Fakir ama dünya güzeli huyu suyu fizigi tipi cok güzel hic kaprisi kötü huyu yok fakirlikten ölüyorsunuz bazen yicek bulamiyorsunuz gece konduda kırık yarim bir evde yaşiyorsunuz ama o hep pozitif insani genclestiren mutlu eden cinsten
Zengin ama cok cirkin yüzüne bakilmicak sekilde dünya cirkini yüzü fizigi ona rağmen para icinde yüzüyorsun evler arabalar tatiller her istedigini yapabiliyorsun boşanma & aldatma dışında karakteri de berbat cok çirkef kavgaci dırdîr sürekli asık suratlı huzur bozan cinsten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Vay 21 kisi fakir olsun evsiz olalin ama yeterki cirkin olmasini secti vay vay vay
Erkekler, Şu seceneklerden hangi kizi tercih edersin?
Ben mi 😂 birinci ile evlenip 2. Olanla sevgili olsak olmuyor mu çaktırmadan beraber yürütürüm😄 oda olmaz dersen 2. Olanı alırım artık mecburen napalım 😄
Yani bikaç yıl önce olsa 1 derdim ama artık görüyoruz ki öyle aşk meşk yüz güzelliği bişey kazandırmıyor o yüzden üzüleceksek otobüste değil mustangin içinde üzülürüz
Soğuktan açlıktan mı öleyim verdiğin örneğe bak eller tutulur tarafı olsa 1 dicem ama yokki beterin beteri etmişsin 1 i seçsem 1 ay hayatta kalamam ajsjsj
Karnım açken ben yatamıyorum bak bırak aşık olmayı güzel manken ama açız üşüyoruz götümüz donuyor kaldırım taşı yicez akşam yemekte bu nasıl hayat 2050 Türkiyesi sanırım 😂
Dünya çirkini mi oldu şimdide😄 seni tatmin etmek için illa 1 i seçecez sanırım tamam bir diyorum vazgeçtim dünya güzeli manken gibi eşimi seçiyorum aç aç ölürüz artık napalım 😄
Erkekler Ne Diyor
Para önemli değil. Bana olan aşkı yeterli
Örneklere bak ahsjaj 😂 saçma olmuş ama 1. Seçeneği seçerdim yani durumu olmamasının önemi yok
😂😂😂😂 deli ztn durumu olmiyan sensin
Ben mi 😂 birinci ile evlenip 2. Olanla sevgili olsak olmuyor mu çaktırmadan beraber yürütürüm😄 oda olmaz dersen 2. Olanı alırım artık mecburen napalım 😄
Ahahah ikincide bilerek belirttim ayrilma aldarma yok 😂 sonra para ucinde yüzüp aldatirim derler ufjdjd
Tm tm senin gönlün parada kaldi ben anladim cirkin olsun dirdir olsun sorun yok
Yani bikaç yıl önce olsa 1 derdim ama artık görüyoruz ki öyle aşk meşk yüz güzelliği bişey kazandırmıyor o yüzden üzüleceksek otobüste değil mustangin içinde üzülürüz
Kuzum ikincide ztn kadinin cirkefliginden ölürsn jdnnd
Soğuktan açlıktan mı öleyim verdiğin örneğe bak eller tutulur tarafı olsa 1 dicem ama yokki beterin beteri etmişsin 1 i seçsem 1 ay hayatta kalamam ajsjsj
😂😂😂😂 kirirk yaeim evde kalirsisn belki güzel tatli fizigi yerinde pozitif naif kibar karin icin bakalim dayanir misiniz diye baktim😂😂😂😂
Hep mi öyle yaşiycaz mecburmuyuz işe girsek çalışsak para kazansak normal yaşasak felan olmuyor mu illa berduş mu olucaz açmı kalacaz 😀
Ahahhahhaha evet calisiyorsun ama okadr az kazaniyorsun ki tam karniniz doymuyor 😂😂😂
Tam karnınız doymuyor akskakks😂 aç karna aşk yaşanmaz valla dırdır çekerim karnım tok olsun karar verilmiştir😂
Ama bide cok cirkin tipsiz ögh sonra ksfan şisiyor o sesten 😂😂
Dogerinin yüzü fizigi okadar güzel ki manken manken 😂😂
Karnım açken ben yatamıyorum bak bırak aşık olmayı güzel manken ama açız üşüyoruz götümüz donuyor kaldırım taşı yicez akşam yemekte bu nasıl hayat 2050 Türkiyesi sanırım 😂
Iyi peki sen dünya cirkinin yanina git bütün gün assin suratini hep kavga yapsin 😂
Dünya çirkini mi oldu şimdide😄 seni tatmin etmek için illa 1 i seçecez sanırım tamam bir diyorum vazgeçtim dünya güzeli manken gibi eşimi seçiyorum aç aç ölürüz artık napalım 😄
Ahahahhahhaha o hep dünya cirkiniydi 😂😂😂 al iste siz erkekler güzellige önem veriyorsunuuz 😂😂😂😂😂😂
Arkadaşım ben erkeklerden hoşlanıyorum İkisinide istemiyorum tamam oldu mu😂
Inanirim bak :d 😂😂
Şartlar aynı şahıs kadın değil erkek 1 mi
2 mi seç hadi 😂
Biraz bi düsündüm 😂😂🤣🤣 aa sorum ne zormus jdjjdjdn ya ben hayatimda kavga gürültü istemedigim huzur istedigim icin 1 😂
Makyaj malzemeleri yok kuaför yok bakım yok duşta sıcak su yok evde klima yok huzur mu var ha bide açsın haberin olsun ahshaha😂
Of dogru ya o manken kiz ben degildim 😂😂🤣🤣🤣 kafa gitti jfjsjjfnsks
Baksana açlıktan beyin çalışmıyor daha nolsun😂😂
Yaaa ben yemeksiz nasl yapim sinirli olurum😂😂🤣🤣 o da miy miy konusur ( iyi biri sakin diye) dur ben zebgine kacim😂😂
Paragözz sende aynısın kızlar gibi parayı seçtin bıraktın karakteri düzgün yalan söylemeyen yiğit delikanlı adamı eyşann senii😂
😂😂yaa intikamini aldin mi vicdansiz yememis icmemis bu ani beklemis 😂😂🤣
Sabahtan beri canımı okudun daldan dala atladım senin yüzünden 😄 nasılmış hisset şimdi😄
😂😂🥺🥺 kötü bisiymis jfkkdkd
Sonuç olarak yine para kazandı yani hayatın gerçeği işte gördün mü😄
Yani demekki tip karakter önemli degil ama aslinda cogu 1. Secti 😂😂
Çoğu yalan söyledi çünkü seçmek kolay olanı yaşasalar 2. Ye koşarak giderler ben realistim😄
Evet öyle düsününce 2 oldu 😒😂
Onun hayatına katılmaktan ziyade kendi hayatımıza katmak ya da onun hayatına katılmak tercih olsaydı o zaman 1 açık ara kazanırdı😄
Zrn 1 kazandi jxjdjd
Başka bi seçimde görüşmek üzere öyleyse daha iyi şartlarda tabi 😄
Görüsürüz 😂😂
🫡😄
Öyle anlattın ki ikinci kızdan nefret ettim
Ahahhahahahhahahhhah
Fakirrr
Hiçbirii
Mecbursun kuşuumm
1. cısı net
Neden
oyle ıste