Eşimle çok kavga ediyoruz sana güvenmiyorum güvenimi çok kırdın diyo beni sana güvendir diyo ama nasıl yapacağım biraz çekimserim erkekler nelerden mutlu olur napmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güvenini kıran olay, eğer eşiniz dışında bir erkek ile ilgili ise ikna etmek size kalıyor. Belki siz güzel bir kadınsınız, kendisinden başka erkeğe yönelebilir diye size zan altında bırakarak, kendisini öne alıyordur. Güven kırıcı olaylar, ev içinde mi veya ev dışından mı kaynaklı. Belki kendini savunamadığı için, suçlama da yapıyor olabilir. Aranızda yalan söyleyen en fazla kim? Belki Tanışmadan evlendiğiniz için, karakter ve huy gibi davranışlar yeni yeni görünür oluyordur. Önceden farklı suçlamada bulundu mu? Tavsiye olarak, biraz yalnız kalın 1 hafta bir yerlerde. Rahat düşüneceğinize inanıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak ablasi öncelikle fazla yargilayici sorgulayici olma. telefonu karıştırma bu esin içinde geçerli. Özel olan alanlariniz özel kalmali... fikir üret şunu yapalim de fakat yönlendirici zorlayici olma ona birak bazi şeyleri. Hatasi olduğu zaman sadece fikir sun. bunu bazi karekterler için yazdim. normalde iki tarafin fikri ve doğrultusunda karar verilir. fakat sanirim karsinda dediğim dedik bir karekter var. hatasini kabul etmez bu tip erkekler. yargilana fikirlerle tatli bir mizaç la otelemeye çalış.. insallah her şey daha güzel olur
10 Yorumla
+1 yılEşinin ne konuda güveni kırıldı bilemem ama bu konuda en azından üzgün olduğunu ve dikkat edeceğini belli et. Seven insanlar birbirlerinden sadece sevgi, saygı ve şehvet ister bundan daha fazlasına gerek yok bence. Bunlarla onları mutlu etsen yeter diye düşünüyorum. Çekimserlik ile de alakası olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılGüvenini nasıl kırdın o konuya yoğunlaş önce. Güvensizlik en korkunç şeydir ilişkide. Yeniden güvenini kazanabileceğine inanıyor musun? Eğer bu konuda kendinden emin değilsen eşinin mutlu olmasını da seni mutlu etmesini de bekleme. Güven problemini aşmadıkça bu işin sonu hep mutsuzluk olacaktır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tek bir şeyden memnun olur oda yatakta kendi istediklerini yapan bir kadın başkada hiçbir şey erkekleri mutlu etmez onlar aşk sevgi ilgi istemiyorlar onların istediği tek şey cinsel memnun niyet eğer eline bunu güzelce verirsen senden iyisi yoktur iki Türk erkekleri bu işi gözünde o kadar büyütüyor ki.
20 Yorumla
u +1 yılmutlu etmeye çalışmazsan, mutlu olurlar.
321 Yorumla- +1 yıl
bu kafayla senin evlilik çok kısa sürer eğer bi mazoşistle evli değilsen
- +1 yıl
@KartalKuzeyli evli değilim olaya bak. Mazoşist bulmam lazım
- +1 yıl
zaten evlisin demedim ki evliliğin kısa sürer dedim mutlu etmediğin adam eğer mazoşist değilse niye mutlu olsun bu durumdan
- +1 yıl
Amaaan erkekleri mutlu etmekle uğraşmamalı, onlar ne istediğini bilmeyen, aç gözlü ve doyumsuz varlıklar, istisnalar kaideyi bozmaz! Ne kadar çok seversen, üstüne düşerseniz, ilgi gösterirsen, kendilerini o kadar çok kadının “sahibi” sanıyorlar. Çekilecek çile değil.
