Erkek arkadaşım çok zayıf olduğum için?

Bir gün siyah tayt giymiştim üzerine de hafif uzun boğazlı kazak. Erkek arkadaşım biraz geri kafalı dönüp böyle mi çıkacaksın dedi ( taytın sadece içe giyilen bir şey olduğunu savunabilecek biri) evet aşkım falan dedi sonra oturuyordum önüme diz çöktü bacaklarımı tuttu '' oy sen bunlarla mı yürüyorsun yürüyeceksin''dedi. Bacaklarım çok ince zayıfım biriyim. Bir gün yine oturuyoruz "aşkım kollarım bacaklarından kalın" dedi hiç tahammülüm olmamasına rağmen böyle şeylere hep sustum. Bitmedi yine bir gün dar pantolon giydim pantolonu almış kendi kendine kolunu pantolona sokuyor. En sonunda patladım konuştum ve beni böyle sevdiğini tatlı geldiğini söyledi ama ben inanmıyorum. Ayrıca kendisi çok özgüvensiz biri sürekli aynaya bakıp vücudu varmış gibi davranıyor özellikle kollarıyla (kaslı olduğunu kollarının kalın olduğunu düşünüyor ama kası sadece kolunu sıktığında çıkıyor) kendini de kötülüyor ama ben onu hiç kötülemedim.
Acaba bana böyle davranmasının sebebi özgüvensizliği olabilir mi? Boyu da kısa neredeyse aynı boydayız
Erkek arkadaşım çok zayıf olduğum için?