- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=4QMfYN38hGI
Bir erkek her erkek değildir. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre birisini sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir! 😍
Mesela ben az önce aşkım aradı ve çalışıyorum tam siparişleri hazırlamış motora koyuyordum ki baktım aşkım arıyor hemen açtım konuşmaya başladık. Dünyalar bir yana aşkım bir yana, önceliğim aşkım bunu her halükarda hareketlerim ve davranışlarım ile belli ediyorum. Bana göre seven ya da sevmeyen ağzından çıkan her söz ile belli eder. Örneğin konuşma üslubu bile seni seviyorum diyebilir ya da sevmiyorum. Aşkım daha iyi bilir nasıl gösterdiğimi.. 😅
Mesela ona sormadan danışmadan hareket etmiyorum. Plan yapacağım zaman birlikte yapıyoruz. Her ne kadar kızsam da yanyana gelince ya da görüntülü arayınca geçiyor kızgınlığım...12 Yorumla
Soran+1 yılNabtin beee abimm duygulandim
- +1 yıl
Ne güzel duygulanman duygular yavaş yavaş tükeniyor 😅
En İyi Cevaplar
"Her Birey İnsan olamadığı gibi Her Kadın da Kadın değil. Kadıncık çok İnsan görünen çok olduğu gibi"
Bu Gezegen de Bu Evren de Sevgi Doğa yı ne kadar çok sevdiğiniz ile ilgili bir ölçü birimi
Ağaç diken, Yere çöp atmayan, Sokak Hayvanlarına, Canılara karşı merhamet gösteren, Aldatmayan, Menfaat ve Çıkar ya da heves peşin de olmayan bir Adam nasıl sever bilmiyor iseniz demek ki Siz hayatınız boyunca hiç sevilmemiş ancak arzulanmışsınız ki Kadınlar sevgi yı bilmez Sevilmez arzulanır çünkü onların Karşın a çıkan ya da onlar ın seçtiği tipler belli00 Yorumla
Açık açık söylerim, ufak sürprizler yaparım. Benimle geçirdiği her anın tadını çıkarabilmesi için uğraşırım öyle ki yanımdan hiç ayrılmayı istemesin. Böyle sorunca insanın aklına çok şey gelmiyor, bunları yaşarken daha yaratıcı oluyor insan çünkü karşındaki kişinin karakteri de bu yaratıcılıkta bir faktör.
00 Yorumla
+1 yılBen hayatımdaki olan kadına karşı sevgimi olduğu gibi gösteriyorum, değer veriyorum kıymet veriyorum yeri geldiğinde arkadaş oluyorum yeri geldiğinde sohbet ediyorum eğlenceli oluyorum ama işte Benim tek sıkıntım, doğuştan engelli olduğum için çok fazla dışarı çıkma imkanım olmuyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Aslında erkekler daha çok belli eder sevgilerini kadınlar daha ketum bu konuda peki erkekler nasıl belli eder :
1- yanınızda konuştuklarına dikkat eder
2- giyimi kuşamına dikkat eder
3- elinden geldiğince zaman ayırır
4- mesajlara aramalara dönüş yapar
Peki nasıl erkekler sevmiyordur uzak durulmalıdır
1- yanınızda küfürlü konuşur
2- konuyu bi şekilde hep cinselliğe getirir
3- saygı duymaz yanınızda seviyesiz rahat davranır
4- ailenizden gizli şeyler yapmaya zorlar
5- aşırı sevgi gösterir ( tek amacı istediğini elde etmektir her türlü yalanı söyler )
6- sık sık iş değiştirir ya da hiç çalışmaz! Erkek zengin olmak zorunda değildir ama çalışkan olmak zorundadır17 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar doğru bir görüş👏😒
- +1 yıl
Tespit doğru ama bunu erkeklere kabul ettirmek lazım😂😂
- +1 yıl
Kim?🙄😅 Ne güzel sözden ne de güzel adamdan vazgeçemem😂😂 diyormuşum🙄
- +1 yıl
Size de hayırlı bayramlar ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek sevgisini emek vererek gösterir. Hayatındaki kadın için hiç emek vermiyor, mücadele etmiyorsa, kaybetmekten korkmuyorsa sevmiyor demektir.
