Dışlanmak hakkında dertleşelim mi? Hayatımın neredeyse her yerinde dışlandım. üniversitede bunu yaşamk istemiyom tavsiyenz var mı?

Normalde bu kadar takılmam salmıştım bu konuları ama bi anda aklıma geldi. Kuran kursunda bile dışlanmıştım arkadaşlarım vardı sorun onlar değildi büyükler sürekli dışlıyodu ters ters bakıyodu küçücük çocuk size napmış olabilir ya onların psikolojisini asla anlayamicam. Ailem sürekli vücudumu eleştirdiği için sorun görünüşüm diye düşündüm çocuklukta kiloma taktım (sadece birazcık göbeğim vardı bol kıyafetlerde belli bile olmuyordu) sonra ortaokul zamanı sivilceler yüzünden lisede hem sivilceler hem çirkin olduğum için dışlanıyorum sandım ama benden daha kötü olanların bile çok arkadaşı vardı mutluydu. Bi süre sonra bu durum azaldı çünkü ben kendi kendimi dışlıyodum hiç kimsenin yanına gitmiyorum herkesle iletişimi minimum tutuyodum ve bu durum böyle kaldı. Her zaman ilişkilerde kendimi geri çekiyorum. Ve bu yaz sonu ünite geçicem önceden yaşayamadığım herşeyi orada yaşamak istiyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yanlız kalmaktan korkuyorum tavsiyeleriniz neler? (Not: Özgüvensiz değilim ama yaşananlardan dolayı hep geri duruyorum ilişkilerde) aşk ilişkileri

Dışlanmak hakkında dertleşelim mi? Hayatımın neredeyse her yerinde dışlandım. üniversitede bunu yaşamk istemiyom tavsiyenz var mı?