Güncellemeler
+1 yıl
tamamdır hallettim ben merak etmeyin
sevgilim buluşalım diyor seni cok özledim diyor ama ben ishalm diyorum ishalim diye bişey olmaz bebek bezi tak diyor sacmalama diyorum insanların içine öyle cıkamam ben varım yanında diyor bişey olmaz ne yapmalıyım ayrılın demeyin cok seviyorum onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çıkmayacaksın yani. Sağlık sorunun olduğunu bile bile ısrar etmesi çok saçma.
ediyor ve halen da tartışıyoruz şu an cıldırcam
Sert yapmanız gerekiyor biraz. Erkekler kalın kafalıdır. Gelmiyorum diyip konuşmayı sonlandırın. Anlayınca size yazacaktır.
tamam yapıacam bunu düşünebiliyormusunuz bebek bezi tak diyor ya sacmalaga bak
Saçmalık yani, utanmasa ben altını değiştiririm dicek 😅
vallaha hala yazıyor dedimki gelmiyor enes dedim yazma bana bidaha dedim hala bakmıyorum mesajlarına 10 tane msaja tmış dahada yazmıyor şu an
Bırak kalsın böyle. Kararlarına saygı duymayı öğrenmesi gerekiyor. Yoksa başedemezsin bununla benden söylemesi.
vallaha ya baş edemiyorum zaten sürekli onun istedigi oluyor hep yeter ya
Valla nedir bu erkeklerden çektiğiniz ya. 😅😅
Ayrılmayın elbette ancak ertelemek daha mantıklı değil mi
Bunu da sormazsın ya artık 🤮 Hastaysan geçmiş olsun da ne bileyim ben sormaya utanırım böyle kamuya açık bir platformda.
Sus Allah aşkına ya canım canım sorular yazmayın sevgilim neden gelmiyorsun diyecek bende ishalim diycem ha nasıl rahatlık midesizlik
Sonuçta sağlığın önemli
işte ne yapıcam
ishalsen gitmezsin ne sacmalıyor o
İshal olma ile dışarı çıkmanın ne alakası var
ya hastalıgım var benim ishal oldugum zamanlar tuvaletimi tutamıyorum yani tutuyorum ama sadece bi 5 saniye falan sonra tutamıyorum oyüzden cıkmak istemiyorum ama zorluyor