Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sevgilisi olduguna emin misin demeyin flört mlört değil bildiğin sevgiliyiz, %100 yani
Sevgilim Norveçte yaşıyor yılda bir kez ya da iki kez türkiyeye geliyor, ama bu sene hiç buluşmamız için çabalamıyor türkiyeye geldiğinde de buluşuruz yanına gelirim lafı geçmiyor planını anlatıyor ben yokum... ben de kendimi zorla planına dahil ettirmek istemiyorum ama çok üzülüyorum n'apmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şahsen Norveç'te biriyle beraber olmak hiç kolay değildir. En çok merak ettiğim ülkelerden birisidir. Sevgiline bunun sebebini sorabilirsin. Yaptığı açıklamalardan yola çıkabilirsin.
Açıkça konuş bize anlattığını ona anlat kimsenin etkisinde kalmadan direkt olarak ondan dinle nedenini
Ben seni istemiyo derim öteki aldatıyo der ama aslında çocuk senden bir plan bekliyodur herkes fikir yürütür sorununu çözecek tek kişi o
ama emrivaki yapmak istemiyorum sanki ben söyleyince zorla buluşucakmış gibi geliyo, bi kaç kez sordum o gün gelsin bakarız gibi şeyler söyledi, direkt buluşucak mıyız diye mi sorsam off
Sevgilisi olduğundan emin misin
evettt😓
Sevgilin olduğuna emin misin
evet çok eminim
O zaman seni neden düşünmüyor? Sevgili değil de takılıyor musunuz
hayır takılmalık değil ciddi bi ilişki ama ailesine vakit ayırıyor bana ayıramıyo:///
Ailesi? Sen nerede yaşıyorsun?
ailesi başka bi şehirde bursada ben ankaradayım
Ankara ile Bursa arası cok mu uzak 😁
işte o kadar uzak değil istese gelir hatta geliceğini söylemişti ama şimdi tatil planını anlattı ben yokum bile
Ben sağlıklı ilişki yürüttüğünüzü düşünmüyorum
neden ki bu sorun dışında on numarayız
belki de süpriz yapıcaktır ya da şimdiden söz vermek istemiyodur aksilik olur diye
İyi de karşındaki insanın mutlu olacağını biliyorsun ve geleceğim demiyorsun. Cok saçma
Yanına geleceğim dese ruhundan kanatların çıkardı
evet daha önce dedi zaten hatta çok iyi bi plan yapmıştık ama bozuldu daha da konuşmadık, bi de bi yanlış anlaşılma olmuştu ve ben daha buluşmayla ilgili bi şey demem demişti şimdi hatırladım pha unutmuşum ben bunu. muhtemelen plan bozulur diye şimdiden yapmak istemiyo ya da önceki olayla ilgili
Ya buluşmazsanız? Senin bence anlatmadığın şeyler var
yok ama buluşamazasak seneye kadar nasıl dayanıcam
Ne konuda dayanmak?
hiç görmedim ve özlüyorum en azından yıl içinde bi kere canlı görüşelim yani
İnşallah görüşürsünüz ama buluşma planı yapmıyorsa zor diyorum
Nasıl tanıştınız siz?
düşüncelerini ona da aç bence
bikaç kez e yani buluşmıycak mıyız dedim hayır buluşuruz tabi dedi bikaç kere de of neyse daha çok var dedi darlıyomuşum gibi oldu saçma bi şekilde. tekrardan söylemek istemiyorum ama sorsam mı ki
buluşmayacak mıyız şeklinde sorma burada nasıl anlattıysan ona da söyle hissettirdiklerini
“Eski” sevgilin
Norveçteki adam napsın burayı
yanına gidicem zaten bi iki seneye
Beni de götür