Erkek kaybetmekten korktuğu kadına aşık olur.
311 Yorumla- +1 yıl
+1
Ama Sevgisini gösterdiğinde bence çekiciliğini de kaybeder…
Soran+1 yılNeden sevgiyi gosterince çekiciligini kaybetsin
- +1 yıl
İşte bu sorunun cevabını bulan oscar alır😂
- +1 yıl
Acı çektiren umursamaz erkek daha havalı değilmi öyle düşün😁
Soran+1 yılYooo değil ben çok sinirleniyorum
Soran+1 yılMesela ben biriyle konuşuyorum ciddi bi yol bak konuşmak istiyor benimle biliyorum ama yazmiyo delircem
- +1 yıl
Anlamadım tam ….. bide Hanfendinin yorumu birebir uydu.. tekrar yazmayım aynısını dedim… ama böyle de Yorumunu meşgul etmiş oldum… ayıp olmuş oldu😄
Soran+1 yılSimdi bi erkek var benimle konuşmak istiyor ama yazmiyor bilerek
- +1 yıl
Ben yeniyim burada ben de yorum attım … oraya yazalım… sen yaz ozaman
- +1 yıl
Affedersin
Soran+1 yılHeee
Herkesin kendine göre bir sevgi gösterme şekli var.
Kimisi yakın davranarak, kimisi özel planlar yaparak ya da hediyeler alarak gösterir sevgisini.
Ama en doğrusu bunların her birini kararında yapmak. Bugüne kadar bu çizgiden sapmadım ve ilişkilerimde karşımdaki insanın mutluluğunu da kendi mutluluguma eşit saymaya çabaladım. Elbette maalesef hep bunda başarılı olamıyoruz ama yine de en doğrusu bu dengeyi sağlamaya çabalamak bence..20 Yorumla
+1 yılEger özel bir ışık goruyorsam kızda ilgi verir duyarlilik gosteririm her açıdan sahiplenir korurum. Ama ne caba gosterdiysem aynını bir kadına yakisan bicimde olanini beklerim. Bakalım benim kadar anlayisi koruyuculugu sahipleniciligi anlayisi var mi diye. Bu trafik saglandigi vakit, sevgimi belirginlestiririm. Ama tek yonlu olarak kaliyorsa sevgi gostermem. Tanimadigim sokaktaki Gülazer abladan farkı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılGülazer abla aşırı kırgın şu an
+1 yılEvet dedigin gibi ucu acik ama şöyle söyleyim karşıda ki belirler aslinda nasil sevgi gormek istedigini bizde öyle gösteririz hep şunu beklemeyin cicek alsin surekli beni arasin beni sevdigini söylesin tabi ki bunlarda olucak ama hep olmaz surekli ilgi olmaz olmayinca da beni artik sevmiyosun yapiyonuz yeri gelir senin gözlerinin icine bakması bile sıcak bi gülüşü bile sevgisinin göstermesinin işaretidir. Ve bi erkek gidince beni ara diyosa inanin o adami sevin o insandan zarar gelmez. Son olarak şundan da uzak durun şu tas kafalı dövmeli gereksiz macolu tiplerden evine ekmek getirmicek tiplerden siddet gosterenlerden insan sevdigine vururmu ya kadina el kalkar mi böyle adamlara ilgi göstererek prim veriyonuz sonrada hep aci cektik sevgi gormedik diyonuz boyle adamlardan uzak durun boyle adamlar icin etrafinizda ki dogru adamlari goremiyonuz neyse konu cok uzadi sevgi gormek istiyosaniz dogru adamlari sevin kılik kiyafet para tip bunlara takilmayin 😉
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yıl
beyle
11 Yorumla
Soran+1 yılHaahhaha çok iyi 😅💁🏻♀️
