Yani şöyle ki ben istediğimi yaparım, istediğim yere giderim, istediğim zaman da dönebilirim sen bana karışamazsın kafasında.

Yani şöyle ki ben istediğimi yaparım, istediğim yere giderim, istediğim zaman da dönebilirim sen bana karışamazsın kafasında.
Özgürlüğe düşkün olması kötü bir durum değil benim açımdan fakat bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımıyorsa herhangi bir olayda vs. bu sıkıntı işte.
Her şeye aşırı fazla karışan bir tip değilim, sevmemde bunu zaten. Kendi hayatıma dair kararları kendim almak isterim, karşı tarafında buna sonuna kadar hakkı var ama istediği ya da yapacağı bir şeyin beni rahatsız edip etmeyeceğini düşünmesi lazım, ben bunu dillendirdiğimde de dikkate almasını beklerim, ki buna hakkım olduğunuda düşünüyorum. İlişki böyle bir olay değil, sadece kendini değil iki kişilik düşünülmesi gerekiyor...
Evet olurum. Karşı cinsler birbirlerini olduğu gibi kabul etmeliler. Özgürlük kavramı insanın aklında biter. Ama hayatına biri girdiği zaman ona saygısından dolayı bazı fedakarlıklarda bulunur. İstediğini yapar; ama dozunda yapar. İstediği yere gider; ama gideceği zaman karşı tarafın da fikrini alır. Çünkü ona saygısı olmalı. İstediği zaman döner; sevgilisinin aklını kendinde bırakmayacak saatte döner.
Bunlar kendini kısıtlama değil, sadece karşısındaki insana duyduğu saygıdan ötürü yapılması gereken şeyler bence. Ben öyle yapardım yani. Herkes özgürdür. Ama birini hayatına dahil ediyorsan özgürlüğünü paylaşıyorsundur.
Tanıdığım evliler var böyle ama en başta konuşmalısınız çoğunluk kabul etmez. Özgürlük konusu daha çok karar alma gibi konularda sorun yaratır ortak sorumluluklar yalniz kalma isteği özel ihtiyaçlar bunları saymiyorm. Sonuçta aynı evde yaşayacaksınız özgürlük belli ölçüde kisitlanacaktir.
Olurum, çünkü ben de öyleyim. İlişki içinde beni fazla boğmaması gerek. Birbirimiz için özel alanlar bırakmamız şart. Karşımdaki benim kırmızı çizgilerimi bilip onlara riayet ettiği sürece onun hayatına asla karışmam. Bu da karşılıklı saygının bir gereğidir..
Cevap
23Cevap
Özgürlükçüyümdür, bunu da desteklerim. Sevgilimin de özgürlükçü biri olmasını isterim. Sürekli bir şeylere bağlı yaşayan, kendini zorunda hisseden birini istemem. Karşımda aklı başında, kendi isteklerini yapan, güçlü bir erkek isterim.
Özgür olsun ama beni de unutmasın. Gereksiz dikbaslilik etmenin lüzumu yok. Kankası değil sevgilisi olan kadınım, bu kadar dışlayacaksa hayatımın dışında olabilir..
Zaten normal olan kişinin istediği yere gidebilmesi istediği zaman dönmesi. İlişkiniz varken boynunuza tasma takılmış gibi hissediyorsanız o ilişkiye sabır süreniz kısıtlıdır. Evet yürütebilirim bana o güveni verdiği müddetçe
Özgürlüğüne fazla düşkün olan benim. Tanıştığım insanlar genelde benden daha oturaklı bu konuda :D ben kendim gibi özgürlüğüne düşkün biriyle yaşamayabilirdim.
