Kocam bekar arkadaşı ve sevgilisi aynı evde olursa?

Eşim 2 ev dibimizde bı bekar arkadaşı var rahat bir ev arada bir oraya gidip içerler falan dibinde olmasına rağmen adamın sevgilisi olduğunu bilmiyordum takıntısı da diyebiliriz buna sonra öğrenince kıyametler koptu tabii oraya gitmiceksin birdaha falan kavga gürültü ayrıl barış gitmedi uzun bir süre... Dün o arkadaşının bahçesinde mangal yapacaklarını söyledi ama eve cikmayacaklarini.. Bende eve cikilmazsa sorun yok erkek erkeğe takılın ddm kadın olmayacak dedim... Tamam dedi... Oğlumuz onun yanına gitmek istedi götürdüm birde ne göreyim.. Arkadaşı aşağıda bahçeyle uğraşıyor bir başka arkadaş mangalı yakıyor bizimki karıyla evde tek birlikte salata yapıyorlar masa dolu içki şişeleri ve ilk kez esrar gördüm orada kadın iciyo sanırım.. Eşimi evden kovdum ve artık onunla olmak istemiyorum... Siz olsaydiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Hâlâ geliyo yalvarıyor ben kötü bir şey yapmadım sadece salata yaptım o asagidaydi sonra markete gitmiş şalgam o bu almaya gelmiş onları dolaba yerlestirmeye falan filan gidecek yeri yok ondan yapiyo eskiden böyle yapmazdı rahatta dururdu çünkü o zamanlar ben giderdim evden şimdi gitmiyorum artık olgunlastim onu kovuyorum ya o koyuyo ona... Yok intihar edecekmiş yok kendisiyle beraber bu binayı yakacakmis
Kocam bekar arkadaşı ve sevgilisi aynı evde olursa?