+1 yılBeni sinir edecek şeylerine müsamaha gösteriyorsam seviyorumdur hatta aşık olmuşumdur. Bu net. Birde onu görmek için her fırsatı kollarım. En yoğun zamanlarda bile arasa açarım ya da arayıp sorarım. Bir nevi çocuğum gibi olur. Güldürmek için türlü şaklabanlıklar yaparım 😃Herşeyini üstleniyorum bi de ben😃sorunları sorunlarım oluyor. İnce ince hediyelerim vardır. Oha bunu sevdiğimi nerden biliyorsun dedirtecek. Sevince çok karşılıkta beklemiyor insan. Dedim ya çocuğun gibi oluyor gözünde
00 YorumlaHiç öyle gül alayim kolye alayim şiir ezberleyeyim taraklarina giremem biz sevdim mi adam gibi severiz canımızı sözde degil hakiki olarak ortaya koyarız karakterimizdende ödün vermeyiz degistirmeye hic kalkmayin biz sizi görmek isteriz göz göze bakmak isteriz bulusmak vs ama onunda bi adabı var dışarda yiyişenler gibi degil
00 Yorumladuyarlı olur, küçük ayrıntıları hatırlar, hassaslaşır, fedakarlık yapar, mutlu etmeye çalışır, düşünceli olur, fazlasıyla temas etmek ister, sesini duymak ister, o yanındayken mutludur, sürprizler, hediyeler, endişelenmeler, ...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimi zaman bir bakış,
Kimi zaman kitaptan alıntı bir paragraf,
Kimi zaman şarkı sözü,
Kimi zaman ise kendi kaleminden çıkan kısa bir yazı.
Genel için değil bu yazdıklarım, kendimi anlatıyorum.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir erkek sana dokunmaya kıyamıyorsa, seni senden fazla önemsiyorsa, kıskanıyorsa, kıyafetlerinin açıklığından rahatsız oluyorsa, sakınıyorsa ve seni sürekli koruyup düşünüyorsa, seviyor demektir.
25 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda olan kadını, elalemin erkekleri dikizlediğinde, bana ait olmuyor. Sevgilime veya eşime baktıracak kadar, geniş biri değilim.
- +1 yıl
Ben bunun rahatlığına sahip değilim, üzgünüm. Kapalıya baksalar, güzelliğine bakarlar. Giydikleri kıyafetlerin açıklığına barak, arzulamazlar en azından.
+1 yılKesinlikle saçlarını oksarim, bütün vücuduna busaler kondurur ve kollarım dudak kenarına biterim hele elelrini sımsıkı tutar mutluluktan havalara uçarım. Masaj yaparım kulağına ona özel şeyler fısıldarim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek bir olmadığı için hepsinin sevgisi de aynı olmuyor. Yani bazısı sevmek sevilmek nedir anlarken bazıları bunu hala bilmiyor. Sürekli yanlış kadınları seçenler de bir süre sonra tüm kadınlar aynı diyor.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgisini gösteren erkeğin değeri bilinmez bence kızında bilinmez, kim sevgiyi gösterse hemen işler değişir değişik bi düşünce yapısına sahibiz sanıyorum bu konuda saçma yani, sevgi ve algı anlayışı değişik çok
00 YorumlaAğırbaşlı soğuk erkekler kadınlara daha maskülen görünüyor. Yine cinayet işleyen eşine kötü davranan erkeklerde böyle kişiler oluyor. Ne yazık ki kadınlar da böyle tipleri erkeksi bulup onları arzuluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler kırıp dökeceğini bilerek yaklaşmaz ve sevgisini öyle gösterir ve sen sevmediğini sanırsın. Fakat onun alıştığı ve bildiği ilişki biçimi budur ve konuyu hep kendimize bağlayarak kendimizi üzeriz.
