daha henüz yeni askerden gelmiş bir erkekle ayak uydurması mümkün değildir dedim. sürekli onunla takılıp babasının hapishanede diye gece cıkamaz bu cocuktur sonucta anlamaz ki gider isterse pavyona isterse luna parka ama bir evli birine nereye gidilip gidilmiceni bilemez eşimde bu rahatlıgı bozmak istemiyor cunku cok egleniyor ona 'abilik'yapma bahanesiyle kendiside giriyor o ortama goren olursa ' babasinin emanetiydi genc delikanli ben ona usulleri ogrettim flln' deyip cikacak piskin piskin isin icinden. bilemedim bunu onunla nasil konusurum nasil ikna edebilirim artik evlisin olmaz abilik yap ama boyle yerlere goturmek senin vazifen degil babasinin gorevidir
Tm her geldiyinde usulnce anlat ama baskasiyla kinusma
hic söz hakkı vrmiyor bana Konu arkadaşlarıyla takılmak olunca :( birkac arkadaşı evlendiği halde geceleri cok dışarlarda takılabiliyorlarmış flln sanıyor ama öyle bir şey mümkün olamaz ki. Kocasını seven her kadın evliliğine zarar verecek bir konuda uyarır gitmesine izin vermez. ben Eşimi sevmesem derdim: tamam cık gez bana paralar ver eve gec gelmiş flln umrumda olmazdı tabiki ozaman ama seviyorum. Kendisi sevmiyor mu beni ben ona böyle yapsam zoruna gitmezmi anlıyamadım
Giderde huy cikmaz canim boyle idade edecen zamanla mecbur duzelecek sen ondan para koparmaya bak biriktir ileride lazim olur
aynen. Kendimi kendi evliligimde guvende hissetmiyorum
her an gelip hersey bitebilcekmis her an gelip bir kotu haber diyacakmisim
gibi yasiyorum surekli susuyorum agzimi acinca da benden kötusü yok. sonra tam vezgecerim diyorum geliyor kendini asmaya calisiyor guya. yok annesi hastaymis yok sevgi gormemis. ben ondan sadece geceleri boyle tur ortamlara gitme diyorum cocuk gibi beyni var.
Aynen bos ver sadece nazikce soyle gec hic israr etme ve cekil kosene hanimlik gorevin neyse onu yap ilgisizde gozukme evin icindeki gorevlerini yap
sagol abim cok hoşgörüllü cevapların
Nedemisler sabirin sonu selatir ofkeyle kalkan zararli cikarmis sencede oyle deyimi hepimiz boyleyiz ofkelenince aklimiz gidiyor istemeyeceyimiz seyler yapiyoruz sonra pismaniz halbusu sabretsek sakin olsak sonu iyi olmasada kotude olmaz
tabikide
Tm hadi sana iyiaksamlar dsrtlesmek istediyinde yazarsin
Kocan daha fazla takılırsa eglenir bir süre sonra haberin olsun
Kocam zaten o erkegin babasinin Emanet bahanesiyle kendisi eglenmenin pesinde bunun suyu cikti
Eee yarın bi gün bu çocuk gözünü sana dikerse eşin seni de paylaşır bunla diyim ben sana
yok cocuk bildigin baby face tuhaf bir tipi var. efendi gorunumlu icini bilemem babasi cok agir basli efendi birisidir tanirim fakat hapishaneye girdi gencken yaptigi haltlar yuzunden. ogluda boyle kör cahil demiyim
de hava atmanin pesinde esiminde arabasina binmeyi seviyor esim
evli arkadaslariyla bulusduktan sonra bu cocuk kac kez israr ediyo abi gel yemek ismarliyim abi gel kahve ismarliyim abi gel bira ismarliyim esim ilk gittigin gun kocaman bir sofra hazirlanmisti onun icin. bana esim diyorki mecburum takilmaya ben buranin genclerini bilmem gerek ki ilerde benim bir istegim oldumu bu gencler yardima kossun bahanesi de var. güya ticaret yaptigini soyluyor yani mecburmus bukusmaya adi şanı lakabı icin
Valla belki de çocuk sana göz koydu
Öncesinde eşinin gönlünü yapmaya çalışıyor
Sarhoş edip alıştırıp eşini canım yengeyi çekiyor falan der yarın öbür gün
😂ya tabiki bu tür ortama giren cocuk cahil ve kötü huyludur bur yuvanın zehri olabilir. Eşim demen gibi keşke böyle düşünceye sahip olsada uzak dursa. Birkere evinde Hanımı var bu cocuk onu tuzaga soksa resmini cekse bana getirse ben görsem hicmi korku yok gerci Allah korkusu olmadigi kesin
Işte demek istediklerim bu. Sen beni çok iyi anladın. Ki emin ol çekici güzel kaşlı gözlü bi hatunsan %100 aklından seni yatağa atmak geçiyordur
Kocam aptaldır ama benim kapımın eşliginden erkek sinek bile giremez girersede tüfegimle vururum onu
Hahahaha
Yalnız kocan hakediyor gibi bazı şeyleri
Senin sözünü dinlemeyerek...
