+1 yılHiç bir şey belli edemez adı üstünde duygusuz. Duygusu olmayan bir insan, olmayan bir duyguyu nasıl belli edebilir ki... Beni sevdiğini belli etmiyorsa zaten fazla sürmez. Bana yansıtmadığı duyguları beni pek ilgilendirmez çünkü... Sadece öldüğüm zaman ya da ağır hastalandığım zaman göstereceği sevginin bana ne yararı var ki, ikisinde de bilincim yerinde değil. Her bünye kaldıramaz bunu. Ama odun erkek seven kadınlar da var, meydanı o kadınlara bırakırım, herkes dengini bulsun değil mi vakit kaybetmelere gerek yok...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kadın versiyonuyum ve illa sözel yolla söylemem birini sevdiğimi...
Davranışlarımdan anlamıyorsa o kişinin sorunu...04 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum demezmisin aşkım sevgilimle konuşmazmisin
- +1 yıl
O cümle benim için değerlidir, sürekli söyleyip içini boşaltmam...
Ve klişe sıfatları da sevmem, bana özel şeyler söylerim...
Soran+1 yılSevgilim demez ama seni seviyorum demez aşkımı sevgilim demez ama hissetirir bazen
- +1 yıl
Demem evet...
Niye değerli şeyleri ayağa düşüreyim ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl(Dünya kadınlar günü)
+ Ben demedim mi l*n sana bu gün kahvaltıyı ben hazırlıycam diye?
- Ama bey :/
+ Kes laayn! Şrrraaak!!
- Ahh :/01 Yorumla
Soran+1 yılOna nasıl bir soru sormalı sevdiğini anlamak için
+1 yılAslında duygularını çok güzel belli ederlerde odun olduğunuz için anlamayanlar sizlersiniz :))
55 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli ederler mesela seni seviyorum demez canımıli cicimli konuşmaz bildiğin odun ama sevgisini nasıl anlarim
- +1 yıl
Demekki o şekilde yumuşak biri değil örneğin sana birşey olduğunu hasta olduğunu söyle tepkisini gör nekdr kıskanıyor senin için neler yapabilir bir dene görürsün :)
Soran+1 yılTamam teşekküler :)
- +1 yıl
Rica ederim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılHemen çabuk adapte olamaz. Sana güvenip inanırsa kolay kolay kopmaz. Seni görünce gözlerinin ışıldamasından anlarsın. öyle yılışıklıklar yapmaz. Sahiplenici ve koruyucu olur. Muhtemelen çok yalnız kalmış ve sevgisiz büyümüştür. Öylesi iyi bir insansa kaçırma. Cahil öküzse uzak dur. Usul usul işle. Değişiklikler zaman alır.
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz ve ilk zamanlar biraz iyidi ama ben çok duygusalik aşırı seviyorum ve bunlara tepkisi bazen bazende tepkili çok yoğun çalışıyorum ondan mal gibiyim diyo bu tavrından şikayet edince ama çok korumacı sahiplenir
- +1 yıl
Evet çalışınca öyle olur insan. Yorgun olur minikleri düşer. hayat gayesi bu. Eve gelip dinlenmek karnını doyurmak sessiz sakin ortam ister önce. Sonra açılır muhabbete gelir. Sürekli sıkboğaz edilmekten hoşlanmaz. Uygun zamanları yakalamakta fayda var.
Soran+1 yılYarım saat konuşabiliyoruz sadece sonra kapamak istiyo yorgun oldu için sürekli ben konusuyorm sesinden bile anlıyorum yorgun olduğunu ama biraz duygulu olmasını isterdim seni seviyorum bile demez çok nadir
- +1 yıl
Normal normal büyütmeye gerek yok. Bakma dışardaki canım cicimlere erkeklerin evlilikten 5 sene sonraki halidir bu. Birçoğunun başına gelecek dert etme. Bende öyleyim çünkü. Yapmacığım yoktur.
sana sadıksa iyi gününde yanındaysa seviyordur hatta öylesi daha iyidir diyebilirim.. çünkü diğerleri gibi taklalar atmaz yalandan seviyormuş numaraları yapmaz.. onun sevgisi gösterişte hediyelerde hareketlerinde değil kalbindedir
12 Yorumla
Soran+1 yılSadık yanımda bazen olamıyo ama
- 12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunları der hep:)
+1 yılErkek değilim ama bende öyleyim )= Ve sevgimi belli etmem )=
14 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum demezmisin aşkım sevgilimle konuşmazmisin
- +1 yıl
Konuşurum.
Aşkım, bitanem vs demem.
Seni seviyorumda demem.
Soran+1 yılSeviyomusun peki
- +1 yıl
Tabi ki severdim.
Bunu sorgulama.
Sevgilini böyle kabullen.