00 Yorumla
+1 yılHerkes bir değil ama ben galibaa başta heyecanlanırım mesela bir süre. Saçmalarım biraz konuşurken.
Ayrıca değer verdiğimi ve ciddiye aldığımı hissettiririm konuşurken.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuksu saçma sapan hareket yaparız. Elimizi kolumu nereye koyacağınız bilemeyiz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılValal benim hoşlandığını çocuk da öyle ya her önemde oykeyimde belli etmemeye calisiyom ama hareketlerinden anliyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılSözle değil ama bakışlarım ve tavırlarım ile belli ederim, temastan kaçınmam, mesajlarını ve çağrılarını karşılıksız bırakmam ulaşamıyorsa, geri dönüş yapmıyorsam mutlaka uyuyorumdur.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu degisir bazıları para kullanarak bazıları dokunarak bazıları yüzüne bile bakmayarak gösterir burada en önemlisi erkeğin kedil kadının duruşudur kadının duruşuna göre erkek de şekil alir
00 Yorumla
+1 yılSahiplenir korur kollar üşüdüğünü sormadan ellerini tutup ısıtır kahve filan alır hep el üstünde tutar sevdiğinin seveceği yerleri seçer kısaca kendini sevdiceğinin sevdiği şeylere harcar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sevdiğim kadına sevgimi eğer gerçekten hak ediyor ise avuçlarını ve ayaklarını öperek ispat ederim.. Çünkü her ikiside sana saygı ve güvenim sonsuz saygı duyuyorum. demektir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek istediğim insanı seviyorum tatlış tatlış yürüyorum. Içimden geldiği gibi yaşıyorum hayat kısa çünkü benim için duyguları saklamanın bir anlamı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylediklerini eyleme geçirdiği zaman ona inaniririm
20 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsa gösteriyorlar en ketum adam bile.
21 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzınla bin yaşa
+1 yılBu kisiye göre deyisir..
Ama en belirgini sana zaman ayirmasi.. düsünceli olusu, merak etmesi ilgilenmesi.. Merhamet duymasidir..00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni tanıyan zamanın benim için ne kadar önemli olduğunu bilir. Birisine çok zaman ayırıyorsam çok sevdiğimdendir.
00 Yorumla
+1 yılOnu bebegi gibi severler onunla tartisirlar onunla gülerler onunla hep olmak isterler ona bir zarar gelsin istemezler tabikide anlayana
00 YorumlaBenle oturuyor sohbet ediyor, benle ilgileniyor, alışveriş hiç bir şeyime bir şey demiyor 10 yıldır böyle
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Erkek ayna gibidir. Kendisine yansiyani yansıtır. Karmaşık bir yapısı yok erkeklerin. Dümdüz ne gördü onu yaşar ve yaşatır
00 Yorumla
+1 yılSevgi, aşk konularında konuşmaya ihtiyacınız varsa bu konuda zamanında çok kafa yordum size yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi hiç bir şeye benzemez, sevgi kişinin kendisini sevmesi ile başlar ve sevgiyi hak edene her şekilde göstermek gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbizler uzaktan degil yakinda gosteriyoruz ama sozle degil bunu sizin icin emek verip sorumluluk alarak yapiyoruz
00 Yorumla ben daha çok fizizksel temesanı tercih ediyorum da bazı kızlar sapıklık olarak algılıyo sinir oluyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılMesela her buluşmada ufak tefek sürprizlerle onu mutlu ederek olabilir ⚡
017 Yorumla
Soran+1 yılManevi olarak peki?
