Her şey yolunda giderken bir anda tüm büyü bozulur. Öylece kalakalırsın. Ne kadar uğraştıysan düzeltmediğin şeyler muazzam bir yarım kalmışlık hissi yaratır. Naparsınız böyle durumlarda?
Bir anda kalakaldım öyle, üstüne de çok kötü hasta oldum. İlaçlar ve serumla ile vücudum toparlamaya başladı, sonra kalbim ve zihnim toparlar ama sancılı bir süreç olacak.
Hissettim sanırım. Fakat yıllar önce hissettiğim için şu anda hatırlamakta güçlük çektim. Boşluk hissi kocaman hemde. Fakat zamanla geçiyor. Öyle hissetmemek için kendini daha çok sevmek gerekiyor. Bu da tecrübelerimin getirisi bir nevi. Bu arada uzun bir aradan sonra seni görmek güzel :-)
Yqrım kalmış olarak değerlendirmezdim bittiği nokta orası diyebilirim. Böylece akılda fazla yer etmez. Yarımkalmışlık insan için unutulmaz. Biten bişiyi daha kolay kabullenir insan
Hissettim.. Şöyle oluyor; sandalın küreklerini son sürat çekiyorsun.. Sonra ikisi birden suya düşüyor.. Kalıyorsun öyle.. Rüzgar nerden nasıl eserse oraya savruluyorsun ama ölmüyorsun.. Tek sevindirici yanı bu..