- +1 yıl
peki rica etsem şunu söyler misin sen kadınları çok mu masum sanıyosun öyle olsalardı bu site de bile kızlar p1ç seviyo uzun yakışıklı seviyo diye zırlayan, kocam beni doyuramıyo ondan ayrılıyorum/aldatıyorum, ilgisinden sıkıldım çok efendi çocuk ama çekim yok vs vs diye bi ton şey görmüyo muyuz? ben bunu cinsiyete değil insanların b*k oldukları için böyle olduğunu düşünüyorum ne kadın savunurum ne erkek ş3refsiz her yerde her cinste ş3refsiz cinsiyeti yok karaktersizliğin
- +1 yıl
çoğu kız kılıklı erkek onların bunuda biliyorsundur herhalde özellikle bazıları kızları kötülemek için yapıyor
- +1 yıl
bu arada gayet haklı 5 yıllık sevgilim var ne zamanki ilgilenmeyi üstüne düşmeyi bıraktım o zaman daha iyi biri oldu sal gitsin anasını ya ne uğraşıyon
- +1 yıl
@EresUnBebé daha iyi biri olduğu falan yok içine kaybetme korkusu girmiş ondan şirinleşmiş ne diyim bazı enayiler bu tarz malipülasyonlara kanıyor (sen yaptın diye demiyorum da olay bu) nasıl bazı çocuklar dayak yemeden veya koşarken düşmedikçe nasıl haşere olduklarını anlamıyo (gerçi o çocukların da böyle heriflerin de aslında bişey anladıkları yok yanlış yaptıklarını değil yaptıkları işin kötü sonucu olduğunu gördükleri için akıllanmış gibi görünüyorlar düzeldikleri yok yalnız sadece korkuya teslim oluyorlar) ama emin ol aklı basan adama öyle davrandığında ilgisizlik veya trip çekmez ister 5 yıl ister 10 yıl olsun uğraşamam böyle şeylerle der yolları ayırır (yapanı çok gördüm kendimde o tarz biriyim sevgili için de değil sadece genel anlamda herkese) o yüzden sizin gibi kızlar Bi yerde şanslı aslında size denk gelenler fino köpeğiymiş arada okşayın sevin bari de yavrucaklar ölmesin sevgisizlikten
- +1 yıl
Yalnız bu kadar uzun yazdığımı da fark etmemiştim neyse her insan farklı sözün özü genellemeye gerek yok
- +1 yıl
fino köpeği sana benzer sizin gibiler zaten emek vermeye değmezsiniz ansızın gidebilcek birinin benim hayatımda yer kaplamasını istemem
- +1 yıl
@kartalkuzeyli soda verelim, yazılanları ve gerçekleri sindirmekte zorlanıyorsun belli ki. 😅
- +1 yıl
Off uğraşmış yazmışsın ama üşendim :D okuyamadım iyi günler ✌️
- +1 yıl
Ben bile korkuyorum
@Sosyetic_SheqiiL
Senden
Tersin fena
Kartal kuzeyli gel senin başını yakalım
Sana isteyelim sosyetici - +1 yıl
@pars1453 seni zeka geri mi?
- +1 yıl
@pars1453 Lan kes
- +1 yıl
Tamam kardo 😅
- +1 yıl
@aysslay eyvallah sağ olasın bende genellemeyi sevmiyorum genelleme yapanı da 4 milyar kadın 4 milyar erkek var daha aynı anne babanın doğurup büyüttüğü çocuklar birbirine benzemiyo huy olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhabalar, Eşinizin güvenini kazanıp güven vermelisiniz öncelikle. Yoksa size karşı soğukluk olacaktır ister istemez.. Hangi konuda bu sorunu yaşıyorsanız o konuya odaklanıp ölçülü olmanız gerekiyor bu aşamada. Diğer aşamaya gelirsek erkeği mutlu etmek kolay güzel şık bir akşam yemeği. Sarılarak izleyeceğiniz bir dizi, veya maç izliyorsa maç. Bir çok şey yapabilirsiniz. Oyun bile oynayın eşinizle yeri gelince çirf kişilik oyunlar var. Sahilde yürüyün gözlerine bakıp yüreğine akın, güzel romantik dakikalar yaşatın, ona ait olduğunuzu hissettirin. Yapmaman gereken tek madde : Suçlayıcı şekilde konuşmamak "Sen şöylesin, böylesin" yerine :" Hayatım, bunları dile getirmen beni mutsuz ediyor acaba yetersiz mi geliyorum diye düşünüyorum" ılımlı sakin davranmalısınız. Böyle yaparak gönül fethedebilirsiniz, kaos ve kavgadan beslenerek değil. Sevgilerimle. 🌿
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Senin gibi bi eşim olmadı. Senin tam zıddın bi kadınla yıllarım geçti sonuç ayrılık. Allah beni böyle sınadı. Yapacak bişi yok
- +1 yıl
@34egemen34 belki gönlüne göre vermiştir.