- +1 yıl
Güzel sözler söyleyerek, özel günleri hatırlayarak, beraber vakit geçirerek vs vs liste uzar gider
Soran+1 yılAma bunlar artık disarida mecburi gibi bisey sen bile diyorsun liste uzar gider diye kendine özel birsey sormuştum
- +1 yıl
Onun için kadını tanımak lazım
Soran+1 yılBen mesela
- +1 yıl
Seni tanımam lazım. Örneğin bayram günü misafirler yüzünden çok yoruldun diyelim. Aşırı yorgunsun. Yorgunluğuna iyi gelsin diye sadece kadınların gittiği bir masaj salonundan sana randevu alırdım. Kendini daha iyi hisset diye. (Masaj salonuna gideceğini düşünerek, seni tanımadığım için örnek olarak söylüyorum). Masaj sonrasında, alır seni sahil kenarına götürür, kahvelerimizi içeriz. Gibi bir şey yani
Soran+1 yılBisey diyim mi bana birini dokunmasindan nefret ederim oyuzden masaj tercihim değil ama sauna tercihim😅
- +1 yıl
Seni tanımayınca, örnekler de tutarlı olmuyor. Başka bir örnek vereyim. Diyelim ki bir kedin var, beyaz böyle tatlı gibi, ona eş bulmak istediğini öğreniyorum. Sonra ona uygun bir eş buluyorum, böyle kahverengili beyazlı kazandibi gibi bir şey, yani kısacası senin mutluluğun için çabaladığımı düşün.
Soran+1 yılAyy beyaz kedim var :)
Soran+1 yılIsmi de sütlaç
- +1 yıl
Biliyorum, söylemiştin 😂
Soran+1 yılNerde söyledim 😅
- +1 yıl
Mesajda
- +1 yıl
Yani silmeseydin, görürdün mesajları 😂
Soran+1 yılHe evet ya herkes yaziyordu sildim
Soran+1 yılBakmadan
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılHerkesin sevgi şekli farklıdır bunun net bir cevabı yoktur
04 Yorumla
Soran+1 yılMaksat onu öğrenmek zaten merak ediyoruzzzzz
- +1 yıl
yaşayarak öğrenirsin
Soran+1 yılAbi yaşamadık ki bilelim 😅
- +1 yıl
Yakında yaşarsın dostum :D
En başta centilmen kibar davranışları ikinci kıskançlık ama ölçülü, daha sonrasıda merhametiyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mi böyle yoksa istisna mı
- +1 yıl
Genel olarak erkek sevip gözünde yücelttiği kıza bu şekilde davranır. Ruhunda olmasa bile düşünsene ben bir kızı seviyorum basit bişe değil bu sevmek. Onu görünce sesini duyunca heyecanlanıyorum diyelim, ben nasıl kaba olabilirim? ya da nasıl kıskanmadan merak etmeden durabilirim
Ben onun buzunu eritirim , illaki zayıf noktası vardır bulurum
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDışarida Aslan sana gelince kedi ise kap o adamı verme kimseye😂
111 Yorumla- +1 yıl
😂😂miyavla bakim
- +1 yıl
Aynen burası dışarı kükre bi😂😂
- +1 yıl
Görüyorsunuz Aslan bu
- +1 yıl
Dur alırlar seni simdi😂
- +1 yıl
😂para bile veririm
+1 yılErkekler sevgisini en çok baba gibi koruyup sahiplendiğinde hissettirir eğer seni kollayıcı tavırdaysa seviliyorsun tebrikler
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler sevmezler kalp yok onlarda
24 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha 🤣
Soran+1 yılÇok haklısın varya
- +1 yıl
@Celalsaglam hayirdir komik bisimi söyledim 🤔
- +1 yıl
Lütfen çoğul konuşmasak 🤭 ben eski eşimin kapısında kocaman pankart açtırdım kaza geçirdim uzun bir müddet yatalak kaldım yatalak halimle diz çöküp evlenme teklifi ettim benmi öküzüm 😅
+1 yılArkadaşlık isteğini kabul ettiğiniz için size teşekkür ederim, hayırlı geceler dilerim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemseyip, sorumluluk alıyorsa, gelecek planları yapıyorsa seviyordur.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılharcarlar para harcıyorsa emek veriyorsa vardır bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılHal ve davranışlarımdan anlaşılır zaten hissettiriyoruz duygularımızı
00 Yorumla
+1 yılSoğuk davranan sevmiyordur uğraşmamak lazım asıl rol yapanlardan korkuyorum ben
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahiplenir.. surekli bir karisma engelleme gibi ozellikleri vardır kisiye göre degisir
00 YorumlaBenim ilgi alanım değil sevse de olur sevmese de :)
00 Yorumla
+1 yılÖlürüm öllürüüüüm sev beni gerisini karıştırma.
