BABAM SEVDİĞİM ÇOCUĞUN DÜKKANINA GİTTİ Bİ DAHA KIZIMI RAHATSIZ ETMEYİN ARAYA ADAM DA KOYUP GELMEYİN DEDİ?

1 senelik bi iliişkim vardı konser dönüşü bi akrabaya yakalandığım için babama söyledim kızdı etti ama bi şey dememişti kendi kafasında bitirdiğimi sanmış 1”2 ay sonra ben baba çocuğu bi araştır konuş dedim babam araştırmış kötü şeyler duydum falan diyo alkol içtiğini öğrenmiş bağımlısı değil bende biliyordum her genç hata yapar babam da yapmış zamanında ama asla olmaz diyorlar ne savaşlar verdim hala da veriyorum çok yoruldum asla kabul etmiyorlar bi daha lafını sözünü açma diyorlar acı çekiyorum farkındalar zorla ayırdılar çocuk hala bekliyor beni kaç bile diyor ben sırf annemin babamın rozası yok diye bi şey yapamıyorum. Bana göre elde tutulur kötü bi şey yok söyleyin ne var diyorum anlatsam da anlamazsın anlamanı beklemiyorum dedi babam. Nasıl bi yol izlemeliyim nolursun biri bana yardım etsin çocukla konuşursan hakkımızı helal etmeyiz diyorlar. İnsan sevdiklerinden vazgeçmek istemiyor ama bi seçim var ne yapmam lazım nolur çok çaresizim
Güncellemeler
+1 yıl
1 sene kaldı ünim. n bitmesine bekleyim mi o zamana kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Pes ettiğinde erkek arkadaşın baskı yapmadı mı bu kadar mıydı fslan diye
BABAM SEVDİĞİM ÇOCUĞUN DÜKKANINA GİTTİ Bİ DAHA KIZIMI RAHATSIZ ETMEYİN ARAYA ADAM DA KOYUP GELMEYİN DEDİ?