Böyle kendimden 10,15 20 yaş büyük erkekler benim ilgimi çekiyor hatta biraz abartayım babam yaşındaki bazı adamlar okadar ilgimi çekiyor ki anlatamam. Bazen utanıyorum bu durumdan, mesela annem veya tanıdıklarım diyor işte oğlan çok yakışıklıydı diye, benim oğlandansa daha büyük erkekler ilgimi çekiyor. Bilmiyorum garip..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Utanacak bir şey yok. Olgun karşı cinse ilgi duyan yüzmilyonlarca insandan birisin ve bu gayet normal bir durum.
Çoğu zaman garip karşılanıyor
Ben 47 yaşındayım ve bana ilgi duyan çok genç kız var senin gibi
Olabiliyor valla ama bu sanırım bir sorunmuş. Öyle duydum, daddy issues adında. Ama gerçekten yani engelleyemiyorum.
Dayı kim ne yapsın seni
Dady issues bdsm kültürünün bir parçasıdır. Bir köle ruhun olabilir mi?
Bdsm hiç sevmem aslında
Bdsm tek tip bir şey değildir
Birçok kategorisi vardır
Valla illa seks fantezisi olarak değil. Yani elektrik meselesi de biraz. Böyle bahsettiğim tip kahvede oturan dayılar değil, bazı büyük yaştaki erkekler çok ilgimi çekiyor. Lisedeyken öğretmenimin bir tanesinden çok hoşlanmıştım. Çok fazla. İlla seks değil, bildiğiniz normal sevgili ilişkisi gibi büyük yaştaki erkeklere içim kaynıyor
Anlıyorum
garip degil daha oturaklı daha düzgün işinde gucunde sacma sapan fikirleri olmayan bilgili kültürlü insan seviyorsun
Erkekler genç kadınlar olgun erkek sever, erkeklerde genelde yaş aldıkça olgunlaştıkları için
Valla ondan kaynaklı herhalde, böyle ne bileyim çok farklı geliyor bu ama genç erkek sevemiyorum..
pis sapık seni mesaj atıyorum ama umarım bana da asılmazsın ahahaah
Yaşlarımız yakın olmaz 😁
oha 26 yaşına yakınsın demek ben de yaşıma yakın seviyorum gel özele filan diyormuşum hahah
😁
demedim ama sevinç gülücükleri atma hemen
Yazmıyorum zaten yazacağım demedim ki :)
Yazsan engellerim zaten
:) yazan yok merak etme
Yazma zaten hahah
Yav tamam haydi iyi geceler
yazmaaa
Evet çok normal
Yaş farkı fazla olan ünlüler
www.hurriyet.com.tr/.../1
Ne yapacaksın moruklari 😏 gençlerde var ne varsa benden demesi
Kanki annen genç erkek sende olgun erkeklerden mi hoşlanıyorsunuz 😂
Sana çekici gelen erkekler nasıl tiplemeler peki 🤔
Öyle saçma sapan fantezi meselesi değil düşündüğünüz gibi.
Ne fantezi meselesi ya soru sordum 🙄
Birinci sorunuza cevaben dedim
Annenin genç erkekleri beğenmesi normal geliyor bana ama senin gencecik kızken böyle yaşlıları beğenmen garip ha bazı olgun erkekler var adamlar yürüyen karizma onları kastetmiyorum tabi
Yalnız benim beğendiğim tipler de kahvede oturan dayılar değil. Dediğiniz gibi bazı kişiler var, yürüyen karizma gibi 😁
Mesela Özcan Deniz gibi falan mı yaşı elli ama adam karizma 🤔🤔
Yani o adam pek benim tarzım değil ama evet o civar bazı kişiler çok ilgimi çekiyor
Mesela senin ilgini çeken tarz ne
🤔🤔🤔
Kişi çok etkiliyor tabi ama iç hissiyat da çok önemli bence. Aura mı derler ne derler o işte
Senin yaş kaç
28
Büyük biriyle sevgili oldun mu hiç
Hayır
Neden denemedin bu kadar ilgini çekiyorken
Daddy issues, bu bir hastalık anne veya baba ilişkilerinde sorun varsa bunu yaşaman çok olağan bir durum.
Ya aslında şöyle, annemle çok yakınım. Babamla da küs kavgalı falan değiliz ama yakın değilim pek. Samimi bir ilişkimiz yok
İşte herkesete etkileri farklıdır senin yaşadığını çoğu kız yaşıyor ortalama 16 ila 23 yaş arasında çok fazla görülüyor, belliki kafanda bir kuşku var. Bunu psikoterapi yöntemi ile atlatabilirsin, çünkü ilerki aşamalarda intihar bağımlılık, aşırı tehlikeli cinsel ilişki yeme bozukluğu gibi durumlara doğru gider.
Umarım bu sorunları yaşamam ama gerçekten babam yaşındaki kişilerden hoşlanıyorum bazen.. Çok garip ben de kabul ediyorum ama engelleyemiyorum
Ay yahuu çok normal hiç kendini kasma aynı durumdayız 😂
aklın yaşta değil başta olduğunu unutma, 20 yaşında adam da gördüm, 40 yaşında çocukta
10 yil mh okey ama 20 yil ne yav igrenc insan
Bunu dedim diye mi iğrenç oldum?
Evet
Ya bu neden iğrençlik olsun ki, hayır yani suç değil li sonuçta. 70 yaşındaki adam demiyorum, 40-45
Tercihle alakalı bir durum.
Olgun iyidir aklı başında olur
Ne diyebilirim ki hayat ve senin tercihlerin..
senin yaşın 15 sanki :)
Sapık mısın kendine gel
Evet bende olgun kadınları severim
Kaç yaş aralığı?
30 ile 50 arasında Peki sen
Yani aslında çok öyle yaş aralığım yok tabii böyle 70 yaş demiyorum ama bilmiyorum, kendimden çok büyük erkeklerden hoşlanıyorum
Anladım ilişki yaşamak da düşündün mü vb
Düşündüm ama evlilik dışı değil.
Anladım özele gelirmisin bir kaç sorum var da şu an kaç yaslarda düşünüyon
Yok sağ olun, teşekkürler
Rica ederim Peki
Bende büyüyüm😍
😁
Hadi tanisak
😁
😁😃 Nasip
Eklersen çok kolay sallarsan nasip
Nasip yanii😔
Beni bulmadin ki
11 yaş varmış aramızda 😁
Kaç yaşındasın
Mesaja gel
Aynen
Normali bu zaten
Tuhaf
Anormal baya
Neden ki
5-6 yaşa kadar normalde 15-20 çok fazla sen 30 yaşındayken o 50 olucak ya da 20 yaşında baba olsa senin kadar çocuğu olurdu gibide düşünebilirsin
Ya tabii evet ben de kabul ediyorum garip ama gerçekten genç erkek beğenmiyorum sevemiyorum
Enteresan 😊
Normal zevk meselesi
Beni mi arıyordun
Hayır.
aradığın benim