Karısını doyurmayan adamın karısını elinden alırlar söyle ona bunu
güzelligim icin kaliyormus sadece yanimda yoksa onu cok bunaltan dirdir bir kadinmisim. gece ben ciksam sabahlara kadar donmesem dirdir eden kendisi olurdu ama boş ver yorum icin saol
Bi de arlanmadan utanmadan diyor mu bunu?
Böyle heriflere böyle sabırlı kadınlar denk geliyor işte. Başkası olsa 4 kere tekmeyi basmıştı ona hatta boynuzları yedirmisti
nediyim... Ayrılmak geliyor bazen sonra vazgeciyorum dlbuda gecer düzelir diyorum... bu evlilikte Bülent ersiy gibi dram yaşatan trip atan hep kendisi olmuştur benim
ona söylemem gerekenleri o tersine cevirip bana soyler. ben kizicagima bir bakiyorum o bana kiziyor. nediyim her dedigini yapmam ama ginede bu evlilik biyle bir hal aldi gidiyor kiyamete dogru
Kaç yıldır evlisiniz bana bi yazıp anlatsana
3 yıl oldu
Senin yaş kaç
Çocuk var mı
29 yaşindayim yok
Seni evde gece yalnız bırakıp giderken ya bu kadının canı ya gece gece erkek çekerse ben yanında değilim büyük ayıp olur diye düşünmüyor mu hiç bu adam
yok orasi oyle olmaz sen kucuksun yas olarak belliki
Ben de 30 yaşındayım
Bu yaşta sorumluluk bilinciydeyim
Karını öyle yalnız bırakırsan olanlara katlanırsın
boşan
vallah nediyim bunaltti beni. Bana karsi iyidir siddeti yok isine gider isinden doner eşlik eder ama konu boyle tip arkadasliga gelince özgürlügümü calma beni bunaltma diyip cikiyor evden ben bir kahvehane dolu Adamların arasına girip bir genc kıza yol göstersem o beni boşardı bu kesin ona kendi tarafından düşünmesini söyledim dinleniyor sacmaliyirmusum boş beyinliymisim ben anlamazmisim ben abartiyir kiskaniyormusum ama olmaz ki evlilikte boyle seyler pavyon kari kiz satmiyor eee sadece oturup bira iciyoruz. birsuru tekel bakallar dururken erkek kahvesi dururken bu neyin nesi nasil arkadaslik bilemedim bu cocugun babasina annesine yazasim bile geldi
seni biyerlerine takmıyor çocukla da alakası yok kocan çocuğu götürüyor sonuçta orada eminim ki seni aldatıyordur cahil yerine koyuyor seni farkında değil misin
eminim öyle yapıyordur. Kendi yaptıkları sanki dünyada her erkek eşine yapabilirmiş Allahtan gelen bir vadiymiş gibi yerine argılıyor. Anlatıyorum anlatıyorum: yok eski sevgililerim sen gibi degildiler: yok beni cok sıkıyorsun ben seni hic sıkmıyorum karışmıyorum gittigin yerlere diyor... bunlar haric bana hep iyi davranir ama bu karı kız muhabbeti bıktırdı beni
valla gençsin boşan sana erkek mi yok kapında köpek olurlar valla bırak şu cahili
Olsun boş ver
yani kafama takmıyayım mı
Olmaması lazım