Kocam bekar genc erkekler ile kanka oluyor?

Merhaba

benim eşim sürekli kendine uymayan arkadaşlıklar ediniyor. Şimdi yaşından kücük eski bir dostun oğlu ile arkadaş oldu cocuk eşimin arabasıyla gezince alkol almak için pavyonun kapısına kadar götürmüş eşimi neymiş alkol o saatde birtek oradan alınır diye. Eşimde 31 yaşında diyip duruyor ki : ben abisiyim ona ögretmem gereken şeyler var babasi hapishanede ben ona abilik ediyorum flln. Cocuk ara sıra yazar abi acım para atarmısım eşim birkere attı para sonrasina tekrar istediginde vermedi. Dünde bu pavyon hikayesini ilk kez duydum cok kızdım kavga bile yaptık. cocuk askere gitti yeni döncek bu hafta buluşacaklar yeniden. Eşim kendisi pavyona girmedigini orada dusundugum gibi kari kiz satilmadigini soyledi. Ben biliyorum satilmadigini ama orada İcki eşliginde yanına sifir giymiş kadınlar oturur ve dans eder flört ederler bunu bildigimi söyleyince kendisi cıldırdı. Arkadaşımın oglu kendi girdi aldı birayi bana abi sen arabada bekle flln demis inanmadım. Bu cocugu uyarsammı bilemedim. Evli bir adamla ne dostlugu ne kankalıgı aklı sıra eşimin arabasıyla kendini bu yaşta şöför etti benim aptal kocam farkında degil ancak eglenmenin peşinde 31 yaş erkek gibi davranmiyor surekli genclere özeniyor evlenmeseymis keske

Kocam bekar genc erkekler ile kanka oluyor?