Olur niye olmasın ki seviyorsam olur ben onun özgürlüğü olurum oda benim
Tabi ki zaten kıskançlığı sevmiyorum
Tam olarak öyle birisi ile aşk yaşarım
Zorlamayla baskıyla veya etkim altında kalarak değil kendi hür iradesiyle yanımda olmak istiyor daha ne
Diğer türlü anlamsız kısır çekişmeler aldatmalar rezillikler yaşanıyor
İnsana özel hür iradeyi benim için kullanan birinde ararım sevgiyi
Her ne yapıyorsak zorla değil istediğimiz için yaparız ne güzel
Genelde saygıdeğer hanımefendiler özgürlüklerine düşkün ve daha iyisini aramayı kendilerinde hak olarak görüyorlar. 😊 Ben de benden daha iyi erkeklerin olduğunu bilip özgür hanımefendilerce tercih edilmeyeceğimi bildiğimden herkese sevdiği kişiyle mutluluklar diliyorum. 😊 Özgür veya değil herkes sevilmeyi hak eder. 😊 Tabi ben hariç. 😊
Hayır olamam. herşeyi ben yaparım kafasındaysa eğer sevdiğimse ona değer veriyorsam sadece ben değil biz olmalıyız, ben nasıl onun düşünceleri hakkında fikir üretiyorsam aynı şey onun için de geçerlidir. Sadece ben kafasındaysam bu bencilik olmaz mı?
Olurum zaten ben de öyleyim kimseye karışmam kendime de karıştırmam ama ölçüsünü bilen birisiyle olur bu durum benim ölçüm varsa onun da olmak zorunda. Bu ölçüyü de kişi kendi belirler başkasınım demesiyle kendini zorlar bir yerden sonra o da patlak verir zaten
Eskiden olsa evet derdim fakat hayat oyle degilmis. Hepimizin birbirimizden beklentileri var ve insan sorumluluklarinin bilincinde olarak yasamali. Yanindaki kisiyi tinlamadan, onu gormeden kararlar alarak yasamak uzucu. Iliskiyi temelden zedeleyen bir olay bu. Ben ozgurlugume duskunum, istedigim saatte gelirim, istedigim zaman tatile giderim, kimseye hesap vermem diyen biriyle yapamam. Beni umursamiyor demektir. Benim icinde ozgurluk onemli fakat haddimi bilirim.
Hayır. Sevgili olmakta "ben" yoktur "biz" vardır. Birlikte hareket etmeyeceksek o zaman sevgili olmaya gerek yok istediğini yapsın tek başına.
Bana karışamazsın sen kim köpek tavrında ise anormal tabi. Ama, ben aklı başında nereye gidip gitmeyeceğini bilen biriyim, sana da haber veririm demesi normal. Bana her haliyle güven verdikten sonra gerisi kolay yani.
Yay burcu olduğumdan mütevelli özgürlüğüme fazlasıyla düşkünüm ve kısıtlayıcı biri ile yapabileceğimi düşünmüyorum. Ben karışmam zaten ilişkide istediği yere gitsin istediğini yapsın. Hatta beraber de gezelim bol bol çok işime gelir. 😊
Aileme eşime söylemeden bir yere yalnız gitmedim. bu aradaki saygıyla ilgili. İstediği zaman gidip istediği zaman dönen biri yalnız kalır kimse böyle birini istemez
asla diyip büyük konuşmuyorsam tek bir sebebi var o da Allah korkum ondan hariç cevabım koca bir ASLA olur gitsin başkasıyla olsun onu o özgür kılsın benim o meshepten biriyle işim olmaz
herkes özgürdür ama kendi özgürlüğüne çok fazla düşkün olup beni boşlarsa bu şekilde ilişki yürümez lakin bana gereken ilgiyi sevgiyi saygıyı gösteriyorsa ozaman olabilirim tabiki
Olurum öyle bir kadınım olsun isterdim
Ne güzel olurdu böyle delice esen rüzgar gibi tutuğunu koparan kendi ayakları üstünde duran kimseye eyvallahı olmayan
Ne güzel kadın
Her insanın bir özgürlük alanı olmalı tabi ama bu seni takmiyorum, sana saygım yok gibi bı yaklaşıma donusmemeli bence. Bu savaşa dönüşür bir yerden sonra...
Olmaz…Biz olamıyorsak sen ve ben kelimleri çıkıyorsa ağızdan zaten ben özgürüm ben şunu yaparım bana karışamazsın denildiği an eksik olan bir şey vardır zaten yürütemezsin
Ben özgür ruhlu biriyim kafama göre hareket ederim ama her şeye rağmen karşımdaki insana saygı duyarım. Karşımdaki insan da bana saygı duyarsa tadından yenmez bir ilişki olur.
