Benden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmam normal mi?

merhaba arkadaslar. uzun zamandır fark ettigim bir şeyi paylaşıp sizin düsüncelerinizi duymak isterim. ben 19 yasındayım ve şimdiye kadar bi çok erkekle romantik olsun cinsel olsun sayamayacağım kadar iliskim oldu. benimle yaşıt veya benden bir iki yas büyük erkekler de oldu ama nedense onlar bana benden yaşça baya büyük olan erkeklerin verdigi hazzı veremiyor. bu durum 15 yaşındayken başladı. o zamanlar 22 yaşında biriyle konuşuyordum ve bunu sınıf arkadaşlarıma anlattigimda yaptigimin doğru olmadigini söylediler. hatamın farkına vardım ve o adamla görüşmeyi kestim ama ondan sonra bi sürü yaşlı erkekle buluşmaya başladım. ilk defa 17 yaşındayken biriyle cinsel iliskiye girdim ve bu adam 25 yasindaydi. ondan sonra ne yaptıysam kurtulamadım ve hep böyle devam etti bu durum. terapistime bu olaylardan bahsettigimde bunun çocukluğumdan beri babamin hayatımda olup ama aslında olmaması (ilgi vermemesi, sevmemesi) yüzünden olabileceğini söyledi. küçüklüğümden beri bir erkek tarafından gelen en ufak ilgi veya onaya ihtiyac duyuyorum. aslında kendimden çok büyük erkeklerle beraber olmak istemiyorum ama bana göre benim yaşımda olan erkekler henüz olgunlasmamis ve tecrübesiz. ama nereye kadar böyle süreceğini bilmiyorum cünkü ileride evlenmek istesem ailem benden 10 veya 15 yas büyük biriyle evlenmemi kabul etmez diye düsünüyorum. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? bu olayı nasıl karsiladiniz ve ne yapmam gerektiğini düşünüyorsunuz?

Benden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmam normal mi?