Amaç ne bunda? Anlıyorum zenginsin, çok paran var ama kart diye bir şey var yani. Birde cüzdanı öyle bir doldurmuş ki görgüsüz gibi 😑

Amaç ne bunda? Anlıyorum zenginsin, çok paran var ama kart diye bir şey var yani. Birde cüzdanı öyle bir doldurmuş ki görgüsüz gibi 😑
#selamgençlik 🍀🍀
Esasen fakir olduğunu düşündürtür. Çünkü zenginliğinden "emin" olan biri, her fırsatta para göstermez daha doğrusu insan hangi konuda özgüvensizse o konuyu vurgular, para, başarı veya güzellik her konuda olduğu gibi..🙄🙄
#tubasueda 🍀🍀
Cebimde max 300 liradan fazla para olmaz genelde hesabımda olur.
Arabanın anahtarını genelde monta hırkaya koyup çıkartır sandalyeye asarım.
Araç anahtarları akıllı olduğu için çok pahalı oluyor dandik bi araç kumandası 600 liradan başlıyor. anahtar çıkarılabilir bence.
Ama cüzdan ve para olayına bişey diyemem :D
Maalesef böyle leş bir tayfa var. Benim arkadaşlarım arasında da var bunlar. Çıkartıp bütün parasını gösterir ama ödemeyi kredi kartı ile yapar. Anlamıyorum para ile neyin havasını yapıyorsun. Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden.
İtici olduklarının farkında değiller bence 😂
Maaşını 1 ay boyunca harcamayıp hep kredi kartı kullanıp en sonda o maaşla kredi kartını mı ödüyorlar 🤣 tuhaff
Sen onlara kanma yavrum
Ne varsa 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seven bende var
Hem kartım da var
Kaçırma beni kelebeğim 🤪
Ama ben 36 bedenim 😂 elendim mi teşekkürler 🌸
Onlarda yok maalesef 😂
Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek😂
Cevap
30Cevap
Beyin fakfakiri, fukfukarası :D diye düşünürüm
Hemde ne 😂😂
😅😅
Param çok mesajı veriyor ve odunum mesajı
Gösteriş yapmak olabilir
Olaya olumlu yönde bakıyorum rahat etmek için cebinden çıkarmıştır cüzdanı ve hesabı o ödemek istemiştir bazı insanlarda o var hesabı ödemek isterler ama gösteriş ya da param var ben öderim değil
Tek değil ki yani 😂 başkaları da vardı. Çok iticiydi gerçekten. Sonradan görmeler gibi.
Üstümde para taşımak gibi huyların yok bebeğem 😏 çoğu zaman su bile alamam üstümde para olmadığı için 😏
Bu bennn 😂
Halen öyleleri var mı? 2010 yılında nesilleri tükendi sanıyordum
Varmış maalesef 😂 gözlerim kanayarak izledim
Beyin eksikliğine çare yok o zaman tüh.
Benim cuzdanim kabarik değil bende koyarim teledonla ikisini. Kic cebimde rahatsiz ediyor. Sevmiyorum. 😂
Belki kız düşürme çabası olabilir malum türk kızları paraya tapan mahluklardır
Benim param var her şeyi satın alırım dangalaklığı.
Gösterişi seviyor belki neyse salla parası olsun çok şey yapma kdndnd
en sevdiğim şey ohh devam et yiğidim çatlat fakirleri
Kızların hoşuna gideceğini düşünüyorlar. Birçok kızın da hoşuna gidiyor.
Boş olsa daha mı çok mutlu olurdun heç sanmıyorum:) Ya da hesabı onun yerine sen ödeseydin... Bunu takılmış olman güzel bir şey de günümüz de boş olması daha çok sorun oluyor sanırım
Ben ne kart taşırım nede cüzdan.. hepisi ceketimin içindedir hesap öderken tek tek çıkarır öderim kabalık olmasın anlamında.
Bu tarz insanları bende kaba ve gıcık bulurum..
Tam bir görgüsüzlük ve cahillik... Uzak dur ondan derim.
Umursamam ben, kendince haklılık payı vardır.
Özgüveni düşüktür. Kendisinin elde edemediği bir şeyi bu şekilde elde etmeye çalışıyordur.
Görgüsüzlük, anında kendisi ile görüşmeyi kesin.
Görgüsüz, saygısız, düşüncesiz, gösteriş budalası olduğunu düşünürüm
Böyle çok insan tanıdım sahip oldukları tek şey para
Kızların dibinin düştüğü Mezopotamya eşşekllerinden biri daha işte bu gördüğünüz kişi derim.
Çünkü kızlar hep böyle erkeklerle çıkıp sonra gelip KS de başlık açıyorlar
Görgüsüzlük başka bir şey değil
Sene 2050 olmuş ne cüzdanı ya
Var ki gösteriyorum harcıyorum modeli
Görgüsüz gibi değil, bildiğin görgüsüz.
O sigara paketini nerden bulmus
Görseldeki senin buluştuğun erkeğin cüzdanı mi?🤣
Yok ya netten buldum 😂
Kibirli insanlardan nefret ederim.
Görgüsüzlük parayla hava atmak için
Görgüsüz canım görgüsüz
para bende kıroyum demek herhalde