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok kişi yatakta mutlu et demiş. Ben katılmıyorum. Eğer bir erkek bunu diyorsa güveni zedeleyecek şeyler yapmışsın. Güven öyle tekrar geri gelecek bir şey değil en ufak bir hatanda pörtler yine meydana çıkar.
İkinci seçenek ise eşinin seni gerçek anlamda sevmiyor oluşu. Çünkü gerçekten seven bir erkek güven meselesini içinde kendi çözer ve sana bu konuda baski yapmaz.
Yatak meselesine gelince adam mutlu olacak olsa sana güven konusundan bahsetmez. Bence olayları şeffaf bir sekilde yaşamaya bak ve güvenini kazan öncelikle bunun tek bir yolu var elini taşın altina koyup dürüst şeffaf ve her şeyini ulu orta yasayacaksin bir süre.
Yatak son planda geçerli olur. Onu da erkeğini taniyan bir kadin yapabilir sadece...
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek gerçekten seviyorsa güven meselesini içinde çözer? Gerçekten bu yorumu düşünerek mi yazdınız?
- +1 yıl
@SucukluPatates Hayir tecrübelerime dayanarak yazdm bir sakincasi yoksa...
+1 yılKavga çıkartma, çıkmasına da izin verme alttan al bir süre sözünü dinle dik başlılık yapma... senin bu uysallığın onu mutlu eder sorunununuz çözülürse ne ala ama düzgün adam değilse tepene çıkmaya senin bu halini sömürmeye çalışırsa da boşan...
Altın kural bu: düzgün erkeğe dijital başlılık etme, teslim ol; düzgün olmayanından da uzak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasil guvenini sarstin? Eger baskasiyla konustuysan falan guveni geri gelmez. Ama erkeklerin hepsi ayni kafada. Cok ilgi gosterdigin zaman popisleri kalkiyor. Ilgi gostermedigin zaman o senin gonlunu etmeye calisiyor. Ama asil vurucu sey yatakta gonlunu etmek, isveli cilveli olmak. O zaman mutlu olur 🙄
00 Yorumla
+1 yılDantelli giyinerek güven elde edemezsin. Ona olan sadakatini anlaması lazım. Aranızda ne oldu da sana olan güveni kırıldı? Telefonunda şifre varsa kaldir. Yanında sosyal medyada gir mesajlarını aç görebileceği şekilde baksın. Ondan gizleyecegin bişey olmadığını sözle değil hareketle göster donla tangayla değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şanslı bir kadınsın öncelikle eşin sana ne hissettiğini söylüyor düzeltmeni istiyor
Ona sürprizler yap süslen puslen güzel gecelikler al o işten geldiğinde onu öyle karşıla başka bir gün onu duşa sok onu yıka onunla ilgilendiğini belli et ona güçlü bir erkek olduğunu mükemmel olduğunu hissettir özellikle başkalarının yanında öv daha cok sey varda bunlari yapsan yeterli olur diye düşünüyorum13 Yorumla- +1 yıl
Bi kadın olarak süper bir yorum yazmışsın tebrik ediyorum. ama feminist kafalı kadınlar bunu anlamaz.
- +1 yıl
Senin dediklerinin aynısını boşandığım eşimle yaşamak istedim. Orspu gibi bi kadın bulamadın mı kendine diye cevaplar veriyordu
Cevap sahibi+1 yılYatakta gerekirse bacım olucaksiniz bu farkli bisey feminizmle de alakasi yok
+1 yılne oldu da sana güveni yok? Yazmışsın da asıl konuyu anlatmamışsın.
Erkekler saygı ister güleryüz ister dürüstülük sadakat ister. Birinden biri eksikse ki öyle görünüyor tek yapabileceğin kaybolan neyse onu geri kazanmaya çalışmak20 Yorumla
+1 yılYani evliliğiniz sağlam değil. Bunu sağlamlaştırmak sadece senin elinde olmamalı. Kuvvetlendirmek için onun da emek göstermesi gerekiyor. Suçun sadede senin üzerindeymiş gibi bir izlenim vermen doğru değil.
10 Yorumla
+1 yılGüvenini neden kırdığın tartışılır da bazıları erkekleri mutlu etmenin tek yolu yatak yazmış. Erkekleri cinsellikten ibaret görmek? Sadece cinsellikle mutlu olan insanın beyninden şüphe duyarım.
