Yani bulup sevgili olur musunuz? Diyelim çok beğendiğiniz çok hoş sohbeti var falan. Der misiniz buluşalım diye
Ben normalde çok saçma ve korkunç bulurum da bir kez denemiş olabilirim çok pişman etti beni o ayrı 😂
Yani bulup sevgili olur musunuz? Diyelim çok beğendiğiniz çok hoş sohbeti var falan. Der misiniz buluşalım diye
Ben normalde çok saçma ve korkunç bulurum da bir kez denemiş olabilirim çok pişman etti beni o ayrı 😂
Saçmalıktan başka bir şey değil. Bir ara başıma geldi, karşımdakinden duyduğum yalanları bu yaşıma kadar duymamıştım. Ayrıca reelde görmek lazım. Kokusunu, bakışlarını görmek lazım. Yürüyüşünü bile görmek lazım. Hatta çay içerkenki zarafetini görmek lazım.
Aynen 😂😂
Görmek fiilini neden bu kadar fazla kullandıysam
Sosyal medyada sevgili arayanlar zaten arayısta olan insanlardır özellikle erkekler hemen hemen her kıza yazarlar kız ortamı yoktur ve ilk basvuracağı yer sosyal medya olur bunların arasında var mıdır iyi bir erkek? vardır tabii ki ama bunların sayısıda oldukca nadirdir ve kıza çok fazla mesaj geldiğinden dolayı bu kisininde cevap alması zorlasır ve alamaz bir cevap belkide sosyal medyada ask yasanır mı? sosyal medyada ask eğer ciddi bir iliskiye dönecekse yasanır karsıda ki kisi gerçekten ciddiyse ve bunu zaten hissettirdiyse ozaman yasanır ve aynı sehirde olması gerekir iki kisininde uzak mesafe iliskisinin neredeyse tamamı bitiyor zaten bunu herkes biliyor aynı sehirde olmalıdır.
Aslında doğru mesela benim mesajım açık olsa 50 mesaj belki 1 tanesi iyi açıkcası onu farketmiyor insan. Ama şöyle bir şey var ben mesela biriyle tanıştım o da tamamen tesadüfendi yani mesaj atmamıştı direkt paylaşımlara geliyordu falan sonra sohbet edince gerçekten gerek dış görünüş gerek meslek gerek kişilik çok iyi gelmişti sonra çok uzamadı. Dediğin gibi erkekler sosyal medyada çok arayıştalar ve böyleleri kendini hemen belli ediyor
@_asmayy Öyle tabii ki x)
Günümüz teknoloji iken neden yaşamayayım? Yani sosyal medya'da bir sürü insan tanıyorsun ve birisine his beslemek çok doğal. İstemiyorum dersin ama bu işler belli olmaz, tabi ki reel olmalı, güven sıkıntısı her durumda var, yeter ki iyi yürütülebilinsin.
Haklısın güzelim ama arayış içinde olmak doğru değil sadece
Yanlış seçimlerden kararlardan dolayı hayatımı mahvetti. Buluşmayın kimseyle
Cevap
50Cevap
Sevebilirsin aşık olabilirsin ama sevgili olup görmeden konuşmadan buluşmadan biz sevgiliyiz seviyoruz birbirimizi demek Ergence ve çocukça geliyor
Haklısın ama seven karşıklı ilişkiler için bunlar zaten basit işler. Karşılıklı ilişkilerde eğer gerçekten sevgi varsa arda büyük bir sevgi ne buna kıtalar mani olur nede ölüm...
Ben senden hem duygusal olarak hemde fiziksel olarak hoşlanmaya başladım.
Sosyal medyada önceden çok yazardım ama ordan hiç kız düsüremedim bı kaç gün muhabbet ettiklerim oldu ama onlara o kadar çok mesaj geliyoki zamanında kız fake hesap kurmuştum face'de günde 50 mesaj gelince anladim imkansız kızlarda o kadar mesaj geldiği için ister istemez havalı egolu kibirli olurlar en iyisi dışarda ortamlardan tanışmak
Bir iki gün konuştuktan sonra hoşuma giderse teklif ederim zaten olması gereken o zaten sürekli mesajlaşalım mı liseli ergenler gibi buluşama teklif ederim
Reele dökülecekse olabilir insan görmeli hal hareketleri tavırları sanal yanıltıcı olur. Sonuçta buradakilerde insan tabi dikkatli olmakta yarar var sanal mecra her türlü insanı barındırıyor
Hayır okulda herkes birbiriyle çıkardı malum lisedeki arkadaşlıklar bir süre sonra kopuyor herkes kendi yoluna gittiği için hiç ne okulda ne de sanalda öyle bir niyetim olmadı
Sosyal medyadan çok aşk yaşadım ama nasıl desem sosyal medyadan aşk yaşamak diye bir şey yok zaten Bi kişiyle tanışırsın huyun suyun bir olur anlaşırım sonra buluşulur ve ilk aşk ozaman başlar
Size bikaç bişey sorabilir miyim ☺️
Yaşanır hatta bir şairin dediği gibi ben seni değil fotoğrafını seviyorum belki sen büyün düşüncelerimi yıkarsın yani sadece sosyal medya değil bir fotoğrafa bile aşık olabilir
Vaktiyle bir kızla konuşmuştum.
