ARKADAŞLAR ÜVEY BABAM BENİ KIZ KARDEŞİMLE TEHDİT ETTİ EVDEN KAÇARSAM ONA ZARAR VERMEKLE?

Arkadaşlar dün kız kardeşime bahane ile tokat attı ben araya girince beni dövdü benim babam 1 yıl önce rahmetli oldu sizlere ömür annem de babamın vefatından 5 ay sonra bir adamla evlendi annem 44 yaşında kadın 30 yaşında bir adam buldu kendine ben başından beri bu evliliğin taraftarı değildim babamın üstüne böyle bir şey olsun istemiyordum annemle evlendiklerinden üç dört hafta sonra üvey babam ben kendisine abi olarak hitap ediyorum asla babamın yerini tutmayacağından bana karşı tuhaf tuhaf bakışları vardı arkamdan sinsice yaklaşırdı dün gece duş alıp odama geçmiştim üstümü değiştirirken bir anda pat diye daldı baktı sonra ben bağırınca ne yapıyorsun diyince anneme kendini aklamak için kızın bilerek kilitlemiyor kapıları çocuk aklı benden hoşlanmış gibi şeyler söylemiş bu soruyu sormuştum önceden cinsellik etiketi yok diye kaldırıldı
ARKADAŞLAR ÜVEY BABAM BENİ KIZ KARDEŞİMLE TEHDİT ETTİ EVDEN KAÇARSAM ONA ZARAR VERMEKLE?