00 Yorumla
+1 yılGüvenini yeniden kazanman için
Mesela evden çıkıyorsan haber et, yemek yapıcaksan eğer hangi yemeği yapıyım? İstediğin bi şey var mı, ya da birlikte duş alın sonuçta erkeler se*** hoşlanırlar kıyafetlerini değiştir daha dikkat çekici şeyler gir00 Yorumla
+1 yılNe yaptın da güveni kırıldı? Kendini kurban rolüne sokup seni manipüle etmeye de çalışıyor olabilir. Oyuna gelme akıllı ol. Guvenmiyorsan ayrılalım sen bilirsin de. Hatta eşinin ailesi ile konuş bunu
00 Yorumla
+1 yılMutlu etmek yerine önce kendini sorgula bu adam bana neden güvenmiyor diye. Güven olmadan hiç bir şey olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbraz yumuşak olacaksın, dik başlılık etmeyeceksin; güveni neden kırıldıysa telafi edersin olur biter... bşraz da yatakta istediklerini yaparsan erkek mutlu olur. erkeği mutlu etmek öyle zor bir şey değil. daha basittir yapıları
23 Yorumla- +1 yıl
Tecrube konuşuyor galiba
Cevap sahibi+1 yıl@Kurɑbiyecɑnɑvɑrı
buradakilerin gazına gelirse evliliği biter- +1 yıl
Buraya olduysa o evlilik simdiden bitmistir
+1 yılErkekler bakimli , sevecen , guler yuzlu , edepli , saygili , merhametli , calişkan kadinlari sever bence 🙂🤭🤭
22 Yorumla- +1 yıl
@Kömüüür iste orasi da oyke
Konuşurken veya şakalaşırken temas et öp sarıl sevdiği göster belli et. Nefret ettiği konuları önüne sunma. Tartışmamaya çalış o susuyorsa sen sus ki uzatmasin veya başka bir odaya falan git
00 Yorumla
+1 yılHer ilişkide kavga olur ama sizinki aşırı bir kavgaysa aranızda bir uyum yok demektir. Uyumsuz bir ilişkiyi zorlamak, yapbozu yanlış yere yerleştirmeye çalışmaktır. Boşanmanı öneririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mutlu olur diye kendinden taviz verme bir anlamı olmaz ki 🙄 içinden geldiği gibi davran ama öncelikle tartışma sebeplerinizi araştırmanız gerekir...
00 Yorumla
+1 yılgüveni neden kırıldı o konu üzerinde durmalısınız. 2 ay önce evlenen arkadaşımınü bugün çekişmeli boşanacaklarını öğrendim. evlilik zor iş arkadaşlar başarabilen bu evlensin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle onun dediklerini anlamaya çalışmalısın. Ne anlatıyor ne anlatmak istiyor, senden ne beklentisi var onu bi bulman gerek.. onu anladığını hissettirdiğin zaman ilişkiniz daha sağlıklı olmaya başlayacak. olabildiğince bağırıp çağırmaktan kaçınmalısın
00 Yorumla
+1 yılÖzel hayatını onun nasıl güvenini kırdığını bilmiyorum ama bence kırdığın yerden geri kazan ve çekimser olma biraz ön adımı senden bekliyor açıkçası
00 YorumlaBu kavga tartışma hali uzun zamandır varsa durumun kolay kolay değişeceğini sanmam.. karakterler, kafa uyuşması ile alakalı bir tezatlık var heralde :((
00 YorumlaHiç çabalama tekrar onu sana dediginde tamam de herkes yoluma gitsin çocuk yoktur inşallah
Ileride çok pişman olursun ayrılmazsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar seviyeli bir kavgaymis o. Bizim birbirimize hiç saygımız kalmadi. Normalde çok sadık biriydim şimdi o kadar nefret ediyorum ki bana olan güvenini ellerinden aldım artık guvenemiyor. Emin de olamıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Erkek sevdiği şeyleri yaparsan mutlu olur sevmediklerini yapmazsan mutlu olur. Aynı şey karşılıklı her iki cins içinde geçerli.
10 YorumlaSen kendini düzelt önce,
fiziksel olarak değil,
karakter olarak.
Belli ki sende baya sorun var.10 YorumlaSana neden güvenmiyor olabilir? Aranizdaki sorun senin onu mutlu etmen veya etmemen degil, birsey olmuski, sana güvenmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBeni sana güvendir…
Evlendikten sonra bu beklentiye girmesi eşinİn fesleğen 🌿 den farksız olduğunu ima ediyor.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını senin ona dediğini düşün kendini düzeltir mi önce işe öyle başla çünkü fedakarlık yapıp kendini düzelteceksin eşin nankörleşebilir bu sefer daha fazlasını ister bence seven biri böyle şikayetlerde bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılSelam, eşin sana neden güvenmiyor, bu başka erkeklerle olan diyaloğundan mı yoksa başka konulardan mı? Ya da ondan mı kaynaklanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oncelikle guvenini neden kırdığını ogren sonrada cilveli ol. Hersey daha farkli olur. Biz erkekler daha cok erkek hissettigimizde o kadina tapariz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Yazarları takipedersen daha mutlu olursun
Mesaj ya da istek atarsan isim veririm
Tam senlik şu durumun için00 Yorumla
+1 yılGüven meselesi farklı eşinle olan ilişkin farklı genel olarak erkekler nelerden mutlu olur farkli birsey.
Hangisine cevap verelim?00 YorumlaAh canım mükemmel kadın olman önemsiz damacana ile münasebet kuran bu türü neyin mutlu ettiği belli bol bol deliğe girmek
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediği konuda haklı ise telafi etmeniz ve bir daha olmayacağına dair de ikna etmeniz lazım gerisi gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKavgalar büyükse sıkıntıda büyük demek kavga 5 dk sonrs barışıyorsanız sorun yok ama 3/5 gün aynı yatağa girmiyorsanız bitmiştir o iş
00 Yorumla Güvenini kırdığın konuda daha dikkatli olarak ve pişmanlığını göstererek yapabilirsin, ama eşin biraz ilgi meraklısı biri gibi geldi
00 YorumlaSevdiği yemekleri yap giyinisini biraz değiş beraber bir yerlere gidin
10 Yorumla
+1 yılBunun anketini yapmışlar açık ara ile güleryüz demişler 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kavga başka güven başka guvenmiyorsa dünyayı versen mutlu edemezsin
10 YorumlaGüvenini nasıl kırdın.
Güvensizliğin sonu evlilikte iyi değildir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri bilmem ama beni rahat bırakın sorumluluk yüklemeyin yeterdir.
00 Yorumla Güvenin neden kırıldığına bağlı… Yanlış şeyler olduysa bu devam eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Valla Şu an kimse birşeyden mutlu olmaz herkes gergin herkes sıkıntı bıkkın
00 Yorumla
+1 yıl1. Bos testicles
2. Dolu karin
3. Basi zorlamayan bos konular00 Yorumla
+1 yılGüven tek kullanımlıktır neden yanında hala o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmeme nedeni nedir bence en kritik şeyi belirtmemişsiniz!
00 Yorumla Sevilmek ten saygı duyulmaktan pohpohlanmaktan
Ve ilgiden00 Yorumlaya cıdden bu soru vıtrıne cıktıysa KS nın zeka sevıyesı de bellı oldu bence
00 Yorumla
+1 yılters psikoloji yapiyor bi haltlar yemis senin ki bence
00 YorumlaErkeğin aklı %99 bacak arasındadır.
%1 i beyne önem verir.
00 Yorumla
+1 yılGüvenini beden kırdın zamanında aldattın başka erkeklerle konuştun demi.
00 Yorumlaciddi bir çözüm bekliyor isen bana sade ol, güvenini kıracak ne yaptın da böyle konuşuyor?
00 YorumlaNeden güveni kırılmış. Çekimserlikle ne alakası var
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabi burada degil, esinizde. Ona sorun ve ona gore yasayin iliskinizi.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek yatakta mutlu olur. Kocanı yatakta mutlu et.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler nelerden hoşlanır, kadınlar neden hoşlanır sorularının recetelik bir yanıtı yok.
Erkekler ya da kadınlar homojen değil ki...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğun adamın nelerden mutlu olduğunu biliyormusun yani
10 Yorumla Kavga nedenini söylersen yardımcı olabilirim ne konuda güvenimi kırdın diyor? Cünki bazı insanlar bu yöntemi bir insanı baskilayip suçlayıcı duygusu aşılamak için yapar belkide kendisi haksizdir?
20 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem