Kocamı aldatmıyorum ama yeni tanıştigim kisi beni heyecanlandiriyor napıcam bilmiyorum?

Merhaba evliyim 30 yasindayim ,4 yaşında bir oğlum var, eşim doktor ve cok yogun calisiyor onun yuzunden 2 defa il degistirdik, ben ozel sektorde calisiyorum gittigim yerlerde istedigim işi bulamadim evde oturmak beni cok geriyor üstune birde onun surekli olan nöbetleri burada arkadasim da yok, kimsem yok yapayalnizim artık tahammul edemez hale geldim benimle de yeterince ilgilenmiyor hep uykulu , yorgun, yogun.. Bende ben bayramda cocugu alıp eskisehire gidicem ailemin yanina sen sonra gelirsin dedim hık mık etti ama kabul etti.. Buraya gelince arkadaslarimla gorustum, en yakin arkadasimin evinde toplandik 8 kişi, orada kaldık, yeni biri ile tanistim, ertesi gun ona sosyal medyadan istek gonderdim (sosyal medya hesabimdan kocamin haberi yok) oda bana yolladi, biliyorum yanlis ama beni heyecanlandıriyor tabi ki aramizda birsey yok ama bilmiyorum cok heyecanladim, ne o nede ben bir sey yazmadik ama bilmiyorum bi an biseyler yazmak istiyorum sonra vazgeciyorum.

Kocamı aldatmıyorum ama yeni tanıştigim kisi beni heyecanlandiriyor napıcam bilmiyorum?