Bu gün bizim 2. Yıl dönümümüz. Ben onu özelden aradım kuzenim konuştu baya baya yürüdü, hatta benim hakkımda flörtüm var dedi sonradan 1.5 yıllık tanıştığım bir flört dedi sıkıştırınca kalbim çok acıyor. Ne yapmalıyım. Daha bir sürü şey oldu ama yazamıyorum daha fazla. Ve ben gerçekten bir adım atmaya hazır hissediyorum kendimi
Ayrıl
Düzeltilebilir sanki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
diğer ihtimali akluna bile getirme 1.5 yıllık flört olarak bahsedilmesi biraz üzücü, yol yakınken ayır ondan kendini ve hayatına bak.
İki ihtimal var ilki, sen olduğunu anladı, diğeri gerçekten tam bir s. erefsiz.
Ben de anladı diye düşünüyorum bir yandan çünkü bir kere daha aramıştık arkadaşımla o zaman ben de konuşmuştum gülmüştük baya
Evlen kardeşin kuzenin sarı çizmeli Mehmet Ağanin kızı sen evde yokken onlarda evde iğne yapar
İleride keşke bu insana 1.5 yılımı vermeseydim diceksin 5 dakikani bile heba ettiğine değmez
bu durumu ona söyleyip ayrıl
Kuzenine mi yürüdü?
Kuzenim olduğunu bilmiyor
Fark etmez önemli olan yürümesi zaten. Açık konuşmak gerekirse hiç hoş bir davranış değil. Kararlarına karışmak istemiyorum ama iyice emin olmalısın bence.
Evet kesinlikle aklım çorba oldu çok karışık
Unutma sen değerlisin. Sevgi demek sadakat demektir. Hayatındaki insan önce sana saygı duyacak ve sahiplenecek. Güven verecek ama maalesef erkek arkadaşın bunu becerememiş gibi duruyor. Umarım her şey iyi olur senin icin
Çok teşekkür ederim önce dilekleriniz için siz de umarım hep çok mutlu olursunuz :/
Inşaallah canım benim üzülme, inan bana güçlü olduktan sonra her şey güzel olur.