Tabii o zaman facebook vardı. Hoş sohbet tatlı dilli idi 3 yıl konuşmuştuk.
3 yıl konuşulmaz ya buluşmadan falan
Söyle anlatayım.
İlk 15 gün yazıştık. Sonra ki 1 buçuk ay konuştuk yüzümüzü görmeden. Sonra buluşma kararı aldık. Ve onu o gün gördüğüm de beynimden vurulmuşa döndüm. Hayatımda ki insan bu olmalıydı bizim ki aşk değil sevgiydi sabırla ince ince işlenmiş bir sevgi.
Asla asla dememek lazımmış..
Artık büyük konuşmuyorum
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz
Yaldır yaldır aramıyorum ama ölümüne kapatmadım kendimi
Mucizevi bir şey olursa
Sanalı reele dönüştürmek bizim elimizde uygun bi kişiyse niye yaşamıyım yaşanır yani
Boyun kaç len kfkfkjd
Maşallah
Senin için sadece kötü bir deneyimdi. İlk nasibindede florasan değilde ampül düşmüş. Neyse, öyle öyle lede geçersin. 🙃
yaşanır da sonu kötü bitiyo genelde doğru insan cikmiyolaf tabi istisnalar da olabilir doğru insanı bulabilir insan
Burdakiler insan degilse neden buraya yazma gereği duyuyor insanlar anlamış değilim yüz yüze olunca da bahane ler var ztn
Yaşarım. Doğru insanın nerde çıkacağı belli olmuyor ama ben aşkı vıcık vıcık yaşamak istemem. ya da ne aşkı en iyisi çay
Dogru kisinin nerde çıkacağı belli olmaz sosyal medyada da çok güzel insanlar var
Muhabbetü çok sararsa daha iyi bir konuşma için buluşmak isterim
Güven problemi aşılıp reele dökülmediği sürece boş işler
1.5 yıl ve 3 ay süren ilişkilerim oldu buluşmadık ama buluşabilirim.
Sosyal medyada başlayabilir ama sonunda muhakkak reele taşımak gerekir.
Sosyla medyada her şey güzel ama iş gerçekte aynı olmuyor maalesef
Hiç olmadı, denemedim de daha önce ancak olabilir.
Aynı şehirde ise neden olmasın sonuçta reelde geçme imkanı var
Sosyal medya ilişkisinden hayır gelmez ki gerek yok sokaklar dolu
Neden olmasın ama nerden bulucaz Oyle anlayışlı ağır başlı birini 😂🤭
Reele dökülürse görüşmeler o zaman Bi aşk çıkabilir ortaya :)
Kısmen haklısın
Yani belirli bir süre sohbet edip onu iyice tanıdığını düşünduysen bence korkulacak bir şey kalmıyor ortada
Yaşamak isteyenle yaşarız
Yaşanır ama ne kadar sürer tabi önemli olan o
Asla yapmam sadece bir kere denedim sonu pişmanlık
Sanal ve reel uyuşmuyor ayrıca güvenli değil
Sosyal medyadan aşk yaşantısı sextinglerle bitiyor.
Gönül ferman dinlemiyor. Olabilir
Gönlün Allah belasını versin kdjndf
Beddua etme sen yine de 😁😁
San aşkların değeri bir kalıp sabunla eşdegerdir
Sanaldan zor oluyor ya aynı il olması gerekiyor
Yaşanır niye yaşanmasın
Artık gerçeğe dökülsün istiyorım.
Yaşamam , o kadar basite indirgemem ilişkimi
Başımdan geçti. Üzücü oluyor.
Cok yasadim ama hep kisa surdu
Demem sonra başıma kakar kalsın uzakta
Saçma ve aşkla işim olmaz
Zaten sanaldan bulunuyor büyük çoğunluğu artık
Millet adamına denk geliyor demek ki
Haklısın tabii
Zaten sosyal medya olmadan kızlar konusmazki
Genelleme yapma
Aslında öyle değil ya mesela birini çok beğendiniz niyetiniz ciddiyse gidip konuşabilirsiniz kızlar zannetiğiniz gibi değil
Sosyal medyadan istek atarsın okey ama yüz yüze bir buluşma ayarlamadan hiç güvenli değil
Ben buradan 2 kişiyle buluştum
Büşranur sen misin
Hayır ben değilim
🤣 Tamam
Hayır görmeden olmaz
Foto var ya
Yan yana gelmem gerekiyor belki bir seri katil takıntılı manyak aşk yaşayamam
Seri katil sadece sanalda olmuyor. Yani normalde ben de sıcak bakmıyorum
Yan yanayken daha güvenli ama
İyi bakmıyorum sosyal medya aşklarına
Yaşanır nolcak ki
En güzeli sanal takılmak zaten