Zaten karışamaz ki. Sadece bugün şurdayım hani diyip planlara dahil edebilirsin o kişiyi... beni kısıtlamaya TEŞEBBÜS etse direkt keserim ilişkiyi.
Özgürlüğüne çok düşkün biriyle sevgili olamam. Bazı şeyler için sınırlarını yeniden çizmesi gerekli.
Öyle biriyle hayat yorucu ve zor olur.
senin özgürlüğün benim izin vermediğim yerde biter aslanım derim ona 😀😀😀 şaka şaka çokta özgür olmasın ama gene de
😂😅🤣😂😅🤣🤣
Olurum çünkü ben de özgürlüğüme düşkünüm, karşılıklı bir şekilde , ilişkide olduğumuzu unutmayıp ona göre davrandığımız zaman özgür de oluruz
Hayır o tarz insanlar karşıdakinin duygularını umursamamayı özgürlük sanarlar ve ben öyle insanlarla ilişki yaşamam
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen biriyle olduktan sonra özgürlük canavar bir kavram olmaktan çıkıyor tabiki olurum o da benimle olur zaten.
yok o kadarda değiliz her sabah işe giderkendi karşılaştığım kızla olan bakışmalı ilişki senaryosundan ileriye gitmez o
Arkadaşlıktır bu anlattığın ilişki sevgililik hali değil, öyme biriyle sevgili değil arkadaş dahi olmam.
Bu söylediklerin makul şeyler. Karım değil sonuçta ailesinin karışmayip kızına güvendiği konularda bana halt yemek düşer
Özgürüm karşımdakini kısıtlamayı sevmem kısıtlayanıda sevmem
Özgürlüken kastı ne olabilir ona göre değişen bir konu
Ben de o kafadayım kendisini gayet iyi anlardım
Bence normali bu zaten, bana haber vermesi yeterli ya da vermese de olur güvenim yeterli.
Benimle istediği kadar özgür olsun benim dışımda özgür olucaksa sıkıntı
Yorumsuz bir yorum bıraktım şuraya buyrun size ironi😊
Hayır olamam. Hele detaydaki gibi konuşan biri ile evlerden ırak.
Olurum, çünkü bende özgürlüğüme ziyadesiyle düşkünüm
Zaten kimse kimseye karışamaz sadece gideceği yerlere önceden haber vermesi yeterli
Bende özgürlüğe düşkünümdür ama her yere tek gidicekse nie sevgilim? Birlikte gidersek sorun olmaz
Hayatında biri varsa karşı tarafı da düşünmek lazım.
Hayır olamam ki zaten olmadı da yürümedi. Özgürlük adı altında her b.. ku yaptı.
İki tarafta birbirini kısıtlamadan birbirine vakit ayırmalı, çünkü iki tarafta yetişkin bireyler sonuçta kendi özel alanları olmalı, kendilerine vakit ayırmalılar. Sevgilim ya da eşim oldu diye her anım onunla olacak diye bir şey yok
Hayır yapamazdım.
Asla olamazdım.
Herkes özgürdür ama takmamak falan bunlar çok ayrı bunları kabul edemem...
Olurum bende düşkünüm özgürlüğüme birlikte özgür olucaksak neden olmasin:D
Karışamazsın kafasındaysa karşıdakine de aynı şekilde davranıp sorun çıkartmayacaksa olur
Oldu öyle bir erkek arkadaşım ve sürmedi bu birazda senin kişiliğine bağlı aslında
Evet. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamak kimsenin haddine değil
Evet, neden sevgililik iki tarafın özgürlüğünü kaybetmesi mi?
O kişi bizzat benim. Valla giderim yalan yok. Sevsem bile.
Zaten öyle olmalı özgür bir birey ben karışamam
Sevfili edinemiyorum ki eleştirmeye geçeyim
Olurum çünkü ben de böyle sayılırım
Özgürlük de birlikte olabilir ya
Hayır olamam sanmıyorum.
Ortak paylaşım yapamayan kimse ile hayat sürmez.
Salarım çayıra kim kayırıyorsa kayırsın..:
Özgür bir insan olduğum için hayır..
çok özgür biri ile olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?