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. etmezler sittin sene bekle gene etmezler onları olduğu gibi kabu ledeceksin artık.
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır bekliyorum aynı adam seni seviyorum bile demez
Soran+1 yılHissediyorum aman dile getirmiyo
+1 yılErkek yazmaya bile tahammül edemeyenlerdenmisin yoksa:)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirr
- +1 yıl
Hem soru başlığında hem de içeriğinde erke yazınca öyle düşünmüşdüm:) pardon yanılmışım
Duygusuz erkek yoktur. Ona istediğini veremeyen bayan vardır. Eğer almak istediğin cevap buysa tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBu değil duygularını belli etmeyen erkeklerin sevgisini nasıl anlarım demek istedim
Vücut diliyle ifade eder. Sevişirken sevgilinin dokunuşlarına dikkat et.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Soran+1 yılKorumacı nasıl saldırgan nasıl mesela
- +1 yıl
Saldırgansa sevişirken dudaklarını ısırır üstüne çullanır ellerini arkaya yapıştırıp hareket etmeni engellemeye çalışır tenini ısırır ağzından küfür çıkar falan korumacıysa senin zevklerini göz önnde bulundurur bebek gibi kollarının arasına alır sevişmesi sana güven verir zarar verici kırıcı hareket sergilemez durmasını söylediğin zaman seni dikkate alır sexten sonra beraber duş almayı uyumayı sever ten tamasını uzun süre sürdürür.
Prensip meselesi sever ama içinde saklar nedeni bilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan her zaman seviyorum diyemez. Bazen usutme der, ustunu kalin giy der, dikkat et der, kendine iyi bak der... Yeterki odun olma ruyamda bizi gordum dediginden bile seni sevdigini anlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılUsudugunu, hasta oldugunu soyle ilgileniyorsa senindir, ilgilenmiyorsa hic senin olmamistir.
11 Yorumla
Soran+1 yılIlgilenir
odunsa ateşe at yanıyorsa sıcaklık veriyorsa tamam duygu var yanmıyor ve ateş yoksa bırak derim.(işallah burdaki mecazı çıkarmışsındır )
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılAteşe attığında derken orayı anladım ben özelden anlatirmisinz
Soran+1 yıl2 yıllık iliskimiz yeni degil
siz sorunu kendinizde arayın seni seviyorum diyenlerede inanmıyorsunuz bu nasıl iş? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
+1 yıleic seçilmiş yoksa mkemmel bir cevabım vardı ama söylemicem :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılAyy sennki de mi odun seni seviyorum askm canm demiyo mu hepsi ayni bunlarn
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 2 yıl boyunca bu şekilde
- +1 yıl
Ilk zamanlar sadece romantikti dmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Valla bnmki aramyo bile artik
Soran+1 yılSevgisini nasıl hissediyosun
- +1 yıl
Hissetmiyorum. Gelince konuscam iste yuz yuze derdi neyms
Soran+1 yılMesela aksamlari mutlaka arar sabah çok yoğun calisiyor konusamiyoruz ama akşam arar sevdiğini hissediyorum bazen ama söylemiyo aşkım canım cicim demz çok nadir söyler cook
- +1 yıl
Aramyo benmki :(
Soran+1 yılNe zamandır berabersinzi
- +1 yıl
9 ay 10 gun :D
Soran+1 yılMesajda şikayetler yüz yüze konuş bence bende gelince konuscam 3 aydır gorusemiyoruz
- +1 yıl
Siz ne zamandır berabersnz
Soran+1 yıl2 yil
+1 yılAdı üstünde "ODUN" ve "DUYGUSUZ" :) belli ederler dikkat edersen görürsün ;)
00 Yorumla
+1 yılartık kızlar erkeklerden daha odun özellikle başak burçları
10 YorumlaYakarsin onu. Atesinden ne sevgiler cikar. O zaman sevgisini anlarsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yakarim
+1 yılSen üşürsen kendini ateşe atar senin için, onun için yanmak, yanılmaktan öte birşeydir.
04 Yorumla
- +1 yıl
sana şunu söyleyim erkek seni seviyorum kelimesini cok kullanıyorsa problem vardır. Bu söylenmez yeri ve zamanı geldiğinde kanıtlanır. Yeri geldiğinde gözler bile yalan söyleyebiliyor sormak yerine seni öptüğünde kalp atışlarını kontrol et aniden
Soran+1 yılIki yıllık bir ilişki dedem aynı kalp atışı olur ilk zamanlardaki gibi
- +1 yıl
pardoncnm
+1 yılYumruk atar :) bak eic deki arkadas açıklamis odun diyon sen ama :)
03 Yorumla
- +1 yıl
Şöyle biri var de mesaj atmis tanisalimmi felan diye de mesela hayali biri tabi tepkisini ölç belkide tınlamiyodur seni odun felan degildir
Soran+1 yılNe tepki verirse seviyodur
hiç tahmin edemiyeceğin bişey alabilir sana mesela. bir künye tarzı kolye gibi bişey.
02 Yorumla
Duygusuz insan yok bu dünyada , ayrıca odun diye hitap edemezsin kimseye.
04 Yorumla
Soran+1 yılHissediyorum ama söylemiyo
+1 yılUtangaçlıktan değilde,
Birini kırmak istemediğimden,
Ağzını açmayanlardanım...10 Yorumla
+1 yılyüz verme dayanamaz söyler zaten bunudamı söyleyelim
00 Yorumla
+1 yılDaha icten ve duz belli ederlerde siz dolambacli sevdiginzden odun dersiniz
00 Yorumla
+1 yıldürüst erkek gözünüzde hep odundur zaten yalan söleyip kandırması lazımki adam olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok dürüst biri gerçekten bazen seni seviyorum demediginde yalan söylememk için demedini düşünüyorum beni sevmedini düşünüyorum
- +1 yıl
yanlış düsünüyosun agzından cıkacak lafa degilde hateketlerine bak bence sevip sevmedigini ozaman anlarsın
hep emrıvakı konusmalar yapar hep cıddı ve resmı takılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana kocaman bir * git çekmek istiyorum ! bir peynir türü? kaşar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusuz erkek yoktur.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli ederler mesela seni seviyorum demez canımıli cicimli konuşmaz bildiğin odun ama sevgisini nasıl anlarim
- +1 yıl
Gözlerinden halinden tavrından hareketlerinden belli eder ama zaman gerekir kızlar gibi hemen sevip güvenmezler mutlaka anlarsın sevip sevmediğini
Soran+1 yılBen hissediyorum ama dile getirmiyo
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun ne içinden hissediyorsa sorun etme diliyle söyleyip kalbiyle onaylamasa daha mı iyi varsın dili söylemesin ama kalbi onaylasın :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kısacası hissiz olmaya çalışıyorum.
01 Yorumla
SoranNeden
+1 yılBelli etmezler oyle kabulleniceksin
00 Yorumla
+1 yılDaha cok korumaci bir tipi vardir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. beklemediğin bir anda
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle evet süpriz lerle dolu
+1 yılBakışlar ve korumacı tavırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle zatrn
Seni sahiplenir fazlasiyla
01 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenir
belli etmiş işte odunsu duygular ile...
01 Yorumla
Genelde kırmızı kurdela takarlar. Ordan belli olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir hızara götürüp yonttur
00 YorumlaOnlar sevgilerini belli etmez.
00 Yorumlasevmez ki belli etsin
00 Yorumla
+1 yıll*n çıkma dışarı çıldırtma beni :D
00 Yorumla
+1 yılKorur, kıskanır ve hata yaptığında çok sinirlenir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bizimki
- +1 yıl
Bu daha güzel bence
Odun kim siz mi onlarmi
00 Yorumla
+1 yılSen bu düşünceden vazgeçtigin zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEic verene katılıyorum :D
00 Yorumla sahiplenerek kıskanarak
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskandıni belli etmez ama sahiplenir
+1 yılBelli etmez
00 Yorumla
+1 yılBelli etmez. .
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü sevmek bir zayıflıktır. .
Soran+1 yılSeni seviyorum bile nadir diyo 2 senede toplasan sayılı Özel günlerde
- +1 yıl
Onuda öylesine kırılma diye söylüyor :)
Soran+1 yılSevmiyomu yani
- +1 yıl
Sevme değil sevmez öyleleri zaten sadece sahiplenir çünkü o tipler kadınla pek ilgilenmez "başka şeylerle" ilgilenir. .
(O "başka şeylerle" ilgili ayrıntı vermem..)
Soran+1 yılHissediyorum ama söylemiyo seni seviyorum demez aşkım demez
- +1 yıl
İyi işte güzel bir ilişkin varmış şikayet etme bence. .
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli Etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Duygusuzdur.
Baltayla arkadaş
00 Yorumla
+1 yılKonusmayarak:))
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyo zaten sürekli ben konuşuyorum
- +1 yıl
Mesele o zaten fazla konuşmazlar öyle kabul edemiyorlar zorlama seviyorum diyorsan da böyle kabul et;))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayarak
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadi ve o konuda guvencim tam asla yalan bile soylemedi
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine bile duygularını belli edemeyen adam yabancı bir kıza bırak odunu bildiğin kalas gibi gelir :)
Soran+1 yılBelki yabancılara çok Nazik olur bilemeyz
etmez.
00 Yorumla
+1 yılBelli edemzler
00 Yorumlaetmiyorum genelde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Edemezki
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sevmediği anlamına gelir
ciçekle böcekle :D