Net cevaplar istiyorum sadece?

Herkese merhabalar, benim 2 aydır çıktığım biri var. O Erzurum'da oturuyor ben Ankara 'da. Ve beni 3 senedir seviyordu, Benim uzaktan kuzenlerimin küçüklük arkadaşı olur. Ben buna şans vermek istedim. 2 aydır çıkıyoruz. Beni kaybetmekten çok korkuyor, ama seviyor benim instagram ve twitter hesabım onda, onun hesapları da bende. Ve her iki yerde de tarih, ismimizin baş harfi yazıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor ve cumartesi günleri sabahlıyoruz telefon açık bir şekilde uyuyoruz. Ve bana bayram öncesi demişti ki; 4 gün izinliyim 4 gün boyunca konuşacağız Ama her ne kadar söz verse de uykusu gelip uyuyor. Bilmiyorum beni sevmiyor mu? Kafası mı karışık dün akşam kavga ettik görüntülü konuşuyorduk, ben gidiyorum dedi nereye dedim ben seni çok üzüyorum Allah'a emanet ol o ağlayınca bende ağladım. Yapma, etme, ağlama söz ver dedi. Gitmiyorum dedi. Birbirimizi kaybetmekten çok korkuyoruz, 2 gün önce de ayrılacaktık gidemedi benden. Her ne kadar kavga da etsek trip de atsak ayrılamıyoruz. Niye böyle oluyor anlamıyorum? Sizce neden böyle davranıyor? İlk başlarda böyle değildi.

Net cevaplar istiyorum sadece?