00 Yorumla
+1 yılErkek cinsel iliskiden sonra rahatladiginda seni cok sevecen ve tatlı sevimli gorup seviyorsa durmadan gercekten seviyordur
10 Yorumla
+1 yılOnu düşündüğümü her zaman yan yana olamasak da ruhen ona yanında olduğumu hissettiririm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla sevgi gösterince aldatiyorsunuz, en iyi kadın yatabildigin ve takılıp birakacagin ucuz kadındır
04 Yorumla- +1 yıl
Demekki sende öylesin 💀
- +1 yıl
Ucuz erkek
Cevap sahibi+1 yıl@alyaawithzeyz sen de öylesin demek ki demen sevgiden anlamadığınızi çok net gösteriyor. Ne yasasaniz mustehak
- +1 yıl
Bir kadina ucuz demen bizim bir şey yaşamamızı gerektirmez. Senin aptall. igin canım kadını ucuz yapmaz
Seven erkek fedakarlık yapar yani fedakarlık derken birşeyler vererek değil de bişeylerden vazgeçerek bazı huylarından bazı davranışlarından sevdiğinin istemediği yapma dediği şeyleri yapmayarak fedakarlık yapar.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek sıkılmadan alışveriş yapıyorsa ona işte gerçek sevgi budur 😀
10 Yorumla
+1 yılOrtamda vıcık vıcık gösterenleri sevmem ben.. baş başa iken hafif temas güzel ciks sözle gösteririm 🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılErkekler odundur o yönden zorluk çekiyorlar
24 Yorumla- +1 yıl
Lütfen çoğul konuşmasak 🤭 ben eski eşimin kapısında kocaman pankart açtırdım kaza geçirdim uzun bir müddet yatalak kaldım yatalak halimle diz çöküp evlenme teklifi ettim benmi öküzüm 😅
- +1 yıl
Siz hariç 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Feminazi alert
+1 yılGöstermiyorlar maalesef
27 Yorumla- +1 yıl
Denk gelemedim ve artık pes ettim hayatımda kimseyi istemiyorum
Çünkü çok acı çektim - +1 yıl
Ortada başarılı olunacak bir şey yok beni gerçekten sevdiğine emin olduğunu düşündüğüm birisini artık aramıyorum diye başarısız olmuyorum.
Daha 20 yaşımdayım 3 tane sevgilim oldu 3 ünde de terkedildim ve sevilmediğime inandım bu yüzden uzun bir süre hayatıma kimseyi almamaya karar aldım çünkü çok acılar çektim ilişkim varken de terkedildiğimde de bu yüzden pes ettim dedim.
Hayatıma bir erkeğin girip girmemesi başarı ile ilgisi yok. - +1 yıl
Şimdilik kimseyi istemiyorum diyorum yani dinlenmek istiyorum çok yoruldum çünkü.
İlerde belki tesadüf bile olsa hayatıma birinin girmesine izin veririm gerçekten beni sevdiğine bana değer verdiğine inandığım birisini alırım hayatıma.
Ben hem sozlerle hemd eylemlerle sevgimi gosterebilenlerdenim. Soguk yapanlara hep ozenirim
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat