Bir gün siyah tayt giymiştim üzerine de hafif uzun boğazlı kazak. Erkek arkadaşım biraz geri kafalı dönüp böyle mi çıkacaksın dedi ( taytın sadece içe giyilen bir şey olduğunu savunabilecek biri) evet aşkım falan dedi sonra oturuyordum önüme diz çöktü bacaklarımı tuttu '' oy sen bunlarla mı yürüyorsun yürüyeceksin''dedi. Bacaklarım çok ince zayıfım biriyim. Bir gün yine oturuyoruz "aşkım kollarım bacaklarından kalın" dedi hiç tahammülüm olmamasına rağmen böyle şeylere hep sustum. Bitmedi yine bir gün dar pantolon giydim pantolonu almış kendi kendine kolunu pantolona sokuyor. En sonunda patladım konuştum ve beni böyle sevdiğini tatlı geldiğini söyledi ama ben inanmıyorum. Ayrıca kendisi çok özgüvensiz biri sürekli aynaya bakıp vücudu varmış gibi davranıyor özellikle kollarıyla (kaslı olduğunu kollarının kalın olduğunu düşünüyor ama kası sadece kolunu sıktığında çıkıyor) kendini de kötülüyor ama ben onu hiç kötülemedim.
Acaba bana böyle davranmasının sebebi özgüvensizliği olabilir mi? Boyu da kısa neredeyse aynı boydayız
Acaba bana böyle davranmasının sebebi özgüvensizliği olabilir mi? Boyu da kısa neredeyse aynı boydayız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendini aşağılıyor ve belli olmasın diye kendini iyi çevresindekileri kötü göstermeye çalışıyor
Çok küstah biri zaten. Sence bana böyle laf etmesinin sebebi kendi özgüvensizliğinden mi?
yazdıklarına bakılırsa öyle görünüyor.
Kıskanıyormuş seni işte belli
ama baya bir tuhaf yani saçma kb
hiç çekilmez cahil insan
Sence bana böyle davranmasının sebebi kendi özgüvensizliğinden mi?
kıskançlık öncelikle ve kesinlikle fizğin güzel ve çekici rahatsız eder
Çok kıskanç zaten, dışarıda bana bakan biri oldu mu kafayı yiyiyor
ee onumu çekicen hayat boyu
7 ay çektim maalesef ama ayrıldım 😊
oh işte hangi şehir yakınmıısnız görüyomu seni
Aynı şehirde okuyorduk mezun olduk ayrı şehirlerdeyiz uzağız
o zaan iyi kafan rahat
Kafa yapımız asla uyuşmuyordu zaten. Ben deniz kıyısında yaşayan bir insanım o daha çok küçük köy gibi bir yerde yaşıyor ailesi baskıcı dinci bir aile ne yapsam sorun oluyordu.
Oo zaten coğrafya herşeyi değişir
Kesinlikle öyleymiş iyi sabrettim
Birlijte olmadın inş
İlkim... o günümü de mahvetti ama şimdi pişmanlığından ölüyor
Oy dertleşesin var gibi yaz bana özelden
Mesaj gönderemiyorum takip ettim seni
Ben yazdım sende yazabilirisn
Nasıl katlanıyorsunuz böyle adamlara ya
Maalesef yaptım bir hata ama ayrıldım
Yorumlar mısın rica etsem bu konuyu
Ayrılarak iyi yapmışsın çünkü o seni aşağılayarak kendini iyi. hissedyordu
Tam olarak bunu söylemek istedim. Bunu ben değil arkadaşlarım söyledi hayatına giren en güzel kız ben olabilirmişim asla yargılamıyorum ama böyle duyuyorum çevreden acaba kendi özgüvensizliğinden mi yapıyor
Evet mantıklı bir arkadaş grubun var bundan sonra hep onları dinle
Böyle Bi insanla niye berabersin ablağ o zaman
Daha yeni ayrıldım 😊biraz geç kaldım ama olsun geç hiçten iyidir
Kendini kurtarmışsın selanı okurlardı valla senin degerini bilicek yücelticek vizyon sahibi 1.90 böyle demir gibi erkek olması lazım bu neymiş öğğhh
Güldürdün 😂😂inşallah be
Bence kafası cok da çalışmıyor sannki
Neden böyle dedin
Seninle ilgili hep olumsuz goruslerde bulunuyor yok taytina yok bacaklarina laf ediyor kendin soyluyorsun
Aslında beni kendinden üstün görüyor gittikçe güzelleşiyorsun benim gibi biriyle nasıl sevgili oldun vs diyor, hatta ilk başta arkadaşıma boyumun uzun olduğunu söylemiş olmaz falan demiş çünkü kendisi çok kısa
Erkek arkadaşında Zeka geriliği olabilir
😂Neden böyle dedin
Çok özür dilerim ama Hareketleri , hal tavırları ve söylediği şeylere baktığımızda çocuğun ileri seviyede beyinsiz olduğu ortaya çıkıyor hanımefendi
Haksız da sayılmazsın. Sence özgüvensizliğinden mi yapıyor bunu?
Birincisi evet özgüven problemi olduğu çok belli , ikinicisi bir kadına nasıl yaklaşılacağını nasıl konuşulacağını bilmiyor sonuncusu da gerçekten dengesiz biri
HEM DE NE DENGESİZ. Ben seni böyle beğeniyorum ben seni böyle seviyorum diyordu bir de. Ben de ister sev ister sevme kaç yazar ya ne bu sanki kusurum varmışta beni böyle kabul ediyormuş gibi konuşuyorsun demiştim.
Kurtulmuşun hanımefendi , hayırlı olsun sevindim adınıza
Teşekkür ederimm
Yaz günü kazakmi giydin
Şu an